HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Aj za početak da se dogovorimo kolko će trajati utakmica i dal bi trebalo da domaćin bira koji će teren znači igralo bi se 2 kola svako sa svakim

2. Moj predlog :
    5 min. utakmica...
    I da se igra samo classic...

3. ne slažem se trebalo bi da se bira teren tad bi domaćin stvarno imao kakvu takvu prednost jer bi birao teren koji mu odgovara

4. E, znaš šta ? Tvoja ideja je bolja...

5. Рецимо , 3 минута , класик , без лимита на голове?
    Јер ако би домаћин бирао , моглоби да буде манипулација и превара , на пример , неко изабере биг или хокеј , чист мазохизам :)).
    Да изаберемо 3 јака хоста , Душан , Чавез и Сенка и да се само код њих играју мечеви лиге?
    Црвени домаћини , плави гости.

6. Ja mislim da je 3min malo... 5 min je nekako.. bolje.. :D

7. Ако неки јак тим изабере изи ,може да набија гол разлику до бесвести, ако се неки лош тим брани има да ргне хокеј и само да жицка иза гола.Разумете ли ме или је то заправо поента твог предлога?
    То за минутажу није проблем....

8. laki to i jeste poenta :)
    da svako prilagodi teren svojoj igri jeste mazohizam da se igra big al ne verujem da će biti takvih slučajeva možda eventualno 1 tim to izabere i ne bi moglo da se menjaju tereni kad se izabere domaći teren moraju se sve utakmice kao domaćin odigrati na tom terenu odma na početku izaberemo terene ko gde igra i krećemo

9. Klasik je mama, ko bre uopste igraj hokej

10. Е нема ту фер плеја ни мало :) ту се права вештина не показује већ само стратегија , и то она најгора , фуњарска :) ...... не знам , ја сам за класик , универзални терен.Ништа , ставићемо на гласање и ово...

Да ли сте за то да домаћин бира терен на коме ће играти своје мечеве или да терен буде универзалан за све текме - класик?

Ја сам за да се овертајм не рачуна , како би имали и опцију икса.

11. slažem se sa senkom i lakim za overtajm

12. Ево ја се пријављујем за тим,ко хоће самном да игра нек ми јави.Предлажем класик терен,време три минута,и неограничено голова

13. slazem se i ja za overtime, a i slazem se sa duletovim predlogom da svaka ekipa ima svoj domaci teren.
    vrijeme je ja msm najbolje 3 minuta.
    jos mislim da treba dodati jos neke hostove jer mislim da je malo da imamo samo trojicu.

eh da, linkovi od soba i sifre da se salju na pvt

14. Па ево Србине, да наставимо добре игре са незавршеног турнира?

15. Може,заведи нас под именом Обилић

16. 3 minuta defintiivno . Klasik . I sta jos , to bi bilo to . Za overtime odlucite sami .
    Ko hoce da ima Bioshockera sa saigraca nek se javi .
    (Ajde , nemojte biti stidljivi) :)

17. Laki , los si pod forum izabrao , al ajd , mada bih ja pitao nekog moda da prebaci temu u Razno .

18. ma to je on zbog spema onog prozora za aktivne teme.
    vec imamo 3-4 teme pa se mozda modovi naljute i tutnu nam katanac na ovo :D

19. Pa ok , uglavnom ljudi , pomno pratite temu , ne sme se zapostaviti !

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.