Prijava

Fala vi ljudi, preneću pa sad- nek sami odluče. Fala i pjeru, fala svima koliko vas ima.

edi- zadnja adresa(koja je momentalno aktuelna) se valjda pika, i ja sam menjala i stiglo mi je na zadnju koja je prijavljena na vukajliju, odeš na profil vidiš koja je. Meni je bar stiglo na zadnju i safaćale smo se.

Ok. Konačno rešenje je da će se selektivno slati (prikazati onaj zloslutni ekran), jednog dana nekima, drugog dana nekima drugima. Ne bih da objašnjavam kako a i vas bih molio da to ne radite ako npr vi dobijete posle nečega što ste uradili kako ne bi svi pohrlili i opet sjebali ceo sistem.

Hvala!

Gazda može da se zaključa tema do daljnjeg, pošto nema smisla postavljati pitanja tipa kad će meni da dođe mejl, zašto je njemu stiga, a meni nije itd.

Ostavio bih je još malo ako neko bude imao problema -- to nikad nije isključeno

E da, ovo je važno: ako niste prihvatili uslove ni posle 1. avgusta (kada krenu da važe) nije nikakav problem, sajt nastavljate da koristite kao i do sada. Samo vam se može desiti da vam jednog dana "iskoči" taj ekran da ih morate prihvatiti. Toliko.

U skladu s novim pravilima, mogu li da tražim da mi se obriše jedna definicija, ali tako da ne bude vidljiva ni na groblju?

... koristi njegovo delo u neograničenom vremenskom periodu ...

Znači ne. Ali uvek možeš zamoliti moderatora da ti obriše ako je pojedinačna stvar u pitanju (i važna). Generalno je brisanje definicija privilegija ktitora i tako će ostati.

Znam da tema nije otvorena za pojedinačne slučajeve ali su sve ostale zaključane, šta li.
Elem, zaboravio sam šifru mejla (znam, i ja sam mislio da mi se to nikad neće desiti) pa ne mogu da aktiviram profil.
Pisao sam već na admin@vukajlija.com ali nema odgovora.
Molim da mi se to nešto pošalje na nikoladjokovic91@yahoo.com. Hvala!

Pa kad dođeš na onu stranu za aktiviranje, imaš opciju da promeniš mejl.

1. Vukajlija.com je internet servis namenjen razmeni definicija reči modernog slenga (definicije) i fotografija sa komentarima (posteri) bezbednog, zabavnog, prijateljskog i neuvredljivog karaktera i može se koristiti pod uslovima kako sledi:

Само што овај први део није баш тачан, пошто нису све дефиниције сленг. Ал' добро.

Gospodar Samoce klikni ovde da bi promenio mejl

IMGhttp://i54.tinypic.com/wrkkkm.png/IMG

Pa ne pali ni to, kad se vratim na tu stranicu opet mi stoji stara mejl-adresa.

Samotni, neće ovde da ti promeni mail?

E onda se obrati kaizenu.

Da li se i sada ( još nisu stupili na snagu novi uslovi korišćenja ) prikupljaju podaci o korisniku ( IP adresa, itd. )?

Pa realno kad god moderator ode na tvoj profil, vidi IP adresu.

Kaizene, nemoj da se praviš važan.
Niti znam šta je to meil, niti znam kako se koristi. Sve mi je to tata napravio, ali on je, na žalost, u bolnici, i teško da će se vratiti da mi objasni stvari oko toga.
Dakle, napravi nešto konkretno ovde na sajtu da se klikne za prihvatanje uslova (a svi koji smo na ovoj temi ih prihvatamo), a ne tamo nešto okolo naokolo. Ne mogu da pronađem ni ikonicu tipa Paint, a kamoli šta drugo.

EDIT: Praštajte, baš sam bio ušikan kad sam ovo pisao.
Ali - pošaljite više taj mejl!