Prijava

Последња ствар на свету коју волим је Мурињов стил игре.

Али му зато скидам капу, што се каже алал му курац, какав је тактичар и психолог. Редовно преузима гнев комплетног стадиона на себе, додуше некад и мало театрално, али му се умеће не може оспорити.

Из негативног става према његовом начину игре сам преурањено формирао и лош став о њему, да кажем лично. Међутим кад сам одгледао емисију о њему, дал на Спорклубу или Арени пре неку годину, и видео колики респект и уважавање у сваком смислу има код тада својих тада бивших пулена из Челзија, морао сам да му скинем капу.

Притом човек не гостује ни у каквим емисијама, ток шоуима и осталим срањима... свако његово медијско појављивање је уско повезано са тиме што ради, и од мене свакако и за то има плус. Несумњиво да његов начин тог медијског изражавања дефинитивно никога не оставља равнодушним.

Ono što je sa Portom Muri uspeo više nikad niko neće, osvojiti kup uefa i LŠ u dve godine samo ovaj gospodin može!

Pa da je Vila Boaš ostao, mogao je i on da krene u pohod na titulu LŠ. Jer sa onakvim napadačima kao što su Falkao u Hulk, tresle bi se gaće svakoj ekipi. Pardon, tresu im se gaće.

Kakv bre crni taktičar kad celu navalu prebacuje nazad , dzaba njemu i Ronaldo i Benzema i Adebajor i Jebeni Iguain kad mu je posed lopte 28% , za porto 2003 mu skidam kapu , al ljudi se mijenjaju braćo moja.
http://www.youtube.com/watch?v=utxAtQdSfZw
Ovo je debil !

ГЗВ... први пута кад се отворио и пробао да се надиграва са њима, попио је 5 комада... сасвим солидан ударац за његов его да би пробао још једном.

Dub nešto sumnjam da bi današnji real, barsa, mančester dozvolili tako nešto opet.

Ronaldo , Adebajor , Kaka , Diara , Kasiljas , Ozil , Di Maria , Benzema , Iguain , Kasiljas , Pepe , Serhio Ramos , Arbeloa , Ćavi Alonso .. Sa ovakvim timom ni Aleksandar Stanojević ne bi smeo da dopusti sebi onako loše partije i onako loše rezultate a ne veliki , slavni , nikad dovoljno pominjani Žoze Murinjo.. Toliko o njemu kao Treneru !

Dub nešto sumnjam da bi današnji real, barsa, mančester dozvolili tako nešto opet.

Pa i onda su se oni nešto pitali. Po meni je ovaj trener mnogo bolji od Murinja. Igra mnogo ofanzivniju igru. Mada je opet Falkao prošle sezone bio jebena mašina za golove. Pitanje je da li će VB da probudi Toresa? Ja mislim da hoće. A uz Anelku i Drogbu to je jebeno najjači napad. Mesi i sedam patuljaka mogu samo da se sagnu. Što se tiče EPL, ove sezone Liverpulu niko neće moći pera odbiti.

Gkv ne seri. To su igrači, a drugo je tim, tim se gradi, kao što je to Barsa uradila. Najlakše je po nekome srati, ali Murinjo će i ove sezone voditi Real, pa da vidimo.

Murinjo je kralj! I ove godine, kad skine one davitelje sa prvog mesta, napiću se i za mene i za njega!

E aj baš da vidimo što će osvojit , neka se on zadovolji kupom i bog da ga vidi. A Predražinjo znam ja to sa pet komada al' ako se tad zatvorio i više nikad neće krenut u napad osim kad igra protiv onih seljaka iz Pamplone i tako sličnih nikad više neću gledat taj takozvani "kraljevski klub". Ja glasam za fudbal i otvorenu i atraktivnu igru a ne za povlačenje i totalnu defanzivu. Murinjo nije ni izabran u 5 najboljih trenera na svijetu a Ser Alex Ferguson je za njega kralj , stalno dovodi zanimljive i atraktvne igrače za koje nikad nismo ni čuli . Ko je znao za onoga Valensiju što je sad doveo , da čujem ? Kupi čovek igrača za pet miliona pa ga proda za četrdeset ko pravi gospodin , tako se prave igrači , kad je Vidić stigao u Mančester niko nije znao za njega a sad je kapiten u klubu koji je vice šampion Evrope. I samo da napomenem da real i po cijeni i po imenima ima daleko bolje igrače nego klub iz Mančestera , pa smo viđeli kako se pravi taktika i izjednačena igra protiv daleko jače Barcelone pa nije bilo pet komada koliko se ja sjećam ?

Po meni je Don Visente Del Boske znao savršeno da ukomponuje ekipu prepunu velikih zvijezda. On je gospodin čovjek i mnogo ga gotivim.

Ja glasam za fudbal i otvorenu i atraktivnu igru a ne za povlačenje i totalnu defanzivu.

И ја... зато и навијам за Барселону одувек.

Pa da , o tome ti pričam , ja sam uz ćaleta od malena učio da navijam za Mančester i Real (osim naravno samo jednog kluba na svetu celom) ali kad vidim ovu Murinjovu "fantastičnu" taktiku sa posedom 28% odma daljinski u ruke i prebacujem kanal , radije ću na nacionalnoj geografiji gledati Parenje geparda nego Murinjove bunkere.

Jebala vas Barselona:) Po meni, zbog Barse treba uvesti u fudbal pravilo pasivnog napada kao u rukometu. To davljenje lopte dok protivniku ne popusti koncentracija i nije neki ideal atraktivnosti. Pola njihovih lopti ide u nazad. Ne znam što je to manje antifudbal nego ono što igra Murinjo... Naravno, svaka čast na tehnici i na rezultatima, ali nije to napadački fudbal. Uostalom, Real je dao više golova prošle godine nego oni...

Predražinjo, svaka ti dala za objektivnost, svaka čast!

A mogao si da pročitaš i prethodne postove , prvo sam mislio da je temu otvorio nekakav trol ili slično kao da ste postavili "Mitar Mirić zna kako"

Pa pročito sam lololo
ako ma mene misliš

Po meni, zbog Barse treba uvesti u fudbal pravilo pasivnog napada kao u rukometu. To davljenje lopte dok protivniku ne popusti koncentracija i nije neki ideal atraktivnosti. Pola njihovih lopti ide u nazad. Ne znam što je to manje antifudbal nego ono što igra Murinjo... Naravno, svaka čast na tehnici i na rezultatima, ali nije to napadački fudbal. Uostalom, Real je dao više golova prošle godine nego oni...

Moram reći da mi se sviđa ovo razmišljanje. U pravu si, Barsa pretjeruje sa tim dodavanjima. I to mu dođe kao antifudbal u neku ruku.

Jebi ga, protivnik se ne melje grlom u jagode po svaku cenu. U tome i jeste draž, da razvlačiš široko, neprestano pokušavaš sa igrom u prostor, ali ne srljaš... melješ lagano, bez napora... i normalno da protivniku u jednom trenutku mora da popusti koncenratcija... jer SVI igrači u SVAKOM trenutku traže prostor u igri. Pa u petlićima uče decu da je prostor mama.

A ovo vaše pravilo bi imalo smisla da je napad u fudbalu koncipiran na bazi "viktorija" lolo

Još jedna opaska za gos'n Murinja... ove godine sa Realom ubedljivo najofanzivniji od svih timova koje je vodio, bez sumnje... ponižen par puta od Blaugrane, ali u velikoj većini ostalih tekmi igra za gol više. Ukoliko uspe da primeni to i protiv njih ove godine, svakako ću biti srećan zbog ravnopravijeg, ali obostarno nadahnutijeg El Klasika

Aj u zdravlje :)