Prijava

Ni ti se ne sećaš priče? Startovao Anu Dabović kako su pričali, neće taj videti reprezentaciju dok je Đilas tu. Jbg.

Nemam pojma o tome... Majke mi... zar on nije već dugo sa Vasinom sestrom?

Daj bre ljudi ne pričajte gluposti, kakvo startovanje Ane Dabović, kakav Stefan Braun. Luka je pola sezone pauzirao zbog povrede, eto zbog čega ga nije pozvao.

Ne znam za to, al' tamo 2014. im valjda banula Ana Dabović na pripreme, neku promociju su radili, i pričaju da ju je spopadao onako govnarski baš, došlo do Đilasa i jbg, momentalno ostavljen sa strane.

Ko bi rekao, Luka baš deluje onako kao korektan momak, i na terenu, i na konferencijama... Možda se i opametio, ko bi ga znao.

Gonzo, jebem ti tvoju profesiju kad si toliko neupućen u košarkašku reprezentaciju, šta ti je specijalnost inače, ženska odbojka?

Gonzo se specijalizovao za karling očigledno.

Више верујем Луксу и Цои, увек сам слутио да се иза те маске добричине и фер-плеј капитена и спортисте за пример крије један покварењак и подмукли спермушан који не преза ни од чега.

Nije ni ona mutava...jebe se sa Djilasom koji ćaća može da joj bude, a sva je onako fina... sestra joj je bar kurva, i to ne krije :)

Нисам знао ово за Луку.

Gonzo, jebem ti tvoju profesiju kad si toliko neupućen u košarkašku reprezentaciju, šta ti je specijalnost inače, ženska odbojka?

Coa 'bem te baš u dupe pravničko lolo, pa valjda bih potvrdio to što pišete da je tačno majku jebem i Luki i Ani Dabović, a vala i Đilasu čisto da se ne oseti zapostavljenim. Ajde ako ja i ne znam za to, ali troje kolega koji su još bolje od mene upućeni nikada tako nešto nisu ni spomenuli, a nije baš da vole da čuvaju takve tajne jer se o tim i sličnim stvarima uvek komentariše na poslu.

Nije ni čudo kad radiš u informeru! A logično je da ćute o tome, jer se Đilas poneo kao gospodin, rekao momku da se okrene i sam ode, i poželeo mu svu sreću u daljoj karijeri. A sigurno će informer da prenese tako gospodski gest Đilasa, haha.

Gonzo, ti k'o da opet nisi bio godinu dana na sajtu :D

Coina i Luksova priča mi deluje dovoljno uverljivo drago mi je sad što Luka nije u reprezentaciji i nek vrati kapitensku traku

Слажем се, Звездин капитен мора бити неко ко има више образа и части.

Ja sam grobar, ali zaista nije pravedno da takav talenat trune zbog Ane Dabović i jedne pijane večeri.

Gonzo, ti k'o da opet nisi bio godinu dana na sajtu :D

Ma jok brate, samo mesec dana odsustva dok ne uđem u štos sa novim članom porodice :)

E da Coa, jebo te Informer i Vučićpeder :D

Ko je uz đilasa ja sam