Prijava

Simonović ide na svetsko prvenstvo

Симон решава полуфинале у нашу корист.

Pa, ako Teodosić, Bjelica Krstić i Bogdan budu igrali 40 minuta može nešto da se napravi

Ostali stvarno kobjašnjavaju lolo Letonija nivo

Pre bih rekao Island nivo.

Bez imalo blama pominje nekog Lipovija, trazi igrace od 18,19 godina koji su standardni u svojim timovima a Jokica, jednog od najperspektivnijih krilnih centara Evrope, nije uvrstio cak ni na siri spisak i to na poziciji koja nam je najkriticnija sto se tice izbora igraca.

Ово. Човек прича једно, ради друго.

Што се тиче игре, већи део припрема је била добра, а видећемо како ће то изгледати на првенству. Шансе у бројкама:
осмина финала - 50%
четвртфинале - 40%
полуфинале - 9%
финале - 1%

Знам, сад ће доћи неко да ми каже да су веће шансе да неће проћи групу, него да ће стићи до финала, али са тим не желим да се сложим.

Dve pobede su nam dovoljne za prolaz grupe, tako da ako ne uspemo da pobedimo Iran i Egipat treba da zakonom zabranimo kosarku kao sport u Srbiji i da legalizujemo koks

Al dobro šta, nek kobjasne ovih 5 ljudi što nisu krš, nek igraju gro vremena svaku tekmu, ko što bog i zapoveda a ne tu neke rotacije izmišljene i to kao nemaju snage profesionalni sportisti životinje da igraju 40 minuta basketa jednom u dva dana, i može nešto da bude.

осмина финала - 100%
четвртфинале - 40%
полуфинале - 9%
финале - 1%

Реално, мора се човек сложити са овим.

Ако дају 150% својих могућности, ето их у финалу.

Ali naravno, zašto nemati i igrače na klupi koji mogu da uđu i daju koševe, koliko znam povređeni su samo Nedović i Lučić? Savanović je zdrav? Mačvan? Ovi svi iz Mege? Micov kapiram da je bio indijanac, ali ne znam baš da li je to bio toliko neprelazan nivo bezobrazluka. Više sumnjam u to da je tu Đorđević bacio taj neki eks ju zajebani trener zonfa da averidži klimaju glavom i pričaju takoe bre sale, zna se ko je trener, nema tu ovi klinci bezobrazni da se kurče, propade zemlja ovi klinci bezobrazni i fejsbuk samo i ne poštuju starije a ne kao u moje vreme kad je bilo do jaja. Vrlo moguće da je to moglo da se mnogo bolje sredi, bez narušavanja autoriteta trenerskog a i da imamo još jednog evroliga igrača nauštrb islandskog. Pa jebote, SImonović.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:507318-Milisavljevic-na-probi-u-Laboralu
A evo i zasto je ovaj sparing partner prikljucen timu umesto nekoga ko bi mozda i mogao da konkurise za sastav.

Lolo Miško tvituje

U nekom paralelnom univerzumu bi krao bakarne zice.

јанпи ти си интелектуалних сиромах, богаљ

Savan i Mačvan da ne znam u kakvoj su formi zaslužili su da se nađu ispred Birčevića na spisku. Savana je odjebo onako hinjarski, smećarski, kao podmlađuje reprezentaciju, a ide mu Raško ispred Luke.

Jović, Kalinić, Birčević, 3 igrača iz raspalog Radničkog od prošle sezone u timu reprezentacije na svjetskom prvenstvu. Ne znam stvarno. I da ne zaboravim Simonovića i Raška, komedijaaaaaa :D

al eto daj Bože da se desi čudo

valjalo bi platiti miljana mladenovica da boostuje ekipu svojom podrskom, jer ako ne uradi to ispusicemo na ovom SP

poz

U potpunosti se slažem sa Stevanovim ciframa. Aj da ne smaramo više sa igračima i analizama ekipe, tako je kako je, jebaji ga sad. Nego, raspored i prognoza:
30.08. protiv Egipta u 15.30 h, kontam dobijamo, ako prsnemo - prsli smo skroz,
31.08. Francuzi u 15.30 h, šanse za pobjedu 40:60, će vidimo,
01.09. Iran u 15.30 h, dobijamo,
03.09. može biti jako zajeban Brazil u 18.00 h, 50:50 šanse,
04.09. Španci u 22.00 h, 10:90, a možda nas i puste ako skontaju da im je bolje da budu drugi.
Mislim da je realno da smo treći u grupi i da idemo na Grke, a onda krljanje pa šta bude, nismo bez šansi. Eto tako.

Једино сам Митровића очекивао пре Катића, а у овако окрњеном саставу и као прву четворку, ал' добро....

Diperu, slabo ti ide branjenje selektora. Baš u tim stvarima (malim, ili velikim) krije se ključ našeg nezadovoljstva...

Јесте бољи и то доста, али и да је сам Џордан урадио исто - шут карта без икаквих приговора.... Ни један играч није испред тренера....

Slažem se sa ovim 100%, samo što i sam znaš da Džordan ne bi bio nikada na onakav način javno ponižen...a nažalost nemamo Džordana u timu, čak ni Pipena. Drugo i ključno u vezi sa ovim citatom - Šta je to uradio Micov? Evo ja bih voleo da je selektor to javno izneo, jer ono što sam čuo na konferenciji za štampu ne znači ništa, osim što sam zaključio da mu se zamera to što je na pripremnim utakmicama bio manje borben od Štimca. A ko nije ?
Da ne palamudim, u odnosu na sastav iz Slovenije, jači smo za Teodosića i Raduljicu, a slabiji za Nedovića i Micića (Gagataru izvini). Nesumnjivo je ovo jači sastav, ali je i takmičenje kvalitetnije, iako su mnoge evropske selekcije u slabijim sastavima nego na EP (Francuska, Slovenija, Grčka, Turska, čak i Litvanija...)
Iz ovih ili onih razloga selektor se odrekao i sledećih igrača (nabrajam ih redosledom po kojem meni lično nedostaju): Micov, Mačvan, Jokić, Bobi Marjanović, Gagić, Savanović...
Sastav je mogao biti još jači, ali i ovako skrpljen, je dosta jak. Želim da verujem da je i atmosfera zaista dobra, ali mi je teško da progutam tu priču. Obično se kaže da je ukoliko se doživi neuspeh - kriv trener, a u slučaju uspeha zaslužni su igrači. U ovom slučaju priznaću Saletu nacionaleTU da je njegova zasluga u slučaju uspeha (za moj ukus to je polufinale, da ne preterujem sa medaljom). Četvrtfinale je očekivano, a sve manje od toga neuspeh.

Чуо сам да је Сале педер.