Prijava

juce sam malo vodio po gradu jednu devojku iz australije kroz neformalnu turisticku setnju gradom jer joj je turisticki vodic (koji je cini mi se ili holandjanin ili je samo nas lik iz holandije) pokazao spomenik jovi zmaju i odveo na tvrdjavu da popiju kafu i kao to je to...pa smo mi posle sa drustvom dopunjavali price o gradu i tvrdjavi i pokazivali i trg zrtava racije i ono djule u onoj zgradi u dunavskoj i tako te stvari...izmedju ostalog smo je odveli (gde sam i prijatelja iz USA pre dve godine odveo) kod plakata ispod mosta, gde je slika kako su nekada izgledali mostovi pre i posle bombardovanja, valjda stavljena da se ne zaboravi a vec vremenom i sama slika zaboravljena jer je uzasno prasnjava (10 minuta da operu ulicni cistaci kad prodju i peru ulicu) i iscrtana grafitima. Vratila me je malo sliku u vreme nakon bombardovanja i dok sam sa caletom setao kejem isti ono jezenje od kolicine gvozdja zgrudvanog...jeziv prizor..
mogu im oprostiti sve rafinerije, osiromasene uranijume, televiziju (koja je i onako bila katastrofa), onu malu klinku u kupatilu, cekanje u redu matorom da uzmem 2 kutije cigara, voz pun ljudi.....al te mostove definitivno nikada. Nisu oni bili bog zna sta...sagradili su i lepse i jos se ceka i taj treci pa da se sve to uznormalizuje. Ne znam zasto...mozda zbog te ogromne kolicine metala koja je ostala od varadinskog mosta...
to je taj neki ugao bio
http://www.visitnovisad.rs/images/varadinski-most1999-th.jpg

Pjer88
Jel može neko da mi kaze ko stoji iz aorganizacije protesta?
Neću da idem a da ne znam ko je organizator, na njihovom sajtu ne piše!

Pise na sajtu. Mislim i da se organizacija zove ANTINATO. To je ovaj kod Sava centra.
A DSS organizuje onaj gradu.

Filozof™
Bole me kurac za nato, realno. Imam važnijih problema.

A zasto si to morao da podelis sa nama na ovoj temi?! Ako te ne zanima,ne moras da postujes.

A evo jednog zanimljivog videa,u kom su se rusi dotakli i bombardovanja SRJ 1999.
http://www.youtube.com/watch?v=795D-YP4eZA

Pise na sajtu. Mislim i da se organizacija zove ANTINATO. To je ovaj kod Sava centra.

Ok to, nego mene interesuje ko su ti ljudi?
Što ti i ja nemamo love da organizujemo miting?!!?! :)

Sanajo sam sinoć da Rusi osvajaju Ameriku kao u Modern Warfareu. Srbiji su u međuvremenu isporučeni svi "ratni zločinci", zajedno sa žitom i takvim sranjima kao izvinjene za devedeste (počevši od bombardovanja pa završno sa albumima Vanilla Icea) i da ne bi smo nasrnuli na Kroaciju i Bosnu jer valjda ima još tamo nekih država koje bi stale na našu stranu, kao Severna Koreja ili Kuba i potpuno sjebale celu Evropu. Elem, Srbima Rusi daju jedan Američki grad (ne baš magalopolis, nešto kao Viskonsin). Naravno, pošto je cela ekipa iz Haga na vlasti (ne znam kako preživeše, ne bih rekao da se to dešava u ovo vreme), Srbija kreće da nad Amerima rekonstruiše agresiju iz devedestdevete, samo sa obrnutim stranama. Međutim baš kad su trebali da počnu ja sam se probudio.
To sam sanjao verovatno zato što sam previše gledao ovogodišnji E3 sajam, pa mi se napunila glava sa tim Modern Warfare sranjima.

EDIT:

- nasa roba ce ici u EU po ceni koja je njima smesna,a mi cemo kupovati njihovu robu koja je za nas preskupa

Oće kurac da bude to. U stvari jedna od retkih dobrih stvari kod ulaska u EU će biti to što ću moći da jedem Pringles uz Heinz kečap svaki dan.

844-31490-255
model 97
šifra plaćanja 189
svrha uplate: DŽERONIMO

svi po 50 dinara da skupimo za veliku bombu i ja ću da im je dostavim.

Pjer88
Pise na sajtu. Mislim i da se organizacija zove ANTINATO. To je ovaj kod Sava centra.
Ok to, nego mene interesuje ko su ti ljudi?
Što ti i ja nemamo love da organizujemo miting?!!?! :)

Odlgedaj neke klipove na YT, kanal se zove ANTINATO (ima i to na sajtu).

Pricao je da vecina finansija ide od donacija (jbm li ga da li je istina,verovatno ima i neki skriveni finansijer). A sto se tice organizovanja,on kaze da su morali da naprave grupu gradjana,jer samo ona moze da organizuje mitinge.
Naravno,mitinzi se sami po sebi ne naplacuju,al postoje troskovi u stampanju plakata,flajera,potencijalnim majicama i ostalim rekvizitima.
Sto se mene tice,bitno je zbog cega se okupljaju,a ne ko finansira. Pa nek finansira potajno i boris tadici,ici cu,jer delimo isto misljenje.
Verovatno,kao i u svemu,postoji neka treca strana medalje,al sta da se radi,i nije nam neki izbor oko organizatora :)

E pa vidis,ta njihova organska hrana je u stvari nasa hrana koja se kupuje od seljaka,koju je on licno uzgajao. Dakle, mi nju vec imamo i sasvim je pristupacna,zasto onda mora da bude skuplja?

nasa hrana organska? hahahaha odakle si ti decko? :)

DSS organizuje to valjda, naleteh na tu informaciju na nekom forumu, ali ne znam koliko je tačna.

Koliko će uopšte da bude tih protesta? Ja sam čula samo za onaj kod Sava centra, a njega ne organizuje DSS koliko sam upućena

DSS organizuje ispred Filozofskog fakulteta, samo nisam siguran kojeg datuma.

DSS organizuje ispred Filozofskog fakulteta, samo nisam siguran kojeg datuma.

Nisu sigurni ni oni, mislim DSS.

Jeste DSS ispred Filozofskog video sam plakate!
A Anarhisti ispred Sava Centra!

Gazimudo pitanje za tebe: Sta to Rusi ucinise za spas tupavog, zalutalog i naivnog detetata bez roditeljskog nadzora, tj Srbije. Imaju li oni bolju alternativu za nas. Ako imaju, neka je bace na sto. Ovako se samo prave pametni i potkecavaju i nas i EU. Jebem mu mater oterao bi ih u pizdu materinu kolektivno.

Rusi su naša braća!!!!!Kako možeš da pričaš takve gluposti o njima? Jel su nas oni ikad bombardovali za razliku od "saveznika" ?

Uz svo postovanje tebi Partizanko tog naseg brata zabole ona bela, pegava i po dimenyijama naravno pubertetlisjka kita. Dobro ti je poznato da postoji zlocin cinjenja, e ali ovo rusko necinjenje ne mogu nazvati zlocinom ali je svakako znacajno koliko i kokodakanje kokoske posle ekspulzije jajeta kako bi ceo kokosarnik i naravno petao primili k´znanju sta se desilo.

I sta oni rade sada? Pricaju kako smo mi picke dali generala koji nas je branio bas onima koji su srali bombe po nama. A gde su Rusi bili tada kada su usijani uranijum i plutonijum i sva njihova jedinjenja padali po nama. Pa verovatno je cela nacija treznila i vadila Jeljcina iz etilalkoholone i hepaticne kome i tu im se izmedju nogu provukao mali Putin.

Licemerno je to od njih. Mogli su da nam pomognu ali nisu imali jaja. Degutantno je da nam ih sada pokazuju i odvracaju nas od Evrope jer nas njihova jajca ne mogu impresionirati. Isto kao sto nas ne impresionira narocito to sto Srbi umiru ili u saobracajnom udesu ili od karcinoma. Trece nema.

Pijani Jeljcin je tad bio na vlasti, eto de su bili!

Ajde malo guglaj, pogledaj kolko je bilo dobrovoljaca na Kosovo i Bosni iz Rusije, Ukrajine i Jermenije! A kolko je naših bilo u Čečeniji 0!

Maro nije stvar u dobrovoljcima. To se uvek nadje. Rusija je mogla, barem tako mislim, da spreci bombardovanje od koga i dan danas umiremo. To je bilo najvaznije, ali Rusi to nisu uradili i zbog toga - ko ih jebe, kao i amere.

Da baš se radi o dobrovoljcima, jer oni dolaze iz običnog naroda.I to pokazuje šta narod misli o nama, za razliku od nas! Jebeš političare

Jebeš političare

Ma jebao bi ih ja sa zadovoljstvom, ali na kraju izjebu oni nas.

Around 4000 volunteers from Russia, Ukraine, Romania, Bulgaria, Greece, Armenia and some other countries fought for Serbs in the Yugoslavia conflict.

http://www.youtube.com/watch?v=dlyuxJLDudo