Prijava

Могу ја све, ја сам Црногорац, ми смо чудо :Д

Otvorim frižider, vidim da je prazan. Onda otvorim viseće. I one su prazne. Onda se vratim u krevet i spavam još pola sata.

већ годинама нисам устао ујутру, осим кад имам неку обавезу ујутру, онда устанем пет минута пред полазак, на брзину обавим све што треба и изађем, тако да немам јутарњи ритуал xD

,,Lečenje'' jutarnje erekcije, a zimi i pijenje čaja.

Pisao sam već, ali aj opet, verovatno se nešto promenilo.

Pošto mi je kućište odmah iza kreveta, pri protezanju obično oborim neku čašu koja je ostala od prethodne večeri. Ne mogu da otvorim oči ali nekako vidim da je prošlo 14h. Stavljam modem, povezujem se na net, standardni sajtovi, fb, vukajlija, limundo, youtube. (brišem pornjavu iz istorije da neko ne vidi). Idem u wc, obavim tamo šta treba, spičim bratu klempu, da ga podsetim kako je lepo imati starijeg brata. Odem na limundo da vidim jel sam prodao šta, utom čujem kevu kako psuje što sam raspikuća, pustim neku ziku da razmrdam komšije. Ako sam kući odem napolje da uradim neku vežbicu, malo dižem tegove i tako to. Ako sam u stanu onda gledam malo kroz prozor nadajuci se da cu videti nešto zanimljivo, ali osim debele konobarice iz obližnje kafane retko se šta vidi.

Ustanem, protežem se malo, operem zube, uzmem da jedem buter od kikirkija ili eurokrem na lebu, palim komp i mjuzu.

Prvo upalim komp, pustim Astral Projection ili Bizzare Contact, odem da s' umijem, serem, perem zube, i blejim.

Produzujem alarm jedno 5 puta, lezim u krevetu, ustajem, presvlacim se, sredim se u kupatilu, izmerim se, probudim psa, pustim ga napolje, palim komp.

dve cigare pa zubi, pa dzoint kafa i limunada.