Prijava

Кешељ&Бирчевић :')

Митровић скоро изашао из тешке повтједе, тек тражи форму, ко зна да ли би био у стању да издржи читаве припреме, акамо ли да се рачуна на њега озбиљнике, аи попуњена је 4 сасвим солидно, боље за њега да га заобиђе ово све и да се посвети опоравку и индивидуалним припремама за сљедећу сезону. Млад је, биће времена и за њега.

Солидан списак. Је л' вам пада још неко на памет да је могао бити позван осим већ поменутог Митровића?

Мусли, Миљеновић?

Mitrovićeva forma standardno osciluje, nema to neke veze sa povredama, svi dobro pamtimo šta je bilo 2014-te.

Jelovac je imao solidnu sezonu u Saragosi, gledao sam ga doduše samo jednom-dvaput, ali vidim da nikad nije u kombinaciji kod selektora

Jaramaz je idalje povredjen, a i Marković je takodje imao tešku povredu. Da, Muslija je trebalo da zove, makar na širi spisak, a mogao je i Lazića, makar kao sparing igrača zbog jake odbrane... to je donekle to... Možda čak i Cvetkovića pre Micića.

Јеловац је био прошле године на ширем списку, мешчини. Лукшо, шта је било 2014?

митке се баш доста разуме у кошарку

Не сјећам се о којим играчима је ријеч, али сјећам се да је у неком интервјуу Сале причао како су за њега прецртани неки играчи јер нису хтјели да играју за универзитетску селекцију. Могуће да је то баш неко од набројаних, па их зато нема на списку.

Ја кошарку од 2014. пратим, јбг, Човићева лименка.

Ček, Mitke, jel me jebeš da ne pamtiš one stvari koje je radio, očekivao sam da ti to pratiš kad si aktivan na ovoj temi jbg sad sam se razočarao

Шта се десило са Ерцегом ове сезоне? Није ваљда целу сезону провео без клуба?

Радио са Мутом цијелу сезону у Динамику.

Sreto, menadžer ga sjebo, bio na blizu potpisivanja opet da se vrati u Bešiktaš, valjda ovaj tražio mnogo u zadnjem momentu.

Za koji kurac nije zvao Muslija i Jelovca meni uopšte nije jasno. Jebo ga Birčević da ga jebo, a vala i Micić.

Лукшо, напиши за Митровића, ја стварно не знам на шта мислиш. Гонзо, може бито оно што сам написао за универзитетску екипу да зато нису позвани.

Нашао сам да је то ипак рекао за Радичевића како је одбио.

Можда Муслија не зове, јер тиме хоће да га мотивише да буде још бољи следеће сезоне. хехе

Pa prvo su ga uvatili pijanog u svlačionici, a i pred utakmicu u kupu Koraća videli ga kako izlazi iz Štefan Brauna, zato je pauzirao dve bitne utakmice, to su interno rešili disciplinski da se ne širi. Posle je imao nekih razmirica sa trenerom, ali to je kako čujem rešeno. Skauti iz NBA su to znali, zato nije prošao na draftu kako je trebao.