U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Неће кершо, питао сам га ја већ пре... Каже да се тотално повукао са хакса...
4 круга плус плеј оф
A jebem li ga, naćemo nekog valjda.
Лаки много је то...
Само предлог :))
Dube evo ja i bukajlija mozemo sa vama, i mi nemamo nikog drugog Dio i Madafaka nece da igraju... Ako ocete moze mo da napravimo ekipu...
Tkože, sačekaj prvo da mi onaj odgovori, ako neće onda da se spajamo...
OKej, :D
Био би ред да одиграмо ове две у лиги ,јавите када можете , да видим какав тим да изведем.
Dube evo ja i bukajlija mozemo sa vama, i mi nemamo nikog drugog Dio i Madafaka nece da igraju... Ako ocete moze mo da napravimo ekipu...
sto se mene tice moze. ako se Dub slaze i ako se vi tako dogovorite igracemo zajedno.
dogovoricemo se za ime, mada ja i Dub bi voljeli da ostane ime LAG jer bi bilo greota da se ugasi klub sa ovakvom tradicijom i istorijom :D
Nema gašenja LAG-a. Ako treba ja i crnogorac igramo sami, ali nema gašenja.
Nije ime problem nego Dio zeza malo. Nece, pa oce... Videcemo... :)
Oce kaki, nece kaki. Kakiiiiiiiiiii
pa zar nije maksimalan broj igraca u timu, 5?
Aj igramo sede.
http://www.haxball.com/?roomid=5df9c9b7d98b2f6602f94d2a675853cd9809fa6fafb05fe286d6e593ec2d1df1
Pita ulični hax dal nas ima za prijateljsku sa njima (Mange), javite se ako ste tu...
http://www.haxball.com/?roomid=7d2aeae93e48ae2051869a9524f2c94ea3a83e844f661f35f62869695b7b7e09
Upadajte ko stigne
Igrali smo protiv Manga 4 tekme... 2:2 je skor u dobijenim. Zadovoljan sam igrom, dobro smo igrali (L@ki :D)... Igrali su Buka, Dub, Sedplas i ja...
Народе, и ја бих да пикам, па оно као пошаљите ми ПП кад се буде играло, а треба вам један позадинац. . . :)