Prijava

Ne mogu iz grupe da ispadnu nikako, čak i osminu mogu da prođu ako izbegnu Grke. Ali četvrtfinale je definitivno plafon, i to ako ih ukenja.

odnosno nekad sam znao imena i sta rade i kakvi su igraci za ceo tim sa skoro svim zamenama a danas se pitam koj kurac su ovi likovi.

pa neko kaze savanovic to je igrac ili macvan uuuuu kako ga nije pozvao a ja se samo cudim koj kurac nit ih video nesto nit znam sta o njima izduvani prosek da vrede nesto osvojili bi nesto do sad

Jebote, ako je Ubica otkazao, opet ćemo na takmičenje bez četvorki! Tj. Bjelica će na četvorku, a za nas je najbolje da igra trojku. Luka će da bude zamena na četvorci, a realno nam nije ni četvrta, peta, četvorka po kvalitetu. U stvari šta lupam, vodiće Birčevića, a ne Luku.
Nadam se da će bar sada da pozove Jokića, a ni mali Janković nije za bacanje.

koji su ti ljudi bre nikad cuo ni za jednog od njih???

prepiremo se ovde dal ce djordjevic da napravi tim za 1/8 ili 1/4 finala kapirajte to. isto ce da bude

ne moz pita od govana jebi ga

Sale, ako čitaš, a znam da pratiš Vuku, pozovi nekog za koga je Celt čuo!!! ;-)))))

Celte, nemoj da nam mračiš, počeo si da glumiš YeahBatcha umesto Džanija!
Au, koliko sam se iznervirao što ne igra Novica!

Novica prodao žešće. :(

Dobro, tu je Gagula.

Јуче сам чуо списак на 'Невнику. Јеб'о те, што није звао Марјановића?

Opet Gagula na četvorku?
Bolje da bude druga petica.

Брате ништа се не чудите што људи неће да играју за репрезентацију кад их тамо третирају као стоку.

SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja kapiram da je mogao zvati kljuse marjanovica.jes da je kljusina,al moze on nekada nesto i da uradi.mada,video sam sliku gde nosi zenske cizme,tako da...mozda je i dobro sto ga nije zvao.

Inače, Krla ste lepo ocrnili, čovek bre ima centarsku tehniku, nije samo meka ruka šta vam je, okreće ljude kad 'oće. Dobro, jesu stigle godine svakako, al' radi on još pos'o.

A da ga naslede mogu i Kuzmić i Kravić (NA K SE PREZIVAJU, ZA POČETAK)

Марјановић никад боље није играо, заслужио је позив. Как'и Гагић... Крле, Боби и Свињац центри и добро би били покривени на тим позицијама.

a i Grke možemo dobiti, ne da Olimpijakos igrače u repku

Пост једног паметног човека са другог форума

Био сам против избора Ђорђевића за селектора, међутим чињеница је да сам ту био у великој мањини а да му је јавност давала општу подршку. Та подршка је очигледно трајала таман до момента кад је објавио списак и онда је почела општа хистерија у супротном правцу, зашто је овај ту, зашто нема оног итд... Поверење значи поштовати туђу одлуку не само док ради нешто што сам замислиш да треба, него и у случају да се мишљења разлазе. Сви имају мишљење ко су најбољи, па кад их већ селектор није позвао онда су сигурно у питању неки интереси, менаџери, сујете...

Нико се не запита - па добро, који би играч сем Симоновоића пристао да буде накнадно позван а да притом готово извесно зна да неће ићи на првенствно? Он је ту да попуњава број на тренинзима и не дај Боже у случају неке катаклизме са повредама буде 12. играч у тиму. А ако то присуство на било који начин може да му помогне у каријери и око уговора, нека му је са срећом. Спочитавати селектору да му менаџери праве списак, а на списку су Кравић пре Јокића, нема Миљеновића и Маријановића, је за мене злонамерност без основа.

Од момента именовања поверење у селектора нисам имао, међутим морам да кажем да ме је позитивно изненадио и раније неким изјавама и сада овим списком.

Највише се оспорава избор играча на крилним позицијама. Мене радује што нема Савановића, за минули рад велико хвала али већ годинама игра испод сваког нивоа (што га не спречава да буде огроман потрошач лопти), не може физички никоме да испарира, свако га надскочи, преко њега се прими туце кошева, убаци по нешто на баскеташку фору и то је то. Да ли је и такав Савановић био бољи избор од Величковића? То је стварно тешко питање јер су обојица потпуне олупине од играча, моја надања су да ће селектор успети да врати Митровића и у физичку и у играчку форму у којој је био на почетку сезоне, а већ на том нивоу он је вероватно бољи и од Савана и од Новице у оваквом стању.

Непозивање Мачвана условљено је чини ми се ранијим понашањем и то је једна врло зрела одлука Ђорћевића. Тиме шаље поруку играчима да не могу баш да раде шта хоће и да мисле да кад се промени селектор следи рестарт и ево опет њих на списку. То је посебно апострофирао у једном од претходних интервијуа - не игра се за селектора него за репрезентацију. Штета што код тог става није био доследан и код још неких играча који су ту иако се нису понашали баш најбоље, али они ваљда имају већи рејтинг па би њихово изостављање створило проблем друге врсте и још веће оспоравање списка. Ту се заправо најбоље види колико је позиција селектора тешка и изискује много балансирања (а онај ко то не зна да ради заврши као Мока и одведе на првенство три сениора и децу).

На жалост, Бјелица ће и овога пута морати да игра искључиво на позицији четири, иако сам сигуран да је његова права позиција ниско крило и да би на том месту био наша компаративна предност у односу на сваку другу екипу. Надам се да ће се са Лучићем пресећи до почетка припрема. Није дуго играо и мислим да би му требоао цео тренажни процес да се врати у форму, ако није у стању да почне са екипом и прође целе припреме, не треба понављати грешку од прошле сезоне. Мицова очекујем у тиму, мада се и даље провлаче приче о некој фамозној болести, познатијој као бол у споловилу.

Занимљиво да у целој овој ујдурми око оспоравања списка, нико не помиње Дангубића који стандардно игра тројку у Меги, већ вам је свима Симоновић сигуран путник ако Лућић и Мицов не дођу...

Маријановић може да буде користан играч, али да би од њега било неке вајде у данашњој кошарци ви морате да му подредите игру тима на обе стране терена. Дакле на припремама би огромно време морало да се потроши да се уопште створио систем у коме он може да буде ефикасан, па би тек онда селектор требао да процењује да ли му Маријановић треба, или су можда други позвани играчи боље опције. Ђорђевић на то није био спреман а мени се свиђа што хоће да уиграва екипу која ће да игра кошарку а не да води пет специјалаца који имају по један задатак и онда кад то не прође ми се распаднемо...

Када су центри у питању, ранијих година смо имали огромн проблеме са одбраном пика и да је само зато звао Кузмића па би било оправдано. А има он и друге квалитете, одлично контролише скок, одлично брани телом и даје чврстину у рекету. Радуљица и Штимац су са друге стране веома слични играчи који доста траже лопту, тако да мислим да би било довољно изабрати једног од њих двојице, и уз Крстића и Кузмића би смо коначно након много година имали респектабилну центарску тројку...

Jebiga, repka je stvar dobe volje, ako neces - ne moras. Al onda nek udje u statut tamo nekog tela da vise nijedan selektor ne sme da ga pozove. Ko te jebe, odbio si jednom kad je sranje, nece te biti ni kad bude do jaja.

Ovaj post što si okačio je stvarno dobar, i vidi se da se čovek razume u košarku.

A Novica je ispao pička neviđena, pa mog'o si da otkažeš pre tri dana a ne dva dana nakon objavljivanja spiska. Mislim stvarno treba biti idot da uradi tako nešto.

Opet Gagula na četvorku?
Bolje da bude druga petica.

Dože, zezao sam se Gagulu, ali je opet nepravedno izostavljen sa šireg spiskam jer je ipak bio u reprezentaciji prošle godine na EPu. A svi koji su bili sa reprezentacijom su bili pozvani na širi spisak, sem njega.

I ne mislim da treba da se zove, kao četvorka je igrao slabo, a kao petica je mnogo bolji, ali opet tu bih pre prednost da nekome od Kuzmića/Štimeta/Kravića, jedino ako Radulja bude pozvan počeću da kukam što nema Gagule. :)

Dobar post, nema šta.

realno, zamislite ujedine se Gagator telekinetičar i Simon sa svojim poznatim kvalitetima, pa to bi bilo neverovatno. Ko zna šta bi se desilo. Apokalipsa.