Prijava

Mada kad Simon može...

Ma simon će otpasti nadam se

Već očekujem vest sledeću:

"Dragoslav Papić: Crnokosa je bila hit ove godine. Ne znam zašto nisam pozvan u reprezentaciju!"

Папић је игро ехтра.

"Neću ponovo zvati Savanovića i Mačvana, jer nemam obraza da ih zovem sad"

Čini li se vama da je selektor otišao u kurac?

Ma neću puno ni da se nerviram, niti da očekujem nešto od ove reprezentacije. Eto ta grupa na startu da se prođe i to je to.

Kad je sad krenulo sa ovim sranjima pitanje je prolazimo li i grupu.

Čini li se vama da je selektor otišao u kurac?

Nije otišao u kurac, već je baš ovako kako je naveo. Pogotovo mislim da se ovo na Savana Savana odnosi. Savan je u godinama. Ovo mu je verovatno bila i zadnja šansa da igra za repku na velikom takmičenju. Nije to klinac od 19 godina koji nikada ništa nije uradio, pa da ga odjebeš u fazonu "ima za tebe vremena", a onda da ga zoveš kad treba da krpiš rupu. Jbg ima tu malo i poštovanja, koje ovo zemunsko govedo očigledno nema.

Na kraju krajeva, što više ovakvih govnara otkaže na vreme - utoliko bolje. Imali smo mi i jače spiskove jedno 70 puta, pa smo pušili kurac zbog takvih mongoloida.

ma u pravu ovo je ovo za Mačvana i Savana nema šta nije fora da i sad zove

A i Marinović je u pravu, u životnoj formi niko nije obratio pažnu na njega.

Samo da ne otkazuju više i da se dobro odrade pripreme, neću da i ovo propadne zbog nesloge ukurac... Ima kvaliteta još, Novica je i tako nije u nekoj formi, nije ovo toliki hendikep (igrački, naravno da je govno što je ovako otkazao)

Sve je to u redu, ali, sujete i obrazi se stavljaju u drugi plan kad je repka u pitanju. Na kraju krajeva, uvijek može reći "Savane izvini, pogriješio sam". Za Veličkovića neću ništa da komentarišem, on je pokazao ko je.

који бре мариновић јесе дрогираш

marinovic je srpski marcelino huertas...a kalinic/bircevic je obicna govna

Marinović dok je igrao u Španiji, odličan igrač. Najboji osećaj za tempo ima možda od svih naših igrača (ili sposobnosti da iskontroliše isti), itekako ume da podeli pas... tada je sigurno zaslužio poziv. I njega prilično degradirate sxto ste heiteri

Leptejebo pa vi stvarno pričate o Marinoviću kao igraču za reprezentaciju, dobrom rešenju što nije zvao Mačvana i na kraju o Novici koji nije u formi. Ja ne verujem. Novica mu je sve lepo objasnio svakako.

Ja kažem da je bio dobro rešenje i da svakako nije ispoštovan, ko ga je gledao tad, to zna. I nije dobro rešenje što nije zvao Mačvana, već što neće naknadno da ga zove sad kad je ovaj otkazao. Novica je tek usrao sa onim objašnjenjem posle, veća sramota nego što je otkazao onako, govno.

Nije usrao ništa. 100% je sve rekao kako treba.

Prebacivanje krivice posle svoje greške, postavljanje iznad repke... Zabole ga za repku pa mu neka kazna da nikad više ne igra ne menja ništa... Baš nisam očekivao to od njega i bio mi je jedan od gotivnih iz Paće i to kako nije odustao kroz karijeru, al' jebiga, mora se i ovo prebroditi, kao što rekoh, verujem da možemo.