Prijava

-Игра се по шеми тениских турнира. 4 недеље ће бити једна сезона, сваког викенда су "Грен слем" турнири док су уторком и четвртком "Мастерс" турнири а после сваке 4 сезоне следи олимпијада. Значи класичан куп систем, на једну добијену утакмицу.
-Неодигравање утакмице претходно пријављеног члана повлачи са собом поред дисквалификације са турнира и казнене бодове.
-Игра се у синглу, тачније 1 на 1. У плану је и дубл, али о томе после прве сезоне. Игра се на класик терену
-Време одигравања мечева је:
Мастерс 3 минута
Грен Слем 5 минута
Олимпијада 5 минута
- Време одигравања турнира је увече од 23:00 - 00:00 сати. Ако неко не може тад, дозвољено је да одигра раније али под условом да се његов протвивник сложи.
-Бодовање:
-------------------Четвртфинале------Полуфинале----Друго место-----Прво место
Мастерс__________20_____________40___________60____________80
Грен Слем________30_____________50___________70____________90
Олимпијада_______40_____________60___________80___________100
-Након одиграног турнира праве се табеле са бодовима у којима се, зависно од учинка, додају новоосвојени или се бришу стари
-Право учешћа имају сви регистровани чланови Вукајлије који имају 51 бод и више.
-Пријаве за учешће на турниру се врше на овој теми, тако што ћете написати кратко да се пријављујете. Исто као и у тенису, није обавезно учешће ни на једном турниру.
-Турнир који се игра уторком почиње од тренутка објављивања жреба и игра се до 00:00. Пријаве се врше од понедељка у 00:01 до 23:59.
-Турнир који се игра четвртком почиње од тренутка објављивања жреба и игра се до 00:00. Пријаве се врше од среде у 00:01 до 23:59.
-Грен слем се игра викендом, почиње у суботу од тренутка објављивања жреба и игра се до недеље у 00:00. Пријаве се врше од петка у 00:01 до 23:59.
-Сатница одигравања је следећа
Осмина квалификација до 23:00 сати, Четвртфинале од 23:00 до 23:30, Полуфинале од 23:30 до 23:45 и Финале од 23:45 до 00:00
-На првом турниру жреб ће бити по рандом систему. На свим осталим турнирима жреб ће бити диригован. Нпр, први на листи неће моћи да се састане са другим све до финала итд... Могуће је да носиоци буду слободни у првим колима, све зависи од броја пријављених чланова за тај турнир. Чланови који имају најмање бодова ће можда некад и играти квалификације, све зависи од броја пријављених за одређени турнир.
-Лигу воде Лупус и из Сенке (Микић) и евентуално још једна члан који ће водити рачуна о статистици.
-Свако вређање лиге и организатора и осталих чланова повлачи са собом казну.
-Бановани чланови се могу пријавити на Овај профил на фејсбуку. Наравно пре утакмице су обавезни да ми се јаве на тај профил.
-Снимање није обавезно, као ни уписивање на теми али ако један играч затражи уписивање и снимање, овај други то мора испоштовати. У супротном, играч који је то затражио иде даље. Ако је играч банован и не може да се упише а противник то тражи, онда нека пошаље поруку на горенаведени профил и један од организатора ће потрврдити његово присуство.
-Ако неком пукне веза у току меча, противник добија службеним резултатом ако се не сложи да се одигра поново. Дакле поновно одигравање је ствар добре воље пртовивника.
-Организатор задржава право промене правилника.

ЛИСТА СТАЛНИХ ИГРАЧА:

Букајлија
Србин
Лаки
Зезатор
Бонд
Лупус
Тког

Турнир који се одржава 9.8.2011

Пријављени:
-Листа сталних

Распоред:
http://www.haxball.gr/cup/view/6864

Турнир који се одржава 11.8.2011

Пријављени:
-Листа сталних
-Мадафака
-Душан

Распоред:
http://www.haxball.gr/cup/view/6984

Ранг Листа:

Ранг листа за 15.8.2011

http://www.dodaj.rs/f/13/8i/3BpuLUvk/lista-158.png
Освајачи турнира (Прва сезона):

2. мастерс у сезони "3 године затвора" - Џејмс Бонд
1. Грен Слем у сезони "Вукајлија Опен" - Микић
3. мастерс у сезони "Гучи, Гучи и Долче Габана" - Букајлија
4. мастерс у сезони "Инсомниа" - Лаки
2. Грен Слем у сезони "Бубашваба" - Мадафака
5. мастерс у сезони "Секс он д пич" - Букајлија
6. мастерс у сезони "Забрањени Град" - Букајлија
3. Грен Слем у сезони "Милион долара" - Букајлија
7. мастерс у сезони "Авлије, авлије" - Букајлија
8. мастерс у сезони - Букајлија
4. Грен Слем у сезони "МИКИЋ Опен" - Букајлија

Освајачи турнира 2. Сезона:

1. мастерс у сезони "Врела Ноћ" - Букајлија
2. мастерс у сезони "3 године затворе" - Џејмс Бонд
1. Грен Слем у сезони "Вукајлија ОПЕН" - Букајлија
3. мастерс у сезони"Гучи, Гучи и Долче Габана" - Букајлија
4. мастерс у сезони"Инсомниа" - Букајлија
2. Грен Слем у сезони "Бубашваба" - Мадафака

Teniska groznica se seli i na heksbol terene lololo

PS lupuse želim ti sreću što se tiče tih rokova ja sam pokušao nešto slično u prošloj ligi pa nije išlo imaju ljudi obaveza jbg elem kolko planiraš da ovo traje jesi mislio na ponovo ligu 2-2 u septembru,oktobru

Мислио сам да траје док траје, кад почне 2 на 2 лига направићемо паузу. Ако људи буду могли да играју и ово и лигу 2 на 2 онда нећемо...

hmm nije lose, samo brate ubaci odma i dubl :D neko tipuje na to, jeste da ce biti manje ekipa, ali neka odmah i to zazivi. A mozda posle nekad 3 na 3. U svakom slucaju dobro osmisljeno, i pored ovoga nam ne treba nista drugo na sajtu.

Пријављујем се одмах на сваки турнир у току сезоне :)

И, кад је први турнир?

Па пошто би требало да иде уторак-четвртак-викенд систем, а много је да чекамо до уторка, онда или сутра или викенд, зависи од људи који се пријаве...

Опа , нова организација :)) ово му дође као УЕФА сад ...... Шта ће бити са старом ФИФА-ом и њеним такмичењима и тимовима?

Све у свему , пријављујем се.

Ovo je nesto novo,mogao bih da se prijavim ali ne znam kada idem na more tacno.

Mož stele opušteno viš da piše da ni jedan turnir nije obavezan već na koji se prijaviš

I u pravilima ipak stavite da igrac mora da ima bar 51 poen jer bez toga ne moze da pise na forumu niti bilo gde na sajtu ....

EDIT: ili jednostavno prebacite ligu na onaj nas sajt HBB ...... :)

Da, da, ubaci i dubl što kaže Jorgan.
Ne kontam sva pravila i mrzi me da čitam ali se prijavljujem.
Sviđa mi se ovo VAHP-dobro zvuči kad se izgovori vieše puta zaredom, kao smeh :)

Mogli bi da preskočimo onaj prvi turnir planiran za utorak Lupuse, i da krenemo sutra od drugog, da ne čekamo čak utorak (pa će taj prvi biti premijerno održan dogodine).
A što se dubla tiče, svakako ne bi poeni osvojeni u njemu išli na individualnu listu, nego na posebnu za dubl. Ali biće kreirano bodovanje i sistem za dubl vrlo brzo. Možda ubacimo i mešoviti dubl, ukoliko privolite dovoljno ženskih članova da igraju :)

Ставио да је 51 бод потребан за играње. Ма ово је само назив такмичења, није нова организација, остаје репрезентација и ХБСВ. Ако имате неке предлоге за побољшање напишите овде. Мислили смо да убацимо дубл после једне сезоне сингла, чисто оно да се мало уходамо.

ЕДИТ: Па тако сам и ја нешто размишљао, да почнемо од сутра ако се пријави минимум 8. играча. Ако буде више биће квалификације... а ако буде 16, играћемо и осмину финала...

Јесте, до 12. Жреб ће бити одржан од 12 до 13 сати, одрадићемо га преко собе у Хексу и снимити све да не буде неких малверзација :) Ако је неко банован, а нема дупли налог, нека нађе на фејсу профил "Лупус Купус" и нека ми шибне у инбокс да хоће да се пријави.

ЕДИТ: Убацио у први пост.

Стеле, Зезаторе, Јоргане, да вас убацујем?