Prijava

Ђе Хаџибретас, Зизис, Пападопулос и Царцарис?

Иначе, делује да смо прилично јаки.

Od ovog Dangubića nikad igrač biti neće. Sve igra u nekom strahu, grču. Sam na trojci on promašuje ceo obruč, Radulji baca loptu samo da se otkači od nje, ne čeka da se ovaj pozicionira. Ne napada koš uopšte.

E onda ima neko atraktivno zakucavanje u kontri pa zamaže oči kso odigrao nešto.

U odbrani pegla, tu nema zamerki. Ali ima potencijala u napadu a ne koristi ga.

Dangubic je covek bez karaktera, muda i svoga Ja. To ce ga kostati uspesne karijere. Dokaz za to je cinjenica da zbog para igra za klub koji mrzi iz dna duse.

Nego, nisam nesto pratio, ima li tu neke igre generalno, muda, promene u odnosu na EP?

Jbg, nije u postavi da bi šutirao trojke i davao sad neke poene, ima ko će to da radi, on je tu da uhvati koji skok i da juri u odbrani, pogotovu presing kad se igra. Ne možemo imati sad 10 njih koji će da šutiraju. Ali da ima potencijala da napreduje i u napadu - ima.

I dalje me užasno nervira Raduljica sa igrom u odbrani, a u prvom poluvremenu mu se priključio i Jokić, sve je pogodio u napadu, ali smo u prvoj četvrtini premnogo poena primili preko njega. No dobro, valjda će se do OI sve to popraviti. Mislim Jokić će se valjda popraviti, od Radulje nema ništa.

kad smo igrali protiv fancuza, jokić spusti rampu de kolou i komentar - de kolo navikao na raduljicu, pa se izjebao lol

slab je jokara u odbrani još, iako ume da odigra odlično 1na1, plus kod iskakanja može da odigra vrhunski. a radulja je kriminalan, niti ume, niti se trudi da igra odbranu. gori je od štimca jebem ga usta

a jokara za dve godine mark gasol, previše je inteligentan da ne bude dobar defanzivac

Nemate vi pojma, to jokara namerno spabo igra odbranu da se svi pomame da igraju preko centara na nas na oi a sale kaze jokari ajmo jokaro sad kako znas i jokara hop hop pa protivnicke centre u dzep i prc znam ja ne zajebavam se

Jebem li ga. Radulja je dobar u napadu, mnogo bolji nego što je stvorena slika o njemu. U odbrani je go kurac, centar a svaku tekmu po 2 skoka.

Al najviše kod njega mi smeta ta bezvoljnost, dok ga gledam kako igra u stomaku mi sve nešto vrije, sve se plašim da će nešto da se iznervira i napusti utakmicu.

dobri smo, ali treba nam bobi, ali pošto nije došao poveo bih ga ja kurac moj

Ne treba nam niko, momci koji su hteli da dodju dosli su i podrska njima

Najveći problem nam je odbrana ispod koša, nemamo dobrog odbrambenog igrača ni na 4 ni na 5. A najgore je što ni Mačvan ni Bjelica tu ne mogu da poboljšaju situaciju.

Pa to bi bilo fer. Al kako sa Štimcem i onim drvetom Birčevićem u Rio.

A na pozicijama 4 i 5 su Bjelica i Bobi koji sad ne igraju.

Bjelica los defanzivno?

Pa loš je realno. Bjela, Teo i Radulja igraju odbranu sa bolom u kurcu. Ali zato ostatak tima su životinje u odbrani tako da je to rešeno.

Stvarno mislis da sam sa tobom hteo da pricam o kosarci?

Xaxaxa sad kao Tilmara ne odgovara pa vratio bih vam ja janpija pa se češite posle

A zamišljam ga kako bije kera sad

1. Vucicpeder
2. Rasnin
3. Janpi
.
.
.
.
.
n. Papetmaster

Hahah, kosovo i košarka..ajte molim vas.

ma nije blejica defanzivno loš za ovakva takmičenja. jedno je nba gde je praktično svaki pf brži i skočniji od njega. ovde igra bez problema sa mirotićem, bobom, jankunasom itd. nije neki defanzivac, ali nije jebeni raduljica. nemamo nijednog rim protektora jbg, al nismo ga imali ni 2014