Prijava

Premotao sve delove, hvala dovidjenja

Samo četvorku nisam premot'o, ono kad neće da 'mre. Prva tri dela jebu kevu, možda mi trojka blagi favorit u odnosu na ostale. A ovaj poslednji, forgotten sands...pa zna da bude zabavan, dobra grafika, ali totalno su usrali gejmplej u fajtu, treba da budeš retard da bi poginuo. A i vratolomije se uglavnom lako prelaze, ima možda par "zajebanih" scena. Mozgalice nisu ništa posebno, onako.. Priča je osrednja, ništa naročito, tek da održi pažnju. Generalno suviše laka igra, brzo se proleti kroz nju, al' može da zabavi i svaki POP fan će da uživa u njoj donekle.

Izuzetan serijal, narocito sto se tice grafike i umetnickog dojma. Nisam igrao ovaj poslednji, nije dozvoljavala graficka.
Cinjenica je da jos od 3. dela igra prelaka. Sands of Time i Warrior Within su bile realno teske i zahtevne, sa sporadicnim mozganjem tipa Tomb Raider, dok se od Two Thrones igrica povecala u obimu, da bi se duze igralo, ali je postala prelaka, ali ne i nezanimljiva. E da, u TT nisam presao poslednjeg boss-a, popelo mi se na kudjo menjanje perspektive kad se skace na ono kamenje, a iza toga ionako znam da nema nicega, pa sam se iznervirao i deinstalirao je.

Nijedan nisam odigrao do kraja, a najviše sam baš stigo u toj buđavoj četvorci, uradili su likove kao da su ih Japanci crtali. Film mi se svideo, možda i ponajbolji film od svih koji su rađeni po igricama.

jebem ti igru, ne mogu da predjem ono kad trea da roknes oca pa ak ima neka dobra dusa da dodje kod me da mi predje, dacu mu da mi jebe komsiju