Prijava

Ako neko ima dobar download link za Medal Of Honor Allied Assault da ne trazi neke kurce...

Djiram ovaj Wasteland 2 vec danima, ocekivao sam mnogo vise... ne moze ni da prismrdi nijednom fallout-u.
Seru kako poenta igre nije u borbi nego u dijalozima, bar 90 posto igre je borba, koja je ista svaki put, cover sistem lose odradjen, ljude lecis samo ako imas health pack, nema odmaranja/kampovanja, kovcega ima na svakom koraku i nekim cudom je svaki drugi trepovan eksplozivom, a sadrzi tri metka i pantalone unutra... previse posla oko kovcega (pretrazi jel ima zamku, bravu ili alarm, posalji lika da skine eksploziv, posalji drugog lika da otkljuca, i to sve moze da potraje ako je likovima skil malo slabiji, pa ce nekad biti i po tri-cetiri puta da fejluje da obije, a obijanje traje bar 5-6 sekundi),

Dijalozi su sranje, veci deo nema glas nego kilo teksta da se cita, imas 3 skila za dijaloge, i poprilicno retko imas sansu da ih upotrebis, a kada imas, skoro uvek je previsok zahtev za skil. maltene moras samo to da budzis da bi uspeo nesto da obavis preko dijaloga.

Sto se tice price, za ovih desetak sati koliko sam igrao nisam video mrvicu od price, istrazujes smrt nekog lika koga je ubio robot... posle mozda i postane zanimljivije, ali ako za 10 sati nisam dosao do toga...

Grafika nista posebno, odradjuje posao.

Jos jedna velika mana je sto koliko vidim nema nikakvog karma/fame sistema... ako ubijes jednog lika iz faction, u sustini ce te svi napadati, i to je to.

Druga velika mana je to sto se dijalozi ne zapisuju nigde, tako da ako ti neko kaze neku sifru za neki komp ili nesto, moras da zapamtis.

Da ne spominjem bagove oko uzasnog cover sistema gde sam ubijao ljude kroz zid, i slicno... i jos mnogo iritantnih stvari poput cestog kocenja oruzija iako pise da je sansa za to 2%.
Jel jos neko igrao, da uporedimo utiske?
Ne kontam zasto je igra dobila visoke ocene na gamespotu i ignu, mora da su platili...

Jel iko od vas skino ovaj Son of Rome sto je izasao za PC?

E, Laki, tj. Školjkaboj, kontam da je ljude drmnula nostalgija zbog Vejstlenda, pa su mu progledali kroz prste za mnoge stvari. Sve što sam ja pročitao, lože se na te retro momente kojim igra odiše, činjenicu da je to "duhovni naslednik Folauta" (iako "trojci", a posebno "New Vegas-u" ništa ne fali).

Premišljam se već par dana da počnem, ali posle ovoga što si napisao, sve deluje kao poprilično dosadno iskustvo. Bojim se da ću preskočiti, a i "Divinity: Original Sin" deluje znantno primamljivije.

EDIT: A "Son of Rome" skini samo ako te zanima kako li će izgledati na tvojoj mašini, jer igra praktično nije igra.

дрко сам на сан оф роум

Скидајте Маунт енд Блејд Ворбенд. Да пичимо у мултију, игра јебе. Гледао сам јуче на јутјубу неке битке, како људи играју јеботе...

Igrajte Blood Omen 2 i Legacy of Kain to su dobre igre jes da su pre jedno 10 godina ali su do jaja :)

Чак ајде баци линк за ону тему на форуму где је било упутство како да маунт анд блејд натерам да ради у мултиплејеру.

Čače igrali smo to pre jedno dve godine doter otvorio temu dojaja je igra

E ту тему тражим

ат и шјечиво се зове

E, da, izašo Final Fantay XIII za PC, moja preporuka je da je stari fanovi serijala zaobiđu.

Igra je 50 giga da se skine, srećom ima repack od samo 25 giga gde su maknuli dijaloge na japanskom.
Port je odrađen katastrašno, nema ništa od podešavanja, il ti radi il ti ne radi u zaključanih 1280x720/30fps. Esc gasi igru odma, bez da te išta pita.
Što se tiče radnje, igra je transfer blama, podvlačim. Nešto na fazon švarcenegerovih akcija iz osamdesdevedesetih, priča je otprilike na tom nivou. E sad zamisli da se švarci ušareneo kao papagaj, nosi prsluke s perjanim okovratnikom, frizuru nešto između pevca i bodljikavog praseta a dijalog mu još jedno stepen-dva stupidniji.

Jel iko od vas skino ovaj Son of Rome sto je izasao za PC?

Skinuo ja, nisam baš oduševljen gejmplejom, jedino što valja je grafika.

Preporučujem svima Middle Earth Shadow of Mordor.

http://www.youtube.com/watch?v=e_pP1Gq5eMo

elo zna neko de ima dobre hidden objects igrice da se skidaju?

Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City - odlične igre.

"Son of Rome" skini samo ako te zanima kako li će izgledati na tvojoj mašini, jer igra praktično nije igra.

Kako to misliš nije igra? Ja sam jedva čekao da se pojavi za PC. Samo nisam siguran da to može uopšte da mi radi na ovom kompu.

Zato što je gejmplej nula.

Borba pre svega. Dosadna je. Prvi utisak wooow i to traje čitavih 10 minuta. Izgleda predobro (iako malo plastično), ali borba je očaj. Lik kao da ti se sam bori na ekranu, a tvoj zadatak je da povremeno pritisneš nešto i onda se na ekranu nešto kao desi...

Prosto nije tvoje umeće neophodno da bi se nešto desilo, zato kažem "nije igra", iako to zvuči preterano.

Probajte, uostalom. Šta je danas 20 giga (ima repack).

elo zna neko de ima dobre hidden objects igrice da se skidaju?

Ovde imaš gomilu takvih igara, al' su uglavnom trial verzije.
http://www.bigfishgames.com/download-games/genres/15/hidden-object.html
Ako te zanima neka igra odatle, sigurno ćeš naći celu verziju na torentu.

ma trial je sranje, ima sajtova sa celim kao myplaycity. al problem sa torentima mi je što ja numem to da skidam, jbg... msm kapiram da nije rocket science, al me mrzi da se cimam sa tim...