Prijava

Dajte nešto masovno da igramo, neka matora igra nebitno.

Džedaj akademi je do jaja u multiju, to sam cepao pre desetak godina k'o besan u igraonici.

Da da, dzedaji kidaju! Ja isto cepao to pre jedno 5-6 godina u multiju... bilo malo igraca, ali svi su profesionalci, ne mo's ih ubit'!

Djedaji su prejaki u multiju, kuvalo se redovno u igraonici, gotivno sto mogu se ubaciti fino i botovi pa se onda bas bude masivno u nedostatku vise igraca...

Života mi, ja bih želeo jednom da uspe da se okupi nas 4-5 pa da jedno celo popodne izdvojimo za mamojebačku partiju Heroja III, napsujemo se uže rodbine međusobno i sretni završimo dan.

Sad smo igrali age of empires 3 na rangeru, nije loše, al stvarno heroji 3 su keva. Problem sa njima je što u 4,5 igrača traje 10 plus sati, još igrati online i čekati svoj potez po 15 minuta nije baš praktično. Jedini način je hot seat, pa blejiš, družiš se i po malo igraš.

http://vukajlija.com/forum/teme/61784-kako-nabudziti-laptop?strana=1#post_2800000
Izvinte za oftopik, ali nema boljeg mesta za savet od uporista gejmera.
P.S. Da ne bude skroz oftopik, per mojih preporuka 1.Skyrim odlican RPG koje je igralo pola sveta verujem (obavezno sa zvanicnim modovima)
2. Dsihonored (stealth igra, mada moze biti i pucacina)
3. World of Tanks progresivni (nema levelovanja, ali ima iskustva koje je potrebno za nov tenk, top, itd.) MMO gde se koljete u raznovrsnim tenkovima 15 na 15

Chavez ovih dana cu da odigram koju partiju solo pa cu te izazovem na neki duel. Ako hoće neko još pa peglamo turnir :) naravno o herojima pričam lolo

valja li onaj hunting unlimited 2011. ?

Izašla nova epizoda Voking đeda!

Ko je voleo Diablo 2 nek obavezno skine Path of exile. Kompleksnija i zaraznija igra od Diabla 3, a pritom i besplatna.

Kakva je Lara 2013, vredi li skidati?

Meni se svidja samo je mogla biti duza. Al dobra grafika i dobro odradjena igra.

Za nedelju dana izlazi novi Wolfenstein, dok ga Rusi prepakuju u besplatni primerak, taman cu da skinem Laru i poigram se sa njom.

Ovo su ti minimalni sistemski zahtjevi za Wolfensteina :)

-64-bitni Windows 7/Windows 8
- Intel Core i7 ili ekvivalent iz AMDa
- 4GB RAM
- 50 GB prostora na HDDu
- GeForce 460 ili Radeon HD 6850

Intel Core i7 ili ekvivalent iz AMDa

Jao Boze... Ne znam kad ce ljudi da shvate da to sto se uglavnom navodi kao ,,minimum requirement" uglavnom, i kad kazem uglavnom mislim na 90 posto slucajeva, nije ni blizu tacnog!

U principu,ako imas slabiji procesor,a jaku grafiku,njen GPU ce da kompenzuje nedostatke i igra ce da radi fino (naravno ako nije preslab proc pa gusi grafiku), ako imas slabu grafiku a neku besnaru od procesora onda ce on da vuce maximum iz te grafike i da kompenzuje nedostatke i opet ce igra da radi fino. Jos nema igrica koje nece da rade na i3 ili i5 procesorima. Ovo za i7 je cista glupost.

Za RAM uglavnom pogadjaju jer tu nema puno price...

Elem, igra li neko WoT???

O cemu bre pricas, gde moze grafika da kompenzuje nedostatke procesora i obratno? Ne lupaj gluposti?! Cak i na novom AMD APU ne postoji takva kompenzacija, jer je a) tesko ostvariva, i b) nepotrebna.

A ti minimalni zahtevi su promenjeni, najpre su to stavili kao minimalne - sada to stoji kao preporuceni. Minimalni su:
Core 2 Duo E8200 2.66GHz / Phenom II X2 545
GeForce GTS 250 / Radeon HD 6670 1GB DDR3
3 GB
Win 7 64
DX 11
50 GB