Prijava

Ma kakvi Jericho ne bi oni to radili.... Kakve koristi imaju od toga? A da....

Batina je iz raja izasla, posle toliko godina mogu da se zahvalim svojim roditeljima sto su me tukli.

Доће ми да продам све што имам у граду, одем на село крај Дрине, и пецам сваки јебени дан од 7 до 11, после тога одем на језеро, па кући ручам салату и рибу, онда се сунчам у башти брда сати, па онда у чаршију предвече и вратим се у 10 те легнем да спавам. И тако у круг :)

A kako ces da platis rts i ostale gluposti? :)

@Penzioner ne da evropa tako...

A kako ces da platis rts i ostale gluposti? :)

Нећу ни да их плаћам, кад су пичке режимске :)

Има да слушам радио...

Мислим, ајде што су режимске, него што се они нон стоп прилагођавају новим властима...

Penzioneru, slažem se totalno. I moja tetka radi u osnovnoj školi, više učenik prosto ne sme biti izbačen iz škole, tako da ih smanjena ocena iz vladanja uopšte ne plaši. Mogu da odlaze kad hoće, ukoliko ih nastavnik/profesor samo malo džarne, gotovo- nasilje nad učenicima. Strašno. Imaju toliko prava da ne znaš šta sa njima da radiš, a kamoli kako da ih naučiš ičemu. Još im je to katastrofalna priprema za život- u školi su prezaštićeni, uživaju svakakve privilegije, ali čim napuste srednju (neki još mogu i da uživaju na faksu, zavisi koji su upisali) sva prava im nestaju i jebe ih šef, gazda, ma svako kako hoće. I onda se pitaju otkud su mladi toliko isfrustrirani. Razmaziš ih u školi (koja VASPITNO-obrazovna ustanova, dakle čak je prioritet dat na vaspitavanju) i onda ih baciš u blato. More ja bi to, kao što kažeš lešila od učenja, pa da vidiš, onda bi se i trojka poštovala, a ne ovo, ako nemaš sve petice ili ako nisi odličan odma' te gledaju kao zacementiranog.

Нећу ни да их плаћам, кад су пичке режимске :)

Има да слушам радио...

Pa nije sve na dobrovoljnoj bazi, ide to uz racun za struju :) ako imas sijalicu to znaci da imas televizor, ako imas televizor gledas rts. Nema tu rasprave :) Welcome to Serbia.

Ово је друштво у коме се и даље палцем потписује, а песницом рукује ! У систему у ком ђак прети и лупа шамаре професорима (знам понеке људе) нешто дебело није у реду. Далеко смо ми од правог пута...

Што би мој отац рекао ''биће све горе''...

Pa nije sve na dobrovoljnoj bazi, ide to uz racun za struju :) ako imas sijalicu to znaci da imas televizor, ako imas televizor gledas rts. Nema tu rasprave :) Welcome to Serbia.

Имаш ти људе који их не плаћају па се годинама ево вуку по судницама.

Знам брате ту Србију. Ту мурија убија, ту нема правде ни за лек и само бог је судија.

И тако даље и томе слично :)

Што би мој отац рекао ''биће све горе''...

I moj ćale to govori... Na žalost, biće sve gore, ako mladog ne naučiš poštovanju, možeš sve da baciš u vodu.

Ali ja jebote jos ne verujem koliko je ovo lako...

smorena, od ove godine ocena iz vladanja ULAZI U PROSEK, ako si miran prođeš boljim prosekom za srednju školu nego ako učiš... za gimnaziju u mom selu je zadnjih par godina trebalo deset bodova manje nego za kuvarsku i konobarsku srednju... nemam komentar na to, samo iznosim podatke.

Ja još ne verujem da je to po njima bio test srednje jačine...

Vladanje je ulazilo u prosek pre 4 godine i ne vuce toliko bodova posto ako imas 12 predmeta zbir svih predmeta i vladanja delis sa 13. A gimnazija je djubre od skole.

Prosle godina ja sam imao test 5 na probnom i imao sam pola boda...
A ovo sto sam sad video..Jebote smesno posebno oni grafici tu je vec reseno jedino ako si corav i ne znas da citas pogresis...

nema tu jačine - tri kombinacije su jednake po težini, samo su različiti zadaci u njima (barem su tako rekli, testovi su u zaštitnim folijama pa mi ne znamo da li su u ostalim kombinacijama različiti zadaci), svi testovi su kerov kurac u poređenju sa, recimo, pismenim za drugo polugodište sedmog razreda...

kad sam ja upisivao za gimnaziju je trebalo 84 boda, za farmaciju 98,5 a godinu pre trebalo je za gimnaziju 68. Danas treba oko 40 i nešto...ZA GIMNAZIJU!

Pa ja da sam prosle godine radio prijemni u gimnaziju sam mogo da upadnem samo tako...