Prijava

Akcione avanture ne mogu da budu nelinearne inace ne bi bile avanture. Kad navali 30 plus samo koristis kontra napad ili pobegnes sto ne predstavlja neki izazov. Bacis dimnu i koristis 2 skrivena noza i pobijes ih minimum 10 dok kaslju. Ni jedna nova ne baca senku posto su sve limunada. Kad vec pominjemo princa on je odlican primer. Batalio sam igrice u zadnje vreme.

Kad ti tako kažeš deluje da svaki prvačić može da ''isprži'' igru za šest sati a da se ne zaznoji. Kompleksnije je malo. Kad navale oni debeli pa oni sa dugim kopljima nije ni malo jednostavno. Ili sam ja jebeno očajan igrač. A za igru pitam jer ako je neka toliko bolja od Assessins-a baš bi voleo da je isprobam. Mada čisto sumnjam da u žanru bolja postoji, bar trenutno.

Devil may cry probaj, posto si ocajan igrac igraj na easy ja sam vec hard core igrac mozda je zato dosadna assasin, ako ne juris grafiku odigraj prvo devil may cry 3 da se ubacis u pricu i dosta je teza igrica moram priznati ima nekih smor delova. 4 na easy ne bi trebao da imas problema a ako odgledas trejlere za kombo na 4 vidi kako mi profesionalci (nije da laskam sebi ali...) igramo kad zavrsis. 4 deo sabija ali ne bi mogao da cenis 3 posle njega i bilo bi sramota da gotivis Nera vise nego Dantea. Sad izlazi 5 deo ali ce garant da ga zajebu (ameri preuzeli capcom je radio do sad), prva dva dela su samo za sony a igrica objasnjava assassinu i prica razbija.

Igrao sam na soniju DMC 2. Sviđa mi se ali ne mogu da kažem da mi je bolje od AC-a. Preteško mi je. Jako poštujem japansko igrotvorstvo. Omiljene igre za PS2 su mi FF XII i Metal Gear Solid 3: Snake eater. Priča, likovi, animacije...

EDIT: Izvini za oftopik, Pinki. Ja sam ''tvoj'', ja volim AC! :)

Ljudi, potpuno smo skrenuli sa teme koju sam postavio. Nisam spominjao 'da li je igrica dobra' već sam postavio temu uglavnom za nas koji igramo AC. Onako, rasprava o pojedinačnim delovima, priči, likovima, šta očekujemo u sledećem delu i koji će biti nastavak priče, itd. Onima koji ne vole i ne igraju AC nije mesto na ovoj temi, bez uvrede.

Taman sam na Assassin's Creed delove (koliko ih je dosad izašlo) položio kolokvijum i ispit iz istorije naseljavanja u arhitekturi. Najviše mi je pomogao za to drugi deo, treći (sa četvrtim) malo manje (Brotherhood + The Da Vinci Disappearance), dok mi je prvi najmanje pomogao, ali ipak je pomogao.
Od nastanka civilizacije do baroka, merak, čak se i mojoj majci svidela (izuzev koljanja mačevima, i ostalih sečiva sa vatrenim oružjem).
Inače, mnogo gotivim tu igricu. Često volim da uzmem konja i jašem po Rimu.

Devil may cry probaj

Hah...eto šta ti je razlika u ukusima, pa(po meni) DMC je totalno bezumna igra, smarajućeg gejmpleja, besmislene priče, prelakih fajt scena, da ne pominjem koliko me samo smara ono usiljeno kombinovanje napada samo da bih što više nadrndao onaj rank, što samo po sebi nema neku poentu, a mogu komotno da trsim redom koristeći isti napad. Protivnici su mi skroz nezanimljivi i vizuelno i u fajtu, samo bosovi vade stvar donekle. Jedino što mi otežava igru su nezgodne kontrole, ali to samo zato što nemam džojstik, inače je prosto, imao sam DMC 2 za ps2 pa znam koliko je lako džojstikom. I što mi najviše ide na kurac je potpuno odsustvo fizike. Ali kako god, ne bih nazvao to đubretom, nego samo lošom igrom, za moj ukus.

Samo odigraj 4 deo smanjili su tezinu.
A ko ti dade takvo ime? Elem nisi nazvao temu fanovi AC a posto sam je odigrao.... Mislim da ce da siluju pricu jos jedno 3 godine posto im donosi pare i da cete se uskoro oprostiti od maceva. Barem ce 1 deo da naprave sa pistoljima pa mozda posle izbace ili na kraju bude kao gears of war. Takva je igracka industija. Kako god okrenes dupe ti pozadi. Dokaz
http://www.youtube.com/watch?v=3HBzTpddcw0&feature=related

kilervgmmm trolišeš ovu temu neprestano. Izvini, možda sam pogrešio malo u imenu teme, ali čak iako oćeš da kritikuješ AC ne moraš samo da AC uporedjuješ sa DMC... više si dosadio, trolišeš mi prvu temu na forumu (kme, kme, kme), ako ne voliš AC ok, svima si to pokazao i ajd zdravo. Igrao sam DMC3 i nije mi se mnogo svideo, ali to ne znači da treba da preplavim temu o DMC svojim komentarima.

I meni je DMC smor. AC mi ima dobru pricu, ali je ostatak igre prilicno linearan (counter ftw)

Samo nemojte da mislite da i ova prica nema veze sa obmanama. Naime ovde su assassini i templari u ratu, a istina je malo drugacija. Hashshashin (da, tako se pise, i od toga je nastala rec assassin) su bili muslimanska sekta koja se bavila atentatima, a tako su ih zvali zato sto su pusili hashish po vas dan. Inace imaju Hazarsko poreklo, i prvo su bili pagani, pa jevreji, pa su presli u muslimane. A kasnije su zajedno sa Templarima i Sionskim Bratstvom osnovali Illuminate. Tako da je i ova prica nesto sto ne treba uzeti zdravo za gotovo, ali ovo nije tema za produbljivanje ovog razgovora.

Vrati mi kad otvorim DMC temu.