Prijava

Igram ove igrice otkad je prva izašla(danas sam napravio defku na tu temu), pa bih voleo da znam da li i vi igrate, koji deo najviše volite, kog lika itd... inače moja prva tema na forumu, bilo mi dosadno.

igrao prvi, zabagovao kad uđem u džerusalim, pa sam batalio
dvojku sam obrnuo, nisam probao još onaj braderhud..

Prvi smara, misije liče jedna na drugu, besomučno ubijanje protivnika, :njah
Drugi nisam igrao, a bratstvo imam, ali nisam neki ljubitelj igara pa čekam krajnju dokolicu da bi igrao.

presao sve. do 50% bude zanimljivo (dok se priviknes na nove poteze itd) a onda smori, pretvori se u

besomucno ubijanje protivnika

a bas sam hteo da mi se svidja...

nista, na jesen izlazi Hitman 5 pa cu duzivam

Ima već tema, ali nije naodmet nova :)
Obrnuo sva 3 dela, sad čekam revelations, odgledao lineage (onaj film od 35 minuta), a čak sam i knjigu počeo da čitam, al sam se smorio jer je bukvalno prepričana igrica.

Manijače i ja sam imao isti problem, ima patch za to, a braderhud ima mnogo zajeban kraj, po meni čak i zajebaniji nego prva 2 dela.

@Culle.haha probaj drugi deo, veruj mi, ne znaš šta propuštaš, ACII je više od igre priča te jednostavno povuče. Gameplay nije glavna stvar u svim AC-ovima, glavna stvar je priča i alternativna istorija tj teorije zavere. U pravu si za prvi deo, ali morali su nekako da započnu tu ogromnu složenu priču.

U tome i jeste stvar, ja nisam ljubitelj igare više priče, recimo one dijaloge između, ne propuštam, a kad vidim da mi je svaki zadatak da skinem glavu nekom glavonji koji je okružena sa 750 njih i tako u krug, smorim se. Priča ni u prvom nije loša, ali ponovo sve se svodilo na isto.

@Culle. haha poštujem tvoje mišljenje, ali nisi shvatio šta sam hteo da kažem. U ACII priča prati život lika, razvlači se preko 25 godina, od njegove 17. godine kada izgubi porodicu, do oko 40. godine, kada završi krvav osvetnički posao. U međuvremenu nije samo da ubija, već i istražuje napuštene grobnice, pronalazi neke stvari koje sklapaju priču, tako da tek u poslednjim minutima igrice igrač shvati šta se ustvari dešavalo. Jeste, uglavnom ubija neke mudonje ali nije toliko zastupljeno kao u prvom delu. AC II ima skoro 100 misija a u celoj igrici ubiješ oko dvadesetak skotova. Tako da, nije sve u zadacima ubijanja. Ala sam dosadan.

Jeste, gejmplej u prvom delu relativno brzo postane monoton, ali drugi deo je zabavniji po tom pitanju. Ali svejedno priča je dosta dobra, sve mi se čini da nam kreatori igre šalju poruku šta da radimo s korumpiranom žgadijom. :). U drugom su malo dodali elemente iz Prince of Persia, kad se jebavate po grobnicama tražeći neka sranja za otključavanje Altairovog oklopa. Treći tek treba da odigram, juče sam instalirao. I da ponovim, priča je do jaja. Naročito mi se sviđa što je papa predstavljen kao zlikovac.

kad se jebavate po grobnicama tražeći neka sranja za otključavanje Altairovog oklopa

I u Braderhudu imaš isto to, a oklop je Brutov i nenormalno je ružan, tako da bolje ti je da se držiš glavne priče, a to odradi na kraju ako te ne bude mrzelo.

Djubre od igre, nepotrebna tema na forumu. Sablon za napaljene klince. Zanimljiva do pola sata.

@kiler, koliko god da ti se igra ne sviđa nije objektivno reći da je đubre, jer ako zaista to misliš ti onda nikad nisi video šta je đubre od igre. I ne bih se složio da su teorijama zavere ciljali na napaljene klince. Biće da si jedan od onih koji su samo probali prvi deo i razočarali se.

Lestat presao sam prva dva dela i bilo je bolno i dosadno iskustvo, kad neko pominje princa princ ima milion puta bolju pricu i izazove, prica ne postoji ni u prvom ni u drugom delu (konfuzna, rupe, vestacko produzavanje), nema izazova (lako penjanje i ubijanje, sve se svodi na isti kurac) cim odigras prvih pola sata postajes nepobediv. I jeste za napaljene klince koji gledaju grafiku. Nekad je kao kriterijum postojala "igrivost" za sta assassin creed zasluzuje 1.5

Ја баш јуче скинуо први део и почео да играм. Онако, није лоша, али превише смарају они дијалози, јер се на крају све своди на исто, као што је већ речено.

Ne bih se složio, neću da ponavljam argumente, al' dobro, različito doživljavamo tu igru. Ali da ima mana, ima naravno. Nego kad već pominjemo Princa, ovaj najnoviji Forgotten sands je baš to što si opisao, nadrndana grafika za napaljene klince, a gejmplej sranje totalno, treba da budeš retard da bi poginuo u borbi, a i akrobacije, mozgalice, skoro sve prosto, bukvalno proletiš kroz igru. A i priča je tunjava. Prva tri dela su već nešto drugo.

kilervgmm svi imaju različite ukuse, ali ne postoje nikakve rupe u priči. Toliko je dobra da, evo otkad sam danas prešao brotherhood, i dalje sam u pozitivnom šoku. Priča je toliko detaljna, može se prepričati na nekih 1000 strana A4 papira, i to samo ukratko. Nema rupa jer su momci koji su pravili igru izmislili deo istorije, popunili rupe u stvarnoj istoriji i uradili neke stvari za koje bi ih vernici (i hriscani i muslimani) obesili, npr. da su svet prvi naselili ljudi iz svemira, tzv 'Prvi'. Takodje, u igrici su templari bad guys, a Assassini (kolko sam ja provalio ateisti su, jer ne veruju ni u hrista ni u alaha, i rasudjuju svojom glavom) ustvari good guys.

Meni se svidelo a grafika me ne interesuje uopšte još sam igr'o oba dela na lapu sa integrisanom karticom i 1.7 procesorom koji je jedva gurao i najslabiju konfiguraciju. Nije linearna i ima gotivan sistem borbe a free run i veranje po krovovima su igračka revolucija. Mogla je priča bolje da se odradi, možda bez onog Obsterga ali nije da su je baš usrali.

@Mlata takva je igrica do kraja, gubis samo vreme, jedini "izazov" je skupljanje armora i kod ujaka u gradu kupujes najjaci mac.

1. Ko pominje forgotten sands naravno da se samo prva 3 smatraju pod serijal princa ostalo je uzimanje para na ime.
2. Free run revolucija? Ima mnogo vise igara sa free runom gde je to veci izazov od pritiskanja tastera up i onda malo levo ili desno pa opet drzis gore. Prepreke sam prelazi tako da i kad trcis samo drzis napred i lakat par puta.
3. Kako nije sablon? Naucis dudaras kontru i onda si bog otac.
4. Metal definisi u kom delu nije linearna? Znas li sta znaci linearna decace?
5. Najnoviji nisam igrao i o njemu ne mogu da sudim jos 12 dana posto mi za 10 stize komp i 2 dana je sigurno dovoljno (jednostavno im se ne izbacuje jedna velika igra nego 10 malih)

@kilervgmmm
Pa šta ti očekuješ, jebiga?
Nije baš nalik RPG-ovima pa da mož' svuda i sve ali za jednu akcionu avanturu je poprilično nelinearna. Borbe što se tiče jeste da se da naučiti ali opet nije jednostavno kada navale njih 30 plus smisao igre je ubiti iz prikrajka što ni malo nije lako. Koja igra po tebi iz istog žanra toliko baca senku na ovu?