Prijava

Велика змја- имаш великог злотвора, губитак. Мала- љутићеш се на некога. Бити уједен- бићеш оклеветан, болест. Убизи змију- победићеш противнике успех на свим пољима, па и у љубави. Више змија- кратка непријатност. Нападати змије-опасност, болест, каткад смрт.
Њах, страобално ми је досадно па рекох да помогнем кад већ немам шта друго да радим.

Retko kada zapamtim sta sam sanjao (ljudi sanjaju celu noc) ali one sto zapamti su uglavnom sacuvaj boze,nikad nesto normalno,sve skroz zajebano i uvrnuto.Cesto mi se desava da zurim negde a ja se ponasam kao slowmotio i ne mogu da ubrzam da ga jebes.Ponekad budem svestan sna i znam da mogu da se probudim (obicno bude neki ultra opasan san) i onda svesno skocim odnekle ili udarim glavom u neki zid i automatski se budim.Nekada sam svestan da sanjam i onda to iskoristim da se poigram sa snom.Jednom sam bio svestan da sanjam kako pricam sa jednom drugaricom iz skole i resim da je izjebem strasno,i to sam i uradio :)) .Zmije sanjam cesto u svim varijacijama.Borbe sa nekim cudesima.Nekada osecam udarce sekirom u moje telo i ubode nozeva ,vrlo cudan osecaj....Eto tako.....

Бакини сановници су највећа глупост икада.

http://vukajlija.com/snovi/182389
ко ми ово растумачи......дођем му лименку никшићког...

Бакини сановници су највећа глупост икада.

Јесу, али мени су неописиво забавни, баш зато што су суве глупости написане. :)))

Костја, ајде ја да лупам мало....ова професорка што си је сањао, очигледно још увек имаш трауме од ње, како год, треба да одеш у своју стару школу и да однесеш професорима пиће неко неко мезе шта ти ја знам, да се онако сви професори покају што су ти икада дали мање од петице или четворке. Даље на ону Сању ћеш се и даље ложити чим имаш кошмаре са њом. Углавном оне чарапе што си сањао то значи по бакином сановнику пролазне невоље, значи немаш фрке.
крпеља се чувај, ово је неки знак ;) мсм вероватно би ти нека врачара рекла има да те уједе крпељ у старости и да ти сјебе нешто па ћеш тако да цркнеш.
Ово што си го, па јебеш га, нарцис си, то се види, чим себе стављаш и у сновима у први план још експонираш своје тело пред свима оно...
Овај Огњен са њим ћеш вероватно да играш неку игрицу и да га умлатиш, то су ти снови, ал јбг. пише гејм овр значи има он тебе да победи, штета.
Давиш сам себе, аман. То само значи да си пролупао,, ништа више.
Немој да се жениш, посебно немој да жениш ову Сању, зло бре, и немој да је водиш у просторије где имаш неке ножеве, виле чудеса, никако!

Ово је чисто лупетање, ал јбг. све за пиво! ;))))

то за професорку си скроз у праву...

крпеља се чувај, ово је неки знак ;)

значи за Први мај нема лежања у трави и слично :)

Углавном оне чарапе што си сањао то значи по бакином сановнику пролазне невоље, значи немаш фрке.

е, ако је по бакином сановнику онда но сикирики :)

То само значи да си пролупао,, ништа више

причај ми о томе :) почећу да бележим своје снове па од њих да направим сценарио за филм :)

ПС. заслужила си пиво :Р

значи за Први мај нема лежања у трави и слично :)

Пази, можеш ти, али ја ти препоручујем да консултујеш неку врачару са дипломом, ја сам аметерка. ;)

почећу да бележим своје снове па од њих да направим сценарио за филм :)

Ма ради шта год хоћеш, ја само знам да си ми дужан пиво кад се видимо. ;)))

Мици, ех, па кад си аметерка, онда само пола пива... :Р

иначе, јел се још неком дешава да се пробуди из сна од смеха (јер је сањао нешто урнебесно смешно...)?

Хахаххаха е сад ћу намерно да ти одговорим, да заслужим још пола пива :))
Да, мени се дешавало, много леп осећај. Али ми се много чешће дашева да се пробудим уплакана, потпуно уплакана, или се не сећам шта сам сањала или је сан био толико одвратан да сам се баш зато пробудила...да ли се неко од вас буди уплакан такође?

добро, добићеш цело :Р
Хвала Богу, никад се уплакан нисам пробудио...ал то са смехом је много јако...и што је најјаче често се цео тај дан смејем кад се сетим сна...

Јупи! :)
А то кад се пробудим уплакана, ако се сећам шта сам сањала обично је то нека несрећа која се деси некоме из моје породице.
Да, мада мени се то ређе дешава, мсм то са смехом. А ваљда се довољно смејем на јави, па се мало стресирам у сну. Ко ће га знати...

штета што немамо неког Дилана Дога на Вукајлији :) мислим, има толико тога што ме занима о сновима....на пример, да л' још неко сања у епизодама (значи ноћас сањаш сан, и после пар недеља имаш његов наставак!)

један од најгорих снова ми је био након што сам читао неку књигу о Голом отоку пред спавање, целу ноћ су ме били као стоку, црко сам :)

на пример, да л' још неко сања у епизодама (значи ноћас сањаш сан, и после пар недеља имаш његов наставак!)

Е ово ми се једном само десило, било ми је много чудно...али мени се дешава да по 3, 4 пута сањам исти сан...јбт. ујутру нисам могла да верујем. И тако неколико пута. Свашта.
Ајој хахахаххахаха е ја сам имала много кошмара, и најгори су ми они кад рецимо гледам некога из моје породице како умире, рецимо дави ми се кева, а ја не могу ништа да урадим..ааа тада се будим уплакана. А најгори сан из детињства кога се и даље сећам ми једа сам остала напушштена, и то да су ме оставили у неком руднику са патуљцима који неће да ми кажу где је излаз. Ма бежи, колико сам мрзела тај сан као мала.

Sanjao sam nešto slično kao Surovi, mada se ne sećam detalja jer je bilo davno, i dosta stvari ne mogu opisati rečima, ali ide otprilike ovako:

3 sveCki rat, krv, užas, katastrofa, opšta depresija...
Borimo se protiv nacističke Nemačke, sa sve kukačom i crnim uniformama. I imamo neke haj-tek puške koje pucaju lasere i plazmu.
Ja sam vojnik u rovu i sa svojim kompanjonima, pucamo na tamo nešto, kada nam dušmani priđu iza leđa i nateraju nas da se predamo. Pošto smo se predali, odvedu nas u neku kolibu na nekoj livadi da nas streljaju. Kada su nas poređali odjenom je banula njihova oficirka, sa kožnom uniformom i šapkom. Prišla mi je i krnula žvaku, otkopčal mi je šlic i rekla mi navalim!

U tom trenutku sam se probudio i pomisilo: ŠKK?!

Znate li da kad se probudiš a sanjao si nešto, ako pogledaš kroz prozor nećeš se setiti sna, a ako pogledaš blio gde drugde (zid, vrata, jastuk...) sećaćeš se svih detalja...

Jesterface, спавам са спуштеним ролетнама, мислим да то помаже :)

али мени се дешава да по 3, 4 пута сањам исти сан...јбт. ујутру нисам могла да верујем. И тако неколико пута. Свашта.

мицлим да се то многима дешава, ја вучем један сан још од раног-раног детињства, толико пута сам га сањао да више не знам да ли је сан или сећање...

Сад си нас заинтригирао Костја, испричај нам...

Иначе, да ли вам се у сновима дешава да вам је ограничен вид, тојест замућен, или имате осећај да вам бије сунце у очи, или да гледате као из тенка, или да не можете да окрећете главу, или да једноставно не можете да се фокусирате на неки предмет?

Mici, hvala na tumacenju, ali vise mi se svidja Dzimijeva mocuga...mislim Dzimijeva teorija o mocuzi...

ali vise mi se svidja Dzimijeva mocuga

Ију! Енерџи, немој жено вако јавно! :)))

ma niko nije ni vid'o ni cuo ;)