Prijava

Ja sam optimista - Srbija će biti šampion. Ako ne bude - jbg, biće još prilika.

http://hd.wallpaperswide.com/thumbs/grunge_flag_of_serbia-t2.jpg

Sigurno, dokaz je ona trojka protiv ustaša. Samo gej može onako saviti nogice pri šutu.

Nonsens ako je peder kako to da nije pozvao bobana

A jbg, nema seksa tokom priprema.

Ako uđemo u 1/4 finale sa jednom četvorkom u ekipi i Raškom, Simonom i Štimcem, to će biti uspeh srazmeran osvajanju svetskog u finalu protiv originalne postave drim tima pre 20 dina, i to sa Vladimirom Ticom na poziciji centra.

http://basketkwidzyn.pl/repository/images/sezon_08-09/tica_175.gif

Leti kao 'tica

03.09. može biti jako zajeban Brazil u 18.00 h, 50:50 šanse,

Pa i nije bas, jaci su Brazilci, recimo 65-35

ma kakvi Brazilci, starkelje, precijenjen tim definitivno

Znam ja da oni imaju 5 NBA igrača, al nekako mi nisu trve, šta znam. Vidjećemo.

Tačnije, 4 NBA igrača.

Што се мене тиче био бих презадовољан кад бисмо пукли 80 разлике у четвртфиналу од Француза, само да бијемо коцкасте у осмини финала, неком тројком Симоновића са 9 метара у последњој стотинки.

Nisam neki stručnjak ali mislim da će finale biti USA-Španija. I pobediće USA sa jedno 15-ak razlike, bilo bi i više ali će Rudica da plače pa će sudije malo to da poguraju.

Malo o sastavu PLAVIH: Svakako da su trebala da se nađu neka imena koja igraju ispodprosečno u stranim klubovima, ali su adekvatno zamenjena imenima koja igraju prosečno u domaćim klubovima, tako da brige nema za prolaz grupne faze. Trener PLAVIH je car, ima taj neki vic, nema problem da izbaci čoveka u svlačionicu, trener je gospodibog. Možda je trebalo i mi da imamo nekog crnca na poziciji crnca ali dobro, šta sad.

Što se tiče PLAVIH, prognoziram pobede samo u mečevima gde su nam protivnici predominantno iz zemalja gde se nepropisno parkiranje kažnjava kamenovanjem u centru grada. Sve ostalo, teška priča.

NAPRED PLAVI, želim vam da ne ispadnete u osmini od Hrvata, jer ne ide ti hrvati da nas karaju u svemu, eto ta Idea i fudbal i sve. Želim vam da ispadnete od braće Grka, nekako najmanje boli.

NEMOJTE PROĆI KO MOSKITOSI. 10 MESTO JE USPEH, DULE JE SVINJA A NEŠA TRAUMA BITAN KOTAČ U TOJ MAŠINERIJI PLAVIH

Ovu kombinaciju igrača koju je Sale poveo niko nije očekivao, četvrtina reprezentacije iz RKG, fali tu Malina, ČETIRI centra, 1 bek, 1 četvorka, Birčević jebeni, pa Gagatar jebeni bi bio bolje rešenje. Jedina pozitivna stvar ovde je Raduljica i njegov nivo igre, barem meni, Bogdan se pljuje i razvlači po internetima bezveze, on proradi kada treba, i to smo videli.

Najveći problem, po mom mišljenju je to što nam je pet igrača krajnje limitirano.
Jović - Čista fizikalija, tehnički loš šut, slab pregled igre... plus nije igrao u svom timu, u jebenom RKGu, Lazić je bio bolja opcija definitivno.
Kalinić - Da je košarka samo skok u napadu bio bi dobar košarkaš, toliko.
Birčević - Njega je dovoljno pogledati i toliko, kao neki šut za tri i kurci palci, tu imamo i triput boljeg Mačvana, ali se on ne uklapa.
Simonović - Čovek koji uvek promašuje kada je važno, a trpa kada nije, voleo bih da me razuveri na ovom SPu, ali u cele sezone igra po tom principu.
Katić- Čoveku je ovo daleko najlošija sezona u prethodnih pet godina i duboko je u silaznoj putanji.

A ovo što pričate za Džordana, da vas pitam što Isiah Thomas nije igrao 1992? Džordan postavio uslov on ili ja. Toliko o tome da nijedan igrač nije veći od reprezentacije. Meni više ide na kurac kada selektor se toliko busa time u grudi da on postane veći od reprezentacije, tipa Mihajlović.

EDIT: Procena mi je da je 1/4 maksimalan domet, uz puno sreće.

Zašto davati primer Džordana i Ajzeje kada je sam Đorđević osetio na svojoj koži šta znači uticaj najboljeg ili najvažnijeg igrača, tj. Draženov uticaj, koji je Dudi postavio uslov - ili on, ili ja.
Sale je vraćen u reprezentaciju tek na EP 1991. u Italiji, pred sam raspad Juge, jer Dražen te godine nije igrao za reprezentaciju.
Meni se čini da je u nedelju selektorova sujeta bila iznad interesa reprezentacije.
Bez obzira na sve mislim da je Sale mnogo bolje rešenje, nego što je to bio slučaj sa Mokom.

Nisam nešto pratio...

Jel to Muta asistent, kruva vam?

USA 1.60
Spain 2.50
Serbia 34.00
Brazil 34.00
Greece 34.00
Lithuania 41.00
Argentina 51.00
France 51.00
Croatia 67.00

bet 365

fino se kotiramo

Po meni Hrvati potcjenjeni

http://www.b92.net/sport/spanija2014/analize.php?yyyy=2014&mm=08&dd=28&nav_id=891083

ко заговара довођење странаца или не дај боже одобри некад, треба да умре у мукама црко мајци семе му јебем крваво.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kk-radnicki-porucuje-nasim-gasenjem-gubi-srpska-kosarka-192446.html

"Uz sve to, igranjem ABA lige omogućili smo da se razviju i naši reprezentativci - Birčević, Jović i Kalinić su do reprezentativnog dresa i Mundobasketa došli braneći boje Radničkog. Čak ni Partizan MTS i Crvena zvezda Telekom, koji uživaju ogromnu pomoć i podršku, nisu iznedrili tri reprezentativca.

SPASIMO RADNIČKI
KO ĆE DA NAM PRAVI NOVE REPREZENTATIVCE AKO SE RASPADNU

jel zna neko šta ovde treba da se uđe u četvrtfinale, ili idu četiri i grupe dalje pa odma na ispadanje ili neki drugi kurac