Prijava

Ajde braćo neka pomoć konkretna, imam tegli na bacanje.

ovaj prvi ti je bolji ako si visok 175-185, ovaj drugi ako si 185-195

Sad sam kontaktirao isto jednog biciklistu, kaže da je M mala veličina za mene, imam 180, predlaže Genesis. Lično bih Skota zbog diskova i manjeg rama, odgovara mi tako. Sad sam baš na klackalici.

mehanički diskovi, bolje uzeti v brakeove od jeftinih mehaničkih diskova

ubaciš u manju brzinu i kočiš motorom

Свакако бољи квалитетнији неки v-brake од неких крш дискова, а и v-brake су лакше и јефтиније за одржавање.

sta ce ti diskovi koj kurac, vozis po gradu, a ne mauntajn bajk niz alpe? dodatna zajebancija, koja se kvari, a nije bas zamenjiva rucno za 5 min kao obicne kocnice + nema bas nikakvog smisla osim ako nemas 200kila i ides nizbrdo na biciklu koji ima tockove kao traktor. slaba tacka kod svakog normalnog bicikla je proklizavanje tockova a ne jacina kocnice (ako je naravno lepo podesis).

bolje ulozi kintu u neki sa blatobranom, i udobnijim sedistem, ako planiras cesto da koristis. ovi sto ih gledas su beskorisni u vojvodini (dead weight, ako razumes), a kapiram da tamo zivis.

Mislim, nemoj da ti pri kupovini bicikla izbor definise dal izgleda dobro. Neces izgledati dobro, vozices biciklo. Bolje je da se ne grbavis i nemas bol u dupetu kad vozis duze, nego da uzimas neki sportski mauntajn bajk koji je pravljen za voznje do 15-30min, nizbrdo, bez sedenja.

Hahahahahaha biciklizam jebeni

Jel igrate bocanje?

celt, uzeo sam onaj Genesis sa oglasa, odmah zamenio sedište, za te pare što sam dao, zadovoljan sam. A i kočnice rade i više nego odlično, to je samo moj trip da su diskovi kvalitetniji.

ajd u zdravlje da te sluzi.

svako mora da prodje razvojni put od mauntajn bajka preko trkackog, do normalnog, cini se :)

Hvala celte, i ja se nadam, pržio sam danas do Popovice, malo krut amortizer, stari neki Rock shox, ostalo radi posao. Ček, a koji je normalni bajs? :D

sta ga znam, ovako nesto
http://i2.wp.com/tomsbiketrip.com/wp-content/uploads/2012/08/revolution-country-traveller-2014.jpg?resize=750%2C468

da ima blatobrane, da moz da vozis kad padne kisa bez da uprljas ledja i nakvasis dupe, da ima gepek da ti torba ne znoji ledja leti, da nema mnogo siroke gume da bude laksi, da nema mnogo uske gume da imas osecaj ko da vozis drvene tockove i da ima relativno pristojan polozaj za voznju, da se ne osecas konstantno pogrbljeno.

http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
Možda bi ti invalidska kolica odgovarala pod tim uslovima?

Јебо бицикл који је "за све намене", а који уствари ни за једну намену није добар колико бајк намењен само за оно што ти тачно треба. Поента је само одлучити шта оћеш од бајка, који је сценарио употребе.

Него бициклизам је смор, ајмо о српском фудбалу то је много смешније :D

Grajpel je meni dobar.

IMGhttp://i64.tinypic.com/30ig9s8.jpg/IMG

Evo moje ljute makine, kupio pre par meseci... prešao par puta po 55 km, između ostalog... kupio sam samo udobniji sic, za moju djembelu gujscu :)