Prijava

Да, баш је био један од најбољих, са 8-9 поена у просеку.

Ево му је статистика, 18/40 за 2, 18/43 за 3, слободна бацања 13/25.

Ово за 2 и 3 поена му је још и добро, прошле сезоне у Паћи имао још гори проценат.

http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8Xfg3jZMG1QuJnp6pnUWd3.teamID_96799.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2013.roundID_8722.playerID_85119.html

Skoro 10 u proseku...

Izvini dečko što nije trpao 20 svaku na prvom velikom takmičenju za reprezentaciju.
I opet, kako si došao do zaključka da mu je ovo prvi veliki test?
Ne smatraš evropsko prvenstvo dostojnim takmičenjem ili?

Buš, jebeš mi sve ako si ti normalan. Sa Tilmom o košarci lololo

Pa on stvarno nema pojma 95% postova o čemu govori uopšte.

Ima logike i to što kažeš

Mene najviše interesuje kako će funkcionisati Teo i Bogdan skupa. Samo da se ne desi kao sa Jarićem i Rakočem, šabanima. Ako bi njih dvojica našli neku zajedničku hemiju, uz podršku Krstića i ostalih, moglo bi i da liči na nešto. I dalje stojim da je vođa ekipe Krstić, a nije dobro kad je vođa pod košem. Jebiga.

Neće se to desiti Džonovane. Jarić i Rakočević su vukli neke međusobne probleme još od detinjstva. I to ozbiljne probleme.

Ova dvojica će to sasvim dobro odraditi, mada ja od Bogdana očekujem dobre igre, ali daleko od onoga što će pokazivati na nekim narednim prvenstvima. Teodosić definitvno sada, na ovom prvenstvu mora da bude i biće glavni igrač.

I Bjelicu čekamo već stvarno dugo. Meni je on vrhunski igrač, sa odličnim predispozicijama, krakat, a brz, tehničar i meke ruke, stvarno sam u njemu vidio novog Bodirogu. Ali kurac, nekako podbaci za reprezentaciju uvijek ili ga povreda sjebe. A i jedan je Bodiroga.

Ma nije ni povreda toliko koliko se stiče utisak da sa onom Kelso facom ne može nikud.... Mnogo talentovan igrač, sa tom visinom čovek igra pleja, četvorku, šta oćeš... predispozicija top, ali nekako uvek kada treba da pokaže muda...ništa

Da, da, Džoni i argumenti tipa "ti ne znaš ništa" kmr kme, u duhu vašeg sajko trenerskog maga.

Elem, imao je 9.4 poena u proseku, tada nije imao ni približno status koji ima sad, tada je bio jedan o njih, sada svi od njega očukuju da bude nosilac igre. Zato mu je ovo SP prilika da pokaže da li je za velika dela ili ne.

Ako ponovi statistiku i poene sa prošlog EP, to bi za mene, a verujem i većinu nas bilo razočarenje.

Bjelica nema šta da se čeka više, on je dečko dostigao svoj maksimum. Imao je fizičke i tehničke predispozicije za nešto više ali u glavi nije dobar nikako. Delom ima bol u kurcu kao Teodosić, a delom nema taj ubilački instinkt i sportski bezobrazluk da bi napredovao do nekih visina.

Bjelica je tip igrača koji sve ide na Bogom dani talenat, ako može nekako da odigra meč a da se ne oznoji to je super, isto tako i na treningu.

Pa nisu to ti argumenti, nego samo pročitam ono što napišeš i skapiram da lupaš gluposti uglavnom. Opterećen si mnogo time što je Bogdan igrao u Partizanu i usrao vas u finalu, a to nema veze sa reprezentacijom.

Što se kme kme debelog sajka tiče, čovek je proglašen jedne godine za najboljeg trenera Evrope od strane ostalih trenera, a uzeo je trofeja više on sam nego vaši klubovi poslednjih 50 godina. Plus je u samo jednoj sezoni, recimo 2010. vodio ekipu u više evroligaških utakmica nego što ste ih vi imali u istoriji kluba. Mnogo te pogađa Dule, a ne bi trebalo. Treba samo da se pokloniš magu i oslobodiš se te mržnje koja te sprečava da gledaš košarku nekim normalnim očima.

Što se tiče Bjelice, bolje ga imati u ekipi nego nemati. Može da ga krene, može protiv bilo koga da ga krene i ako ga lepo krene kada bude u nekoj tekmi potrebno, onda super. Ako ga ne ide, neće puno zasrati. Vidi da ga ne ide, pa ne sere baš preterano.

Pa ne znam, objasni šta je glupost ako od Bogdana očekujem da bude jedan od vođa tima?

Kalinic ce izvaditi nasu reprezentacjiu iz govana, popecemo se na pijadestal, one je jedan od najboljih igraca

Nemam pojma, moraš da meditiraš Tilmo i na jogu da ideš. Ostavilo je sve ovo preko deceniju što traje traga na tebi. Samo meditacija. Evo za početak, priznaj da je Pavlović klasa i da ako ostane lupaće dandare ovom Dangubiću svaku tekmu?

Od Kaline očekujem da ponovi njegove standardne partije, ja zadovoljan. Bjelica kad do sad nije pocepao, nesto ne verujem da ce na ovom SP, ali sto se njega tice uvek ostaje nada. Kao za Tosica u fudbalu.

Elem, osim Bogdana ne vidim ko bi mogao da eksplodira na SP.

Biće prenos protiv kanade na rai sport 2, tako da će biti i nekog linka valjda. Ne znam što diskutujete toliko o Bjelici, dečko je vrhunski košarkaš, koji bi, po meni, bio mnogo bolji kao vođa tima. Videćemo sad, bićemo jako dobri na 1 i 2. I Stefi Kamen Marković jako dobro igra za sad.

Tanki smo na centru, Krle što je igrao, igrao je. Ne može više ni od njega da se očekuje da nas vadi stalno. Baš sam hteo da vidim kakvi su oni Kuzmić i Kravić, ali to će morati da sačeka, očigledno.

Samo da ne povede Katića, to ne bih podneo.

Žao mi je što Kuzmić neće igrati, ali mogao bi i taj Raduljica nešto da uradi. Kao klinac je bio mamojebac, i onda postao klasični bolimekurac lik. Verujem da su Babura i Simon kapiten tu da popune broj igrača na treningu