Prijava

Skabo Maestro! BS BS! Ostali su boranija.

Да ли ми се чини или нико није поменуо Исказ?

Marčela volim, jer ima dobre tekstove.

Ајде иди мешај малтер.

Ostalo je za jebeni transfer!
Klinci koji lovu od ćaleta i keva spičkaju na haribo bombone, pa se žale da nemaju para,
Likovi na foru napoleona,koji se kurče, a iz kuće ne smeju da izađu kad im neko pripreti.
I naravno, gej rep - cvija,nidža bleja,i ekipa su za na kolac. Jednostavno su gadni.

У коју од ових твојих групацијa спадају: Марлон, Сик Тач, ТХЦ, Сале Тру?

Aj sad vi meni kobjasnite sta vam koji kurac znaci kada ocete da kazete da su to mamini i tatini sinovi koji pokusavaju da otvore oci narodu !? Skabo , Marlon , Struka , Ikac sve mamin do tatinog sina... nema...

Taj Marlon mi nije jasan. Mislim, sranje jebote.
Bolje da prestane da se trudi.

A Prti npr. se zajebavaju.
Nisu retardi.

" Ako ne razumes tebra polako pa nema veze , pa nismo te pesme ni pisali mi za tebe , nego za ekipu kad pije da se provede " ;)

Marčela volim, jer ima dobre tekstove.

Ајде иди мешај малтер.

Хоћеш да кажеш да нема добре текстове?

Marčela volim, jer ima dobre tekstove.

Ајде иди мешај малтер.

A možda ti tvoji trenerkastil-dojajnebajeizbloka-pajseri da odu da mešaju malter a da se Marčelu ostavi da pravi pravu muziku. I realno svaka pesma tih nazovi ''repera'' i jeste za transfer uz dužno poštovanje onima koji se svesno sprdaju.

http://www.youtube.com/watch?v=AdfayEkqe9s

A možda ti tvoji trenerkastil-dojajnebajeizbloka-pajseri da odu da mešaju malter a da se Marčelu ostavi da pravi pravu muziku.

МАРЧЕЛО ПРАВИ ПРАВУ МУЗИКУ? Дајте немојте људи да се зајебавамо. Мени сте трансфер вас двојица који свршавате на марчела, који реално је пичкица малена уцрвљала, репује о нечему што не познаје...

ЕДИТ: Марлон ради реп и то људи препознају и има риспект, а "фром Параћин гованце" се преоријентисало на неку сачувај боже музику коју верујем да ни сам не слуша...

Brate opusti se nekim ljudima jednostavno ne možes objasniti
Ipak neko LUPUS LUPUM HOMO NON EST neko De Facto...

Pozdrav i tebi i slazem se sa tobom ne bas u celini ali i ja skoro isto razmisljam.
Jedino što ja lično ne gotovim fu najti tri jer ceo život pevaju o kamionima , avionima , jahtama brodovima . A što bi reko Marlon "Ne stavljam u izlog ono što u radnji nemam"
Što se tiče BS-a oni su Elitna ekipa domaćeg repa i od njih se baš i očekuje cela ta stvar
VRAĆA SE SINDIKAT JAČI NEGO IKAD jer država se protiv njih i najviše bori i pokušava da ih saseče u korenu jer vide da im prosto prestavljaju pretnju. Ono što me brine je to da su i oni počeli da pišu pesme poput Svedok Saradnik koje pametni ljudi mogu da razumeju ali postoje klinci koji ne shvataju poruku pesme i onda BS dolazi na isto što je i FU 93 KRU .
JUICE se daleko komercijalizovao i viđao sam ga na nastupima sa Bokijem 13 . Proslavio se Preko Farme i Dvora i sad je počeo da kenja kako je on No. 1 MC u srbiji i ostali su sranje pored njega.
Struka je mnogo dobar reper i on nije ista liga sa elitnim šporetima i cvijom.
Marlon će zagospodariti jer je imao od koga da uči. Pa Fantastična četvorka je bolja nego basiviti ekipa iz 2003.
A denira slusam dok TRENIRAM ! u zdravlje !

Vidi se da si neki balavac, ROLEX I MARLON hahaahahaah pa kako se ne smoris od iste jeben tematike hahahahahh

Pravi rep sa normalnom tematikom danas se vidi kod Skaba i Struke sve ostalo je proserevanje o idolima iz americke produkcije

Ovo sto je rekao Iz senke je primer pravog poznavalaca domace rep scene,i odlicno sazimanje iste,nisam citao prethodne postove samo onako i to mi je bilo dosta da mi malo zivac za transfer blama zaigra tako da necu da se uznemiravam dalje, nerviraju me malo lozane koje cine veliki deo publike a ima ih i ovde koji kad cuju tekstove odma tripuju buntovnike bez razloga,sad ce oni ruse sistem,ovo,ono(bs),tripuju dzankije sto se thc-a tice a buxnu u zivotu nisu videli a kamoli przili najbolji mi je ovaj Verbalni GzV kad citam sta on pise,tipican primer lozane verovatno si neko 95.,96. godiste onako tipicna lozanica jos kad sam procito da si Crnogorac, pa ubacim i tu onaj naglasak,uhhhh..jeza.

Edit:Sto se tice ko je bolji,ko je najbolji,besmisleno je o tome raspravljati jer ukusi su razliciti,i nismo svi jebeni roboti, i ne gledamo svi na zivot isto neke stvari su jasne ali zadiranje ko je sad bolji od koga jednostavno...nema smisla.

SKABO I STRUKA ostalo dupelisci americke produkcije.
Jedno vredno riskepkta iz Nisa su Marconiero, Taz, Ibee. Joker.

ROLEX tvoj tako omiljeni batica ne izlazi iz dupeta reksoni kao i demonio i pun kurac Nislija.
Najmrtviji flow ima Rolex pored DeNira. Jos jedan clan one shot ekipe ti je okoreli kriminalac bagra, sljam i olos. A ti nastavi da vozis sedmicu bemaru s8 audi. Idi dudlaj na ROLEXA, MC N i tripuj da si u getu.

Hip-hop je muzika koju ne mogu da shvatim ozbiljno.
Treba samo odabrati odgovarajuću matricu i imati što bolju rimu. Izem ti kreativnost.
Bez obzira na to imam skoro sve pesme na HD-u od Ajzaka i Bed Kopija.
Gotivim BS jer su se usudili da čačnu tamo gde malo ko sme i nastavljaju sa tim, svaka im čast... Potpuno objašnjavaju društveno-političku situaciju u zemlji, konkretno a ne ko ove ostale pičkice...
http://www.youtube.com/watch?v=XkL3S6Dzpsc

Omiljena od Bed Kopija...
http://www.youtube.com/watch?v=0-qlWX7xZ2w

(FTP-Ne mogu da verujem da ih niko nije pomenuo)

Ау човече, сад си ме психички уништио, не споменух једне од омиљених репера... А они су генијални, знају професионално да баронишу и кењају, што веома ценим код реп песама... http://www.youtube.com/watch?v=xP5O5H-AKr8

Hip-hop je muzika koju ne mogu da shvatim ozbiljno.

Zajeb u startu, hip-hop nije muzika vec stil.