Prijava

http://img809.imageshack.us/img809/1319/fsj4.png
- ХБСВ је организације чланова Вукајлије који се професионално баве Хексболом и има за циљ организовање лиге и купова као и вођство репрезентације.
- Химна савеза:
http://www.youtube.com/watch?v=whRNn24jsKA&feature=player_embedded
- Такмичења организована под организацијом ХБСВ-а:
Вукајлија Премијер Лига 2 на 2 (сезона 1.)
КУП КРАЉА (сезона 1.)
Вукајлија Премијер Лига 2 на 2 (сезона 2.)
КУП КРАЉА (сезона 2.)
ВАХП Лига
- Председник ХБСВ-а је Лупус
- Селектор репрезентације је Лаки
- Такмичења у којим наступа репрезентација:
Лига на Сербиан хексболерз

Ајд да вас питам, ко је све заинтересован за играње на СХБ-у?

Чекај сад , Микић је селектор а неће да води екипу на СХБ иако је то један од главних м заправо главни турнир у земљи?Па где ћемо ако не тамо.Разумем ја ЕСЛ и то али Микићу мораш ово да одрадиш професионално да пређеш преко својих уверења зарад добробити тима и уведеш нас у доба славе!

Ево ја сам ....

Ајде , ко је овде присутан одма сада одма да се мејданчимо са некима ..... прва три ...не бирам ...

Ја сам ту Лаки, наџи још једног...

Нема никог јебига ал ево , кад неко дође нека уђе у ову собу па ћемо са њене да направимо нову за игру ....... линк ће бити овде све док је соба отворена

EDIT : MI jebasmo al snimak nemamo :(

Sviđa mi se ideja da nema ograničenog spiska reprezentativaca, ali bi trebao da odrediš zamenika koji bi bio zadužen za SHB ako ti bežiš od njih k'o Sedplas od pobede.

E, i Lupuse, aj' prenesi himnu i grb i ta čuda, da ne bude da je Čavez za džabe snimao i Madafaka i Šoker za džabe pravili slike.

Па видећемо још. Нико сем Лакија се није изјаснио поводом СХБ-а, мада ја мислим да би он то обављао одлично...

Ох , трака се вратила своме власнику :))

Него , шта су тачно моја задужења и функције?Колико сам разумео ти и Лупус састављате репрезентативни списак за утакмице.А ја "водим" тим на СХБ-у и у пријатељским мечевима и осталим такмичењима?Крајње пластична улога морам рећи али ће ми бити част да представљам наше име на терену!

http://img97.imageshack.us/img97/9981/lakiz.png

Аха ... значи најтеже је опет на мени , па добро , коначно ћу водити екипу тамо , два пута сам најављивао па ништа.Овог пута , резултати! (колико ово недостижно звучи)
И то значи да је Коле смењен?

Лупус је Томислав Караџић, могу да мењам кад год хоћу и кога хоћу :Р
Зезам се, наравно све док имате резултате нећу вас дирати нити вам се мешати у рад. Договорићемо се који су циљеви репрезентације кад почну такмичења.

Мој први скаутинг после дужег времена на СХБ.Изгледа да се формира ново такмичење почетком августа , и помиње се формирање 2. лиге на основу резултата прве лиге и лиге шампиона.Постоји могућност да постанемо друголигаши тамо :)

Ако се слажете сви онда нам је циљ повратак у прву лигу?