Prijava

'ајмо либерално-демократски орјентисани мој народе, навалите невладини активисти. Рецимо јасно и гласно!
Не оно као до сада, иде нека спика, све води ка закључку да је неко срање у питању и неко спорадично одвали “ма Тито/Слоба/Коштуница је крив маме ли му распале!”. Не овај пут.
Не на овој теми.
Рецимо.
Наведимо.
Таксативно, по ставкама ако је могуће.
Сигурно сте све од себе дали. У нормалним приликама, били би сте на врху друштвене лествице.
Посебно ви, драги моји са три банке у дупету, пивском флашом у паркићу или на клупи, без посла и кинте, вечити емигранти у покушају, борци против наопаког система, кивни што вам је поменути квартет одузео најлепше године живота и прилику да живите европски - к'о сав нормалан свет.

'ајд да пробам ја, иако Вашој фели не припадам, да разбијем лед:

Имам -4.5 на оба ока и морам да носим сочива или наочаре. Слоба је крив. И Коштуница, маме му распале, што је зауставио реформе па не могу да се пружим за два сома евра за ласерску операцију. Добрица Ћосић је крив зато што се носе дебеле наочаре са класик браон рамовима.

Страхујем за посао. Ако га изгубим, што је далеко од немогућег, пропишаћу крв док не пронађем други. Нема потребе да посебно наводим ни једног од велике четворке, осим можда Добрицу Ћосића.

Испружио сам се за мајицу која ми се јако допада и за коју тек сада видим да ми је кратка. Немам пара за још једну такву, бар не сада. Тито-задужио нас је па враћамо кредите, Слоба-изоловао нас је, Коштуница – зауставио реформе. Добрица Ћосић, јер је духовни отац претходне двојице. А и ружно се облачи.

Испред зграде у којој тренутно живим жгадија свакодневно баца гомилу смећа. Тито је, разуме се, крив. За слом система вредности због чега полусвет баца ђубре де му није место. А Слоба јер нас је изоловао од света, па ја са мојом струком не могу да приуштим живот у неком елитинијем делу града.
Добрица Ћосић је овде само наизглед без одговорности, јер да није писао оне квазикњижевне бедастоће препуне националистичког лудила, људи би прочитали нешто и о одржавању комуналне хигијене.

Видите да није тешко? Шта ви кажете?

umro mi je deda. Sva trojica političara su krivi jer su oterali zemlju u kurac pa se na operaciju čeka po mesec dana. ćosiću jebem mater jer je moj deda učio njegove priče pa mu se stvorio tumor na mozgu od toga. Crko dabogda peder nehumani.

U državi u kojoj sam rođen bio je etnički rat.

Tito je kriv sto je zasrao sa drzavom i ja sad umesto da su kupam u Splitu gde sam rodjen, zivim u Beogradu, jer sam morao da izbegnem. Eto!

P.S. Nije da se zalim sto ne zivim u Hrvatskoj, nego samo kazem.

Ђосић је крив што сам морао за лектиру да читам књиге које су веће срање чак и од Милоша Црњанског!!!

Списак ствари за које су вам криви: Тито, Слоба, Добрица Ћосић и Коштуница:
- Зоран Ђинђић, Борис Тадић, Чеда Јовановић, Друг Војислав Шешељ, Ратко Младић, инфлација, што Звезда није могла да брани трофеј '92. на Маракани, враћање фудбалера '92. са Европског.....

NIsam u ratu mogao da jedem kinder jaja, jer ih nije bilo. Za to mora da bude kriv neko od navedeneih ljudi.

Слободан - украто, Зе 4, а мислим да ти је јасно шта све под тим подразумевам.

За ову тројицу не знам - нисам довољно упознат или нису имали утицаја на мене (а опет, можда и јесте/јесу, али ја не знам).

Није Слоба крив за Зе 4, него Срби из крајине!

Крајишко руководство је само слушало тог имбецила, посерем му се у двориште у ком је сахрањен. Били су његове марионете, недорасли таквом времену и приликама, и он је добро знао да ће га беспоговорно слушати.

Да, али нудили су им огромну аутономију, цркву, школство, све! А ови хтели независнот. Добро Слоба јесте ту одиграо огромну улогу, али морали су да виде шта је за њих добро.

Замисли које би гласкачко тело сад били!

Krivi su mi jer mi je raskopana ulica zbog jebenog gasovoda!

Ти и је се слажемо да нису добро поступили. Само што ти сматраш да су они више криви него Милошевић, а ја обрнуто. Мада су криви и они и он, то је чињеница.

Tito nije kriv iz prostog razloga što je on ovde ubačen, znači nije došao jer mu se digo kurac da sjebe Srbe, a i sve ostale. Došao je jer je to bio njegov zadatak i dobro ga je obavio. Sloba je prodao Krajinu za male pare, a mogao je da kupi celu bivšu Jugu samo da je hteo, pa bih se ja danas šetkao po Trgu Bana Jelačića sa majicom Crvenih Beretki i niko ne bi smeo reč da mi kaže. Ova poslednja dvojica su apsolutno nebitni.

Prvenstveno su krivi za to sto nismo mogli da branimo kao sto kaze jedan gore titulu 92'..

Sloba mi je kriv sto se tako olako predao i prepustio vlast zutima.

Мени ништа нису криви имао сам најјебеније детињство на свету... Ко нормалан не би волео деведесете да прошиша к'о дете? Јебено добро време! Хвала вам људи!

Realno krivi su.Krivi su mi što sam lijen.Krivi su mi što nemam pare.Krivi su mi što sam slomio naočale.Krivi su mi što su krivi.Hu...ovo je definitivno najbesmisleniji post koji sam ikad ostavio.

Hm, kako nesarkastična i nesugestivna tema.

Зато што ћалетов и мој пријатељ није отишао у Барселону на Олимпијаду, већ у Вуковар на ратиште.