Prijava

Sram vas bilo ljudski zivoti su u pitanju, ne znate vi klinci sta je rat zato ga i prizeljkujete, a usrali bi se cim bi izbilo sranje, ja sam dosta krvi video za zivota, dosta dragih osoba izgubio, jedina korist od rata mi je sto imam invalidsku penziju, nikad se ne ponovilo, RIP ZA SREBRENICU RIP ZA 9 MILIJARDI JEVREJA RIP ZA 9/11 NEVER FORGET

Ej kad rat izbije mi patriote cemo vam morati braniti guzicu.

Али дар мар вуковар, укочио сам се хаахах

RAASNI JESI OPET RUSOFIL LOOOL

Jesam, al da su nas zajebali jebo bi im majku.

NOŽ, ŽLICA, VILICA!
TANJUR, TAVA, ŠALICA!

Ja i dalje mislim da se zajebava za ban.
Realnije je da napiše rasni mrzim te evo ti 10 dana nego ovo.

Фејсе, одбануј Расног, не буди жена у црном!

I ovi ljudi su se pridružili žaljenju za Srebreničkim žrtvama, solidarisali su se sa ženama u crnom i obukli su crninu takodje.
http://web-tribune.com/wp-content/uploads/2014/09/cetnici.jpg

Ahaha, to su oni saobraćajci sa Krima?

Оно што мене највише нервира је то што сваке године пронађу остатке муслимана из Сребренице и шаљу их у Поточаре као да је Сребреница вишемилионски град, па не могу све жртве да се идентификују. Све би било у реду да ти остаци нису нађени у околини Бихаћа, Цазина, Доњег Вакуфа...

А и није ми јасно откуд 8 000 убијених у граду у ком је 1991. године живело 2 000 Муслимана (сада Бошњака) који су одмах по почетку рата избегли одатле, док је Насер Орић са својим џукелама поубијао 3 000 Срба у Братунцу и Сребреници.

Што рече једна жена из Братунца, сви знају за муслиманске мајке Сребренице, а нико не жели да чује за српске мајке Сребренице и Братунца.

Никад 500 саудијских муџахедина које су Холанђани из УНПРОФОР-а заробили и преобукли у цивилну одећу и потерали ка Сребреници не могу бити 8 000 муслимана из Босне.

E fendere zbog takvih nas gluposti i jebu. Kakvih 2000 muslimana jesi jebeno normalan?
Moraju se znati tačni podaci. A to je da ih je bilo 35 000 što potvrdjuju i dokumenti.

Sad ću baciti par dokumentaraca.

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0

По попису из 1991. године у Сребреници је било око 3 и по хиљаде Муслимана. Укупно у граду је живело 5 и по хиљада људи. 1992. године су готово сви избегли из града.

Fendere nije Srebrenica samo Srebrenica, nego okolina. Imaš u dokumentarcu iznad dokument sa brojkom 35 000 ljudi.

Ima analiza nekog Francuza koji kaže da ih nije moglo biti pobijeno više od 3400. A to je maksimalan broj.

Цела општина није толико велика и толико насељена да се још увек ископавају неки посмртни остаци убијених муслимана. Мујџе налазе посмртне остатке бескућника из целе Федерације БиХ па их представљају као жртве Сребренице. Оно мало људи које познајем из Републике Српске, потежу шта стигну чим им споменеш Сребреницу и сваку реченицу започињу са Братунац или Насер Орић.

Pogledaj dokumentarac, logoraši su ga snimili. U njemu je sve rečeno.