U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Што ће рећи да није битно шта се говори, већ ко говори.
doduše, nije loš lik, ali mislim stvarno...
Ја бацам много добре спике, зато и не вадим курац из расне пичетине. Ево вам једна фејл-сејф варијанта, проверено ради, из искуства:
Дакле, поента је у искрености.
moram priznat da sam impresionirana..
Kako možeš da pokupiš ženskom jednom rečenicom, to je komplikovanija veština.
A da probaš kolima?
Može.
Али ја нисам Милан. Шта ја да радим ?
Ja sa Milan. Možda ja imam šanse ?
А бре не верујем. Оће неко одговорити нама који нисмо Милани ?
Ti kažeš da si Šon Koneri, pošto je on pojebao pola Rusije i Moldavije dok je snimao one filmove.
Milani su u većini, Džejmse žao mi je.
Jao, upravo ste me podsetili na onog lika iz transfera blama čije je alternativno ime "Imaš-kola-jebeš-nemaš-kola-drkaš".
Inače, dodao bih i onu "Jao, što si ružna", na šta ona uvek pada. U najgorem slučaju će barem da ti se nasmeje. :)
Ћао. (Извадиш курчину од 10инчи)
Пали сваки пут.
@Warner HAHHAHAHHAHAAHAH
btw pvt me as soon as possible ;)
Kažeš joj:
SESTRO SRPKINJO, NATALITET NAS SRBA JE U DRASTIČNOM OPADANJU! TI BITI MOJA SKVO, JA TEBE JEBATI!
i onda joj podrigneš u facu.
Kad osjeti prave srpske mirise - bijeli luk i janjetina, ima da se toliko zaljubi u tvoju pojavu daš je moć ženit.
Znači, akceeeeenat je na progesteronskom miomirisu u vidu janjetine i bijela luka, možeš ti izgovoriti šta bilo, možeš joj čitati 'Gorski vijenac' ili tako neku patriotsku poeziju, svejedno.
I da, ovo pali samo na Sokocu i na Manjači. Gdjekoja se primi i na Ozrenu al' one su više na Miletu Kitiću i benveu.
Ove sa Sokoca i one sa Manjače su odistinske patrijotkinje.
Ћао. (Извадиш курчину од 10инчи)
Пали сваки пут.
Dobro to, ali šta mi ostali jadnici (od 20-ak centi) da radimo?
Život je nekom majka, nekom maćeha.
Život je nekom majka, nekom maćeha.
Извадиш кључеве од трактора.
Ако немаш ни то, онда она фора која увек пали:
uuu još jedan fakfrend :D
Gde da nađem ključeve?