Prijava

Ako je samosažaljenje usmereno vani i ima pretenziju da izazove sažaljenje kod drugih ljudi, onda se to može nazvati patosom.

E, da, ovo je patetika par ekselans-životinjice slikane sa mašnicama, u šoljicama, korpicama, u odeći (jao kako su swatke). Isto sa bebama.

http://www.srecica.com/wp-content/uploads/2009/05/2379_1ajooj.jpg

Ja bi ovo nazvao zlostavljanjem životinja. Tukao bi djubre od vlasnika dok ne počne da krvari. Onda bih nastavio da ga bijem, dok ne počne da piša krv.

Gademit Zvonimir koji želi da bude moj brat i da pomaže siromašnim ljudima je objašnjenje same srži reči patetika. Izvin'te me odo' da povraćam... http://www.gifmix.net/smiley.php?image=puking-smilies/1.gif
http://www.youtube.com/watch?v=7aEDDnmz2_M&feature=related

Ako je samosažaljenje usmereno vani i ima pretenziju da izazove sažaljenje kod drugih ljudi, onda se to može nazvati patosom.

Е видиш, то си у праву. Патетика је само рефлексија много дубљег и љигавијег проблема.

dusan1001
Овако је већ боље. : )
ЕДИТ: Ујебао ме линк, не знам како, мислио сам на ово: http://vukajlija.com/var/products/posters/201012/56316/sve-je-spremno.jpg?1308294199
Прејебао сам Вукајлију лоло

Hahahahahahah TO JANKOVIĆU

Da jebote, eminem, pogotovo ono kad je išao da ubije lika s kojim mu se vata žena pa došao i udario ga drškom pištolja. Što ga ne ubi, frajeru?

pa došao i udario ga drškom pištolja

Да ли је ово звучало перверзно или ја патим од нејебице?

Ne znam zašto, ali nekako Titanik mi nije toliko patetičan. Verovatno zato što sam ga gledala kao klinka pa mi se uvukao pod kožu. Nisam nikad plakala na onoj sceni kad Leonardo rikne, ali imala je neka scena gde se baka i deka drže za ruke i voda prodire u njihovu sobu, to mi je uvek bilo jako tužno. Realno uvek mi je žao kad vidim stare koji pate na filmu ili u stvarnosti, još gore.

Po mom mišljenu najveća patetika pored kuknjave na sahranama su oni kučići i mačići sa natpisima: ''još uvek te volim'', ''pile moje, vrati mi se'' ili ''umreću bez tebe''. To mi je da povraćam dok dušu ne ispustim. Isto tako onaj tekst, sigurno znate o čemu se radi, ono neka fora pitala devojka dečka da li je voli, da li bi dao život za nju, tako neka govna, a on odgovara nešto ne... I onda sere da je ne voli, nego obožava, i tako neki verbalni prolivi. Od toga mi je muka. I naravno keruša Mila, naš heroj! e sad stvarno moram da idem da serem, da olakšam creva i dušu, bogme

Što bi rekle blajvare DEFINITIVNO patiš od nejebice :)
:pokušava vizuelizovati perverziju i ne ide joj:

DA I BEBE ŠTO KAŽETE! Kad ih vidim u onim govnavim trakama i kako se keze i drže ljubavne natpise... Ne znam šta bih uradila, ubila bih prvo te roditelje i uvela smrtnu kaznu za svakog seratora koji uslika bebu ili napravi reklamu za pelene. Ne znam još koliko golih dečijih dupeta na reklami uz ga-ga-ga muziku mogu da podnesem. Vrlo malo.

Lajka jebena. Ne mož' da me ne asocira pa da ga jebeš.

meni pateticno sto tulum prati samo jednu osobu

Да ли је ово звучало перверзно или ја патим од нејебице?

Pištolj je poznati falusni simbol.

Odakle sam sad ovo izvukao jebote, ni ne sećam se...

edit:a da, setio sam se...čitao sam tumačenje sna jednog čoveka od strane frojda...valjda je sanjao da je držao pištolj u ruci i da se cev pištolja izduživala...frojd je zaključio da dotični voli da ga prima u dupe:)

evo odakle ti
pa hvala bogu da je falus kad puca al što kad ga bije pištoljem?

Ja pratim jednu osobu koja objasnila.

pa hvala bogu da je falus kad puca al što kad ga bije pištoljem

Pazi, falusni simbol ti je i batina, recimo. Imaš mnogo tih latentnih zamena za seks u snu od onih agresivnijih (primer:tući nekoga batinom ili buzdovanom) do onih naizgled bezopasnih. Recimo, seksualni odnos može u snu biti predstavljen kao-jahanje konja, igranje valcera, penjanje uz stepenice.

Imati i izražavati osećanja je ljudski, i oni koji se toga stide su budale. To nije patetika.
E sad, patetika bi bila izopačavanje ispoljavanja tih osećanja do krajnje mere, i to s razlogom da bi okolina videla koliko je taj neko zapravo osećajan, i da bi ga ponavljam OKOLINA sažaljevala. Izopačavanje nastaje kada se ta osećanja preuveličavaju kao mnogo veća nego što jesu kako delima tako i rečima, onda počnu da zvuče ljigavo i detinjasto. Eto, to je za mene patetika.

Neko je spomenuo da mu je plač na sahrani užasno patetičan. Ti gospodine/gospodjo si jedna tužna osoba.