Prijava

Mnoge zvezde i zvezdice imaju ođe temu. Mnogo se diskutuje o pušačicama kurca i raznim umobolnicama, ali ne i o Murinjo, kralju taktike, kad-kad ubicu fudbala, ali za koga god navijali i koga god poštovali jednog od najboljih trenera ikada. Ono što je sa Portom Muri uspeo više nikad niko neće, osvojiti kup uefa i LŠ u dve godine samo ovaj gospodin može! Sa Interom je osvojio ono što ih je jebalo pola veka, a posle njega potop. Sa čelsijem je za osvojene titule u premijer ligi ostavio neizbrisiv trag, a u ligama šampiona mu je trebalo malo sreće i još jedan Balak! Možete da ga volite i mrzite, ali niko ne može reći da je loš trener. Šta vi mislite o ovom geniju i gospodinu? Daću i ja mišljenje o njemu u kasnijim postovima, ovde sam morao bit objektivan, jer je početak teme!

njah...odličan trener, nervira me njegov prsonaliti.

Pižon ima bolji personaliti.

njah...odličan trener, nervira me njegov prsonaliti.

Manijače zaboravio sam reć da Barsini navijači nemaju prava da komentarišu ođe11 :-)

On odličan trener ? Pa jel Krojif bio budala što je rekao da je on grobar svetskog fudbala ? 28% posjed lopte protiv Barcelone , napada nema , Ronaldo se sa njim posvađao na treningu i hteo da napusti Real Madrid . A vi mislite da su Realovi igrači toliko slabiji od Barsinih da ne mogu dva puta da posalju loptu u okvir gola.. On je ubica fudbala , lako je njemu , ode u Real i gospodin iz kraljevske fotelje mu kaže : Kupuj šta ti se sviđa !
Čovek mislio da će sa Madridom uraditi isto što i sa Interom , da osvoji na foru , izležavanje i formiranje raznoraznih bunkerica . Ne trolujem al realno kažem da partizan i zvezda imaju bolje trenere od Čika Žozea !
Toliko.

Manijače zaboravio sam reć da Barsini navijači nemaju prava da komentarišu ođe

Чему дискриминација децхко? Тако су нас терали давних дана да седимо само позади у бусу! ПРАВДА ЗА МЕНЕ!!!!

Del Neri je doveo Kjevo iz serije B u seriju A i zakucao ih u top 5 uz tadašnje mega giga velikane Juve, Romu, Inter, Lacio i Milan.
---
Porto je i ove sezone osvojio kup bez Murinja.
---
Hoću da kažem: ne kupuj na prvoj tezgi, nego obiđi celu pijacu.

Verbalni, uspesi sa Portom te debelo demantuju. Kreten jeste, zato ga mnogi ne vole, njegov prsonaliti je samo deo taktike koju sprovodi, ali samo laik može ovako da se posere na jednog gospodina ka što je Murinjo. Lik voli izazove, i nema mu micanja dok ne osvojimo LŠ u Realu sa njim.

Zna Murinjo
Manijače zaboravio sam reć da Barsin navijači nemaju prava da komentarišu ođe11 :-)

hahah! odakle tebi da sam ja Smorselonin navijač lolo?
ne, ja sam bre '' JORGANDŽIJA''!
http://kapiten.rs/wp-content/uploads/2011/07/Grb-RK-Atletiko-Madrid-mala.jpg

Bolje jorgandžija, nego furundžija, dechko!

Manijače, isti koorac, sad kad kupimo Aguera, plakachxeš!

Ali ostaće DEDA FORLAN! najbolji ataker ever!

Najbolji trener ikada. A Verbalni lupeta, koliko je potrošio on, a koliko Gvardiola? Vala šta je napravio od Reala, svaka mu dala ( rimuje se) .
Ne znam zašto ga svi mrze, valjda jer je inteligentniji.

Da li bi Murinjo jebao šimejla?

Buahahhaha a vid ovog španca što se napalio na Murinja , ja lično ne volim ni Real ni barcu ni Atletiko .
http://brandstrategy.files.wordpress.com/2008/09/632px-manchester_united_football_clubin_logosvg.png
And you never walk alone again !

Gospode mrze ga jer mu nisu ni do muda, a poznato je to da ljudi prvo prodaju najveće pored sebe, zavist je gadna rabota. Murinjo je za fudbal nešto ka Šešelj u politici, gomila dobrih i loših poteza, zanimljiv i nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

O kvalitetu trenera govori kvalitet ekipa sa kojima je osvajao trofeje(tu mu jedino Porto donekle priznajem).Na primer,Murinjo nikad neće uraditi nešto poput Rehagela sa Kajzerslauternom i Grčkom.
Ne sporim da je dobar trener,ali najbolji svih vremena nije,niti će ikada biti.

Kovač donekle se slažem sa tobom al., brazil je od 2002. nula, a vidi kake igrače ima. treba napraviti tim, tu je veličina svakog trenera!

Nije isto reprezentacija i klub,jer u reprezentaciji radiš sa tim što imaš,nema kupovine,dok je Murinjo u svakom klubu u kojem je bio(osim Porta),mogao da kupi maltene koga je hteo.