Prijava

Немојте да и ова страница измакне контроли као Пантела па да се пише нешто безвезе и ван теме. Овде има брдо материјала, мош годину дана стављати статусе. :)

Frenki, ajde šta smo to stavili na tvit i fejs a da je izmaklo kontroli, ja sam lepo pitao, ko oće šifru daću mu.

Свадба, испраћај, рођендан, слава, ама било каква прослава се не може сматрати да се уопште и догодила ако се на њој не отпева бар једна чика-Радетова песма. Ако већ чика-Раде није присутан на неком свечаном догађају, онда је довољно да се отпева или пусти макар једна његова песма да би се ипоштовала сва правила везана за прославе, које се славе по радеизму. Дакле, печење, вино и чика-Радетова песма.

Гроф Влатко Паскачић

Frenki, ajde šta smo to stavili na tvit i fejs a da je izmaklo kontroli, ja sam lepo pitao, ko oće šifru daću mu.

Нисам рекао да сте стављали нешто што не треба него да ви који овде пишете то и постављате.

Kacam bio mali, jednom mi je reko "žemo to i rasnie". Poslušao sam i sad sam rasan skoro koon!
-Pantela

Људи, никада нисам сумњао у његову доброту и надчовечност, али од данас он је за мене онај прави исконски БОГОТАЦ! Елем, кренем ти ја и Шапца града у Београд да гледам финале рукометног првентсва, и стигао тамо а карте ни за лека има али траже 150 евра, а ја студент немам те паре. И већ сам био одустао од свега кад неко ме потапша по рамену, уз речи ''Шта је мали, нема се?''. Ни мање ни више оно чика Раде стоји, каже да је од јутрос на ногама ишао у Мелбурн да Нолу помогне па је одмах после тога журио за Холандију да постави тактику нашим ватерполистима и сад стиже у БГ да осигура и треће злато. Каже хајде замном ја ћу те увести! Подиже руке у вис и рашири их кад се маса и она раздвоји, и направи нам пролаз. Уђосмо ми тако и право у ВИП ложу, ал кад смо дошли тамо и видели које све њушке удишу ваздух у тој просторији Раде рече да ово није место за нас него да одемо доле код Вука нашег суграђанина и великог пријатеља. Навијали смо тако све до 50-ог минута када Раде скочи и рече да мора хитно да крене да помогне братском народу у Либији чији репрезентативци играју КАН и да је на полувремену нерешено, и да мора због успомене на његовог великог пријатеља и ученика Пуковника Гадафија да крене, уз речи, ''Ако не успемо да победимо Данце данас, победићемо их 2014 код њих у финалу, сад журим!'' Остало знате шта се десило, али ја сам пресрећан што сам 50. минута гледао утакмицу са овом величином!
Живео Раде браћо!

Бата Животиња: „Не могу више да лажем народ... Нисам ја побио све оне Немце, био је ту поред мене један човек, не, једна ЉУДИНА, једини који је знао да користи аутоматску пушку, јер је он и патентирао исту, ја сам ту био само споредни лик, додавао оквире са муницијом, и у знак захвалности допустио ми је да ја покупим заслуге за истеривање непријатеља и ослобођење државе, а њему су Немци због тога што није пошао за њима и истребио их у потпуности, резервисали све клубове у Франкфурту, подарили му огромну вилу у предграђу са све музичким студиjом да може да развија свој примарни таленат кад год пожели, наравно, уз све то му плаћају 1 500 000е месечно да их не дира. Раде, милостив какав је одувек био, пристао је и да им уз то надокнади губитке у рату у виду погинулих људи тако што је моментално оплодио 1 300 000 жена."

Radetove pesme su zabranjene na takmičenjima poput Zvezda Granda, jer ko god da peva te pesme Rade peva kroz njega i dotični zvuči kao anđeo.

Раде, милостив какав је одувек био, пристао је и да им уз то надокнади губитке у рату у виду погинулих људи тако што је моментално оплодио 1 300 000 жена."

To je ujedno i razlog njihovog rapidnog oporavka nakon drugog svetskog rata, a nemačka vlast je sada u strahu jer su njegova deca već počela da umiru (jedna od stvari koje nisu nasledili od oca je dugovečnost) a kako je prosečan životni vek u Nemačkoj 73 godina, Angela Merkel predviđa da će do kraja 2025. broj Radetove dece u Nemačkoj pasti ispod 1000 i tada možemo očekivati još jednu ekonomsku krizu i krah Nemačke, a i evropske unije (ako se ne raspadne pre toga).

Како да изрекламирамо страницу на фб?

Limabatice tako što bi nam neko Kaizen ili neko od Tarzana izreklamirao preko svojih stranica koje imaju brdo članova. Šta, to je jedan jebeni klik za njih ali njima je i to teško. Ali nema veze, osveta Radova biće žestoka i sve će ih pretvoriti u vegetarijance i antialkoholičare!

Kad se neko zapije u kafani, a nema pare da plati on zavisno od vere kaže konobaru:
"Bog će ti platiti" ili "Rade će ti platiti", razlika je u tome što Rade stvarno i plati.

раде ставља сумпорну киселину уместо сирћета у салате.

Мој 3000 пост мора бити на овој теми :)

Ој соколе сиви тићу, што за висине небеске знадеш,
полети соколе мој одлети у земље германске
где љута Гуја влада, где Сарацени чадоре поставише,
ти тражи раме јуначко од мајке српске и оца незнаног,
Јунака ћеш по гласу познати, по милости да не пребегне,
рад ће тебе Јунак дочекати, песмом својом душу окрепити
ти му реци абер што ти сада зборим ...

"Велико се зло у Србији спрема, велики ће белај рају снаћи,
О Ђурђевдану, дану хајдучкоме, међ' Србима се глава тражи,
која ли ће земљу водит', која ли ће изелица бит',
која ли ће харач скупљат', која ли ће арчити блага.
Ту се нађе поган свакојака, све изроди од вјере Хришћанске
двадесет се љета Србијом котише, двадесет се љета крви не напише,
пијавице горде језицима слатким, рају у црно завише.
Лешине се опет скупише, око раје земљом распале
што остало разграбити блага, што не могу, душманима дати,
уз китајске муње победу славити.

Ој јуначе, Лацковићу Раде, велика је сила и слава твоја!
Колико ли си добра учинио, колико ли си чуда направио,
коју ли си све рају подучио, које јунаке ко децу оправио,
колико ли биртија напунио, колико ли дјевица оплодио.
Ој Раде радости наша, Србија нову главу тражи,
но ти пусти биртије германске, доста си им накупио блага,
те поитај у земљу своју тмурну, на шејтански ћитап своје име метни,
раја ће теби вјеровати, за Главу ће тебе раја изабрати,
мудрошћу својом жито од кукоља треби, сву поган у окове метни,
нек им црви по утроби гмижу, нек крвцу рајину из себе пљују,
нек се поново песма ори, нек се поново вино пије
у част твојој, Бог Оче српски, и мајке наше Србије! "

Kada god neko pomene Boga cika Rade se stvori tu da mu pomogne. Jednom ga je izvijesni Cvrle vidio kako igra i od tada je taj Cvrle poznat kao pirotski Majkl Dzekson. Inace, izuzetno je aktivan pri crkvi i kada za to dodje vrijeme popovi se ispovijedaju cika Radetu. Kada udje u GSP Rade placa kartu za sve koji su tu i koji ce uci dok je on u busu. Trebalo je da dobije Nobelovu nagradu za mir, ali ju je ustupio majki Terezi. Rade je cak otkrio i penicilin. Iz WHO razmisljaju da Hipokratovu zakletvu preimenuju u Radetova zakletva. Rijec etika je sinonim sintagmi Rade Lackovic. Kada Rade zapjeva slavuji se grizu od zavisti, vrijeme stane i ne ratuje se. Nebo se istog trena razvedri. Jednom je Rade vidio djecaka koji nosi reket i rekao mu je ''mozes ti to'', danas je taj djecak broj jedan u tenisu.

Раде једном приликом ловио диносаурусе и заборавио да затвори врата од замрзивача кад их је одлагао. Тај период је познат као Ледено доба. Ово сад је блажа верзија, заборавио је врата од фрижидера кад је узимао киселу за шприцер.

Једном приликом док је Раде боравио у Паризу ступио је у сексуалне односе са једном Парижанком. Испоставило се да је то праунука Мадам Тисо, која је из љубави према Раду у истоименом музеју воштаних фигура сместила и фигуру Рада Лацковића, такође је на основу дивног искуства стеченог са Радом изјавила:"...да од Рада већи јебач, неће бити".

Слика веродостојне воштане фигуре Рада Лацковића у музеју "Мадам Тисо" у Паризу:
http://www.balkanmedia.com/slika-rade-lackovic-kad-zapevam-ne-umem-da-stanem-slike-2682-1-1.jpg