Prijava

El klasiko je postao isto što i naš Derbi u poslednje vreme , Barca - Real - Partizan - Zveda , neko se trudi da izvuče barem kup a neko daje sve od sebe i za kup i za titulu , kad neko pobedi ovi ovamo osporavaju i pominju neke nebitne ljude , oragnizuju bune i pubune , diže kuke i motike , seru na pres konferencijama dok drugi pričaju na terenu.

Ove godine će Premier liga biti najzanimljivija. Brdo jakih ekipa. A Murinjo će da ga izduva jer ima kompleks od Barse. Ne može on sa Realom dalje od Kupa. Iako bih ja volio da skine ušljive patuljke ove sezone. Bilo bi zanimljivo da se Atleti, Viljareal, Valensija i ostale ekipe malo dignu, pa da ne bude bodovna razlika između 2. i 3. 20 bodova. Atleti je redovno uzimao mjeru Barsi, pa čak i kad su bili nepobjedivi.

Verbalni, baš prduckaš po pitanju "večitih" ovih dana vidim. Realno.

Born to be trol.

Овај Вербални сере где год се појави.

Porediš njega sa Fergusonom? Glupost. Murinjo je daleko bolji trener od njega.
1. Ako gledamo čisto rezultatski, svi se sećamo šta je Murinjo radio Fergiju dok je bio u PL. Dve od tri lige je osvojio.
2. '' Murinjo troši kao lud, pa onda osvaja titule' . Koorac. Koliko je plaćen Ferdinand? A Vidić? Berbatov? U Interu je napravio najbolji posao svih vremena, prodao Ibru da bi doveo Eto'a + 20-30 miliona. Jel on kriv što je uspeo da uvali nosonju njima? Dalje, malo je trošio i u Realu. Ozila, Kediru i Karvalja i Di Mariu je platio oko 60 miliona, koliko Manča potroši za Berbatova i Teveza.
3. ' on je pička zato što se brani od Barse' A ti se ne bi branio posle petarde? Ako ispraviš grešku, ti nisi pička nego dobar trener. Ako ste gledali Finale Kupa , Real je imao više šuteva na gol od Barse. Zajebi me poseda i njihovih manijakalnih dodavanja pozadi. U meču je bolji onaj koji da više golova. I sada recite vi meni, da li je bolji on, čovek koji rešava problem i ima muda da proguta ponos, ili Fergi, čija se ekipa u dva finala izgubi na terenu.
4. O tome koliko je Moorinjo bolji psiholog, neću ni da pričam. Dovoljna je izjava Realovog vicekapitena, Ramosa : 'S tobom do smrti, kapetane.' Valjda je jasno da nije mislio na Kasiljasa, lololo.
I tako...

Ne sprdaj se sa Kasiljasom. To što je skinuo traku Ikeru je stvarno sranje.

Nije skinuo, ali je hteo.

Ferguson je ćale za Murinja. Naduvenko bi kurac moj izdržao toliko godina u klubu kao što je Mančester. Hvalite Murinja, a napadate Lukića za nebulozno siktanje, isti kurac, i jedan i drugi skreću pažnju na taj način. Murinjo je u Interu imao već dovoljno kvalitetnih igrača, jedino pametno što je uradio je zamena Eto-Ibrahimović, s tim što bih ja Ibrahimovića otero u pičku materinu i ranije, a to što su još i zaradili na Ibri nije njegov uspeh nego glupost Barse i snalažljivost samog vrha Intera. Šta je uradio u Realu? Ništa, značajno. Šta je uradio sa Čelsijem? Uzimao titule u Engleskoj? Koga boli kurac, sa onakvim timom je morao mnogo više, a na stranu to što je imao ubedljivo najiskusniji tim, Junajted je i tad imao fantastične igrače, ali bilo ih je dosta zelenih, neafirmisanih, i to su igrači koji sada nose igru, bez kojih Junajted ne može. On je trener za godinu-dve, nije dugoročno rešenje. Dok je matori Ferguson objasnio neke stvari na više nivoa. Gubio dva put od Barse? I? Barsa realno ima tehnički najjači tim na svetu. Koliko se sećam, u onom prvom meču je Junajted propustio sve-tri odlične prilike na početku, moglo je sve drugačije da bude. A i forsira pedersku taktiku, čekanje greške protivnika, a večito ima igrače koji su spremni svaku grešku da iskoriste. Grobar fudbala! A isti taj Junajted je koliko se sećam u odlučujućim utakmicama spavao Čelsi po sred rča, pa samim tim i Murinja.

Inače, jedini igrač iz ogavnog Reala koga poštujem je Kasiljas. Nekada i Raula, ali njega su oterali.

Ferguson samo nije imao muda da ode.
Murinjo je u Realu tek jednu sezonu. Polako.
U Interu je imao kvalitetne igrače, ali je jedini koji je mogao dizvuče maksimum od njih.
Eto ti te iste ekipe posle godinu dana, napuni ih deseti tim Bundeslige.

Sa onakvom ekipom je morao mnogo više

Jeste morao više, i mogao je, ali je čini mi se bio pokraden protiv Liverpula, isto kao sad sa Barsom.

Gluposti. Svi su pokradeni. Da budem konkretniji, sa onakvom ekipom je morao da razvali svakoga bez ikakve razlike. Ferguson nije imao muda da ode? Pa što bi išao? Bolje rečeno imao je muda da ostane. Znaš kako, kad napraviš uspeh fazon je da ostaneš i da pokažeš da možeš još dosta da uradiš. Uspesi koje je postizao sa Mančesterom su mu bili samo dodatni teret u narednim sezonama. Treba imati muda i ostati. A što se Intera ove sezone tiče, jebiga imaju kompletnog idiota na klupi, prodali su par ključnih igrača i to je to. Ništa drugo. Murinjo je dobar trener, ali toliko dobar nije.

Usput, u Čelsiju koji je pre Murinja bio go kurac od ekipe je lakše opstati, navijači nisu navikli na uspehe, imaju više strpljenja, pa su i sam trener i igrači na terenu rasterećeniji. Druga je stvar sa Junajtedom, Liverpulom, pa čak i Arsenalom, tamo se poraz ne prašta, svake godine moraš da uzmeš trofej, inače letiš, ima pritiska mnogo više i to je to.

Da budem konkretniji, sa onakvom ekipom je morao da razvali svakoga bez ikakve razlike

A jebi ga sad, onda je svako ko ne uzme trofej sa dobrom ekipom loš trener. Liverpul tad nije bio nimalo naivan, izbacili Barselonu. Sad, možda zvučim kao Prazilukić , ali protiv nekih stvari se ne može.

Bolje rečeno imao je muda da ostane

U pravu si, kad bolje razmislim.

A što se Intera ove sezone tiče, jebiga imaju kompletnog idiota na klupi, prodali su par ključnih igrača i to je to

Koga su prodali, od one ekipe koja je uznela LŠ?

navijači nisu navikli na uspehe, imaju više strpljenja, pa su i sam trener i igrači na terenu rasterećeniji

Ne bih rekao. 2005. je osvojio Premijer ligu sa 95 bodova , što je rekord za koji čisto sumnjam da će biti srušen u skorije vreme. I normalno da su navijači posle toga očekivali više.
Ali pazi ti koliko je on dobar psiholog, kad u Realu, koji ima najrazmaženije navijače na svetu, i na kom je svake godine OGROMAN pritisak, kad pritisak koji svi vrše nad njima pretoči u pozitivnu energiju. Njegovi igrači misle : ' Saću da vam jebem mamu, videćemo ko je preplaćen'
A statistički gledano, obojica imaju po dve Lige Šampiona, ali Murinjo sa 2 različita kluba, i taj rekord deli sa još dvojicom.

To nije bitno. Ima zato što je trenirao deset klubova i svi su veliki. Nisam rekao da je loš trener. Rekao sam da je precenjen. A i dalje je vrlo dobar trener.
Što se razlike u ekipi tiče, cele ove sezone Milito je kilav, prošle je bio jedan od najbitnijih igrača, Snajder nije igrao ove sezone, i tako dalje, njih trenutno mogu da se setim, a ima oh još, kuburili sa povredama ove godine, i to je to. A još im je mutavi Leonardo trener.

Odo ja na kunt, pa sutra nastavljamo diskusiju, mrtav sam umoran. :)

Ljudi jeste li vi normalni Porediti Murinja sa Fergusonom je smiješno , a i boli me kurac što serem i prduckam po pitanju večitih kad govorim realno. I ko što sam već rekao onaj ko posle većeg poraza krene u napad je pička a ne trener
http://www.sportal.rs/news.php?id=49833
Pravi se lud dečko..
http://www.sportal.rs/news.php?id=49852
I naravno da je uvredio kad se ceo svoj život ponaša krajnje arogantno...
Ko što već rekoh ja glasam za fudbal , fair play i sport . A sportski duh kolko se ja sećam poklanjanje šampionu posle poraza , onaj ko ne umije da prihvati poraz ko Robert ili Murinjo nije trener nego još jednom pička ! Daj sve od sebe , pokušaj da pobijediš sledeći put , ispravi greške koje si ranije činino , zajebi pres konferencije i sranja jer se fudbal igra na terenu a ne ispred mikrofona..

Evo i nekoliko rečenica za one koji misle da serem i prduckam :

Robert : Ja sa uvjerenjem i ubeđenjem idem na Partizanov stadion da ih pobedim , bez navijača ili sa navijačima , tako da .. meni je žao što oni neće doći , ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i da budemo oni koji će dominirati i što i jesmo dominirali kroz ove dve utakmice sa njima jer ja znam da ćemo pobediti , Partizan je bivši prvak !

Stanojević : Sve je presudilo , presudio je naš kvalitet , naši navijači i igrači koji imaju izvanredan karakter .Mislim da je utakmica bila izvanredna , vrlo dinamična , mislim da smo odigrali onako kako smo želeli u kupu smo ih izbacili , sad smo ih pobedili .Mi na terenu pričamo , ne pričamo spolja , ne dajemo neka obećanja , mi smo izuzetno skromni. Ali ekipa koja ima fantastičan karakter ...

Бољи је Фергусон тренер од Муриња зато што он не ставља у излог оно што нема у радњи!