Prijava

Да не кажем крађа истих.

О чему се ради? На овом пејџу на, драгом нам, Фејзбуку константно се плагирају ствари одавде. Ево, јуче написаше Note под називом дефиниције, од чега су 90 % биле баш са Вукајлије. Дешавало се и да узимају постере, те да им кропују онај део где пише вукајлија.цом и име аутора. Касније тврде како су то они направили. Чини ми се да су једном приликом написали: ''Ко спомене да је ово са Вукајлије, уклонићемо га са пејџа''.

Ето, то сам хтео да поделим са вама. Почело је превише да ми иде на курац то све. Нека краду одакле хоће, са Вуке не може. И, матер вам јебем, не можете срати како су то ваши фазони.

Предлажем да испамујемо и истролујемо ту страницу у знак освете. За Каизена и Вукајлију! Живео Каизен, живела Вукајлија!

Очекујем да ћу бити ''извиждан'' али ето, било је јаче од мене.

zašto kaizen ne stavi neki Copyright Trademark ili nešto slično i svaki put kad neko zlouppotrebi fore (tipa TDI radio) tuži i uzme keš :D

Мене одавно бановали из те групе јер сам их прозивао за крађу.

Не бих да рушим снешка, али... Има већ најмање две овакве теме. Сигуран сам у то, јер сам једну отворио ја још 2009, а другу неко други, не знајући за моју. :)

Е, мрзи ме да тражим. Не сећам се како су наслови. :)

Костићева не спада у ове две које сам поменуо. Дакле, постоје најмање 3 овакве теме. :)

Нисам знао да постоји већ нешто на тај фазон, јебига. Кажем вам, крша сам испиздео па сам отворио тему. Није фер према онима који су то смишљали.

Дај лок овде.