Prijava

Sve to kul, ali ti nekad treba da izadjes sam posle dva dana mrtvila teme i izneses neko zapazanje tipa "Smatram da je Vesna privlacna iz tog i tog razloga" , onda dodje Bokser i objasni da to nije vrh picka i onda se svadjamo kapiras?

Pedulakisa treba procenjivati od sledeće sezone. Pa ok, kao što sma i rekao, jasno je da imaju manje para u zadnje vreme i da nisu više prvi nivo evropske košarke ali je sigurno mogao da se napravi bolji tim od ovog. Pavlović, Kuzmić, to su baš bezobrazluci, pogotovu Pavlović.
Ja ne kažem da je Đorđević bio katastrofa u PAO, samo da nikako ne možeš da kažeš da je bio dobar, kao što si rekao.

E pa jebiga, ja nikad to nisam radio.
Tako je jedan od članova Vuke, kada sam posle godinu dana ponovo počeo da dolazim na sajt, počeo da mi prebacuje kako ja više nisam objektivan (priča je bilo oko Zvezde i Partizana u košarci), zatim da ne pišem sve što znam vezano za domaću košarku i maltene me optužio da krijem informacije i da sam Čovićev plaćenik.
A radilo se samo o tome da, kad god se neka rasprava povede na temama Zvezde i Partizana, ja napišem ono što zasigurno znam i što je provereno jer nikad nisam hteo da pišem o stvarima koje su klasično puštanje buve. To se njemu valjda nije dopalo, šta li.

jel znate kolko ljude boli kurac za ovu vašu digresionu diskusiju o pravilima rasprave i tome svemu :)

Добар је био у смислу да је задовољио те неке максималне домете клуба.... Узели су куп раније, а и убеђен сам да би узели и првенство јер ни Олимпијакос, иако су имали одличан тим, није блистао нешто.... Имао је 2-1 скор против њих.... Странци су доста лоше бирани, једино је Калатес био добар током целе сезоне.... Педулакис има бољи тренерски педигре од Салета, а и водио је већ ПАО добро.... Боље ће бити следеће сезоне са Бурусисом и Синглтоном на петици уместо Радуљице (који је коначно отишао у миланску Олимпију, која је његов ниво) и Кузмића....

ЕДИТ: Само један од њих двојице је кориснији од Кузмића и Радуљице заједно.... И Павловића нарафски....

Nadrkavamo strane na temi.

DIperu, cele sezone su izgledali kao kurac, grupu su jedva prošli, ubacivao je nove bitne ljude u sred sezone ko Zvezda i Partizan, Laboral ih je počistio ko iz pičke, jasno mi je na šta ti misliš, matematički gledano, Đorđevićevi rezultati su delovali ok, ali se jasno osećalo da su ko kurac.

Па кад је окупио играче к'о за титулу у АБА лиги, ужасно лоше је бирао тим.... Сад баш гледам учинке, поред ове наше тројке, изузимајући можда Вилијамса - и Хантер и Хејнс су тако играчи управо за Партизан, Звезду, Цедевиту, Нимбурк.... Мада је Звезда одлично бирала странце прошле сезоне, Милер је офанзивно био пун погодак....

Мада је Звезда одлично бирала странце прошле сезоне, Милер је офанзивно био пун погодак..

Brt, kad biras osam igraca realna je verovatnoca da ubodes dva pa i da si Vukojicic.

Nema tu velike filozofije, Sale je dobio odrešene ruke i sam birao pojačanja, pa se sam i zajebao. Niko mu nije uvalio kosku.

Slabo se radi sa mladim igracima... Sem Jokica nemamo veliku zvezdu izbacenu vec nekoliko godina.

Касније брт, Гвозден је у сред сезоне поменуо.... А и од те прве тројке, Мекел није толико лош играч....

gonzo
Nema tu velike filozofije, Sale je dobio odrešene ruke i sam birao pojačanja, pa se sam i zajebao. Niko mu nije uvalio kosku.

Па то.... И онда Калатес и матори Дијамантидис морају да извлаче петице из гована....

Ал' за Павловића ми је и даље јебена мистерија - који курац га је доводио....

Ako je uslo neko obestecenje Partizanu jasno je zasto ga je dovodio.

Jel to sto posto tako bilo, da je baš sam, u stilu engleskog menadžera pravio ekipu? Mislim, ok, na Salou i Kuzmi sigurno nisu insistirali Janakopulosi al reko za ostatak lolo.

Bilo kako bilo, i ta ekipa koju je imao, koliko ja znam ( a protiv laborala očigledno ) nije pokazivala srce tokom sezone i to nešto potrebno da ostvariš realno bolje rezultate od nekih kao objektivnih mogućnosti.

Takođe, iako ne želim da umanjim ranije datu izjavu da PAO izgleda da finansijski više nije u prvoj zoni, treba uzeti u ozbir da generalno evropske ekipe ne pršte nešto specijalno, pa i najjače. Uostalom, eto, Kuća.

Па Јанакопулоси дају тренерима слободу да доводе играче (које могу да плате јелте), ал' зато их смењују и пљују кад сјебу замишљену сезону.... Сумњам да се Алвертис нешто пита око довођења играча.... Једино за Калатеса нисам сигуран ко га је довео и на чију препоруку.... Мада се и Сале још више сјебао што се ПАО-у више посветио тек после Еуробаскета, а то је већ крај септембра....

Мислим да је један од Јанакопулоса и Педулакиса тако пљувао био пре 2 године, није њима то страно....


Саски (тј. Лаборал Куча) је имала буџет од свега 8,5 милиона евра.... За Кубан сам мислио да су имали око 20ак....
http://www.eurohoops.net/euroleague/239236/the-final-four-budgets
Мислим да је ПАО негде у том рангу, Кубана....

Sale je u Italiji ispušio kurac, u grčkoj isto. Videćemo sad u bajernu.

Pešić je od tog Bajerna, za koga niko nije čuo u svetu košarke, napravio solidnog evroligaša. Ali poenta je da mu nisu dali 30 miliona budžet, nego je sa skromnim igračima pravio dobre rezultate.

Pa nemačka fudbalska reprezentacija je nosila majice sa Karijevom slikom, ili fudbaleri Bajerna, al svejedno dojajan rispekt.

Ja iskreno gotivim Đorđevića, elokventan je i ima stav, al to izgleda kod nas zatucanih u srbiji prolazi (čitaj pičkousti).

Reprezentaciju nije on vratio na tron nego Duda, guglajte malo jebemu. Posle niza neuspeha Duda je sa ovim igračima koje je ostavio saletu uzeo srebro u poljskoj 2009. A tad su igrali Teodosić, Marković, Raduljica, Mačvan, Bjelica..

Okosinca i današnje reprezentacije.

Српија осваја.

Ајде људи дајте му га мало по оптимизму.