Prijava

A sto je najaca fora blokirali pola Barande cim se malo pomeris samo se cuje psssss snimamo

Bar smo je završili. Jebote ja krenem da gledam američku seriju, njima nestane para ili štagod i oni je prekinu. Pojo vuk magare.

Jeste kraj govno, ali bar ga ima.

A sada se zavrsava i snimanje montevideo drugi deo,moram da idem da statiram da uzmem neku kintu za raspust

Meni baš dobra serija, sviđa mi se radnja, a i glumačka ekipa. I psovanje mi nekako dojajno..pogotovo od strane Srđana Todorovića. Muzika mi takođe nije izlazila iz glave duže vreme..

Солидна је серија, претераше га пар пута, али како је јебени Пикац ДОБРО одглумио наркомана чоооовече.... К'о да гледам правог човека... А пола серије сам се смејао њоњи Николе Ђуричка, најјачи му је носингер.

Пикац је одглумио тако да кад год га видим у неком филму, очекујем да оним његовим сувоњавим гласом каже:"Ни да ме дирне." :)

како је јебени Пикац ДОБРО одглумио наркомана

Pored Pacova, najjači lik u seriji!

najbolja domaca serija koju sam gledao, ubedljivo.
savrseni glumci, savrsen humor. svakog petka kad su pocele da se pustaju epizode od 8 do 9 uvece prazan zemun, svi gledaju rode.

a sto se tice psovanja, to je i zacinilo.... i to mu dodje onaj umetnicki vid psovanja koji se tolerise jer je ustvari gluma koja treba da zaokruzi lik tipicnog srpskog giliptera koji ceo zivot mulja sa strane.

sve u svemu. plus i omiljena.

Alkaloid

Odlican pocetak,tema,gluma,sve super do zadnje tri epizode a onda tras!!!!, pucanj u mozak, totalno idiotski kraj sa nekakvim kvazihepiendom gde su cak i smrtno ranjeni vaskrsnuli i otisli na njivu da rade i bla, bla, bla. Surovo i besprizorno vredjanje inteligencije zarad zavlacenja u cmar sirokom auditorijumu, felacio potrosackom drustvu, felacio pucanstvu pod izgovorom "dosta nam je bede hajde neki hepiend pa makar vam se popisali u mozak".

Нешто слично сам хтео да напишем. Није врхунска, али је доста добра.

Замрла нешто тема.
Елем, јесам ли заборавио да кажем да је серија шит?

Pored Pacova, najjači lik u seriji!

Čitao sam negde da je proveo 2,3 meseca sa narkomanima da bi bolje odglmio. Negde je i pedera glumio pa je išao na gej okupljanja..
"Kao limunadu sam popio", kultna rečenica

Серија и није нешто. Премало има добрих елемената да би добила верћу оцену од мене.

Nisam gledao seriju,ali sam sreo dva puta tog Pikca,i svi su bili u fazonu "dooo jaajaa kakav si car". Ja pitam odakle je ovaj,oni mi kazu glumi narkomana u seriji. Ja ga pogledam,decko rasrafljen od droge i alkohola,ne zna gde bije...tako da kapiram da mu nije bilo tesko da odglumi.. :D

Serija je mocna, a jos ako volis takvu vrstu humora... Nezamenljiva.

Nije losa serija,gotivio sam nekad pogledati kad naidjem na teveu...gotivna serija dosta,ali nista preterano mocna.

Odličan je početak serije, odlični fazoni, odlični glumci, sve super, i odjednom postaje tako morbidna da to nije normalno. Prestao sam da je gledam od sredine otprilike. Jedino morbidnije od toga što se emituje su verovatno Gorki Plodovi.

Gorki Plodovi hahahaha,gde se toga seti...jebeni Gorki Plodovi,jel to onaj sto je bio slep pa se operisao i progledao?Dobro poredjenje,ja skroz zaboravio...Gorki Plodovi cu od sad koristiti za seriju ili film koji smara.

Gorki Plodovi cu od sad koristiti za seriju ili film koji smara.

Super, samo što moja poenta nije bila da serija smara, nego lepo rekoh šta je problem. Inače se slažem da je jedna od boljih.