Prijava

A gde piše da je zabranjeno igrati bunker?

UBR Škot je izgubio u finalima.

A gde piše da je zabranjeno igrati bunker?

Naravno da nije, ali to nije fudbal.

to nije fudbal

Ako je fudbal svesno srljanje u poraz, ja sam onda iskreno razočaran u taj sport.

Ali je i pobedio u jednom u poslednje tri godine. A u poslednje četiri je tri puta došao do tog finala što takođe nije mala stvar, pogotovu ako se uzme u obzir da je sve te igrače koji igraju za njega on stvorio. Inače izgubio je 2 puta od Barse u finalu, a koliko je puta presvetli Murinjo puta ispao ili izgubio od njih? Što opet govori da ti ta primedba nije na mestu. Nije zabranjeno igrati bunker, ali je pederski i ružno. Realno sa onim igračima to ne bi smeo da radi.

dzoni identično razmišljamo s' tim što sam pomenuo da Fergi ne dovodi ostvarene igrače i malo puta se zajebao (osim sa Tošićem) . I niko mi nije odgovorio na pitanje ko je znao za Valensiju novog fubalera mančestera pre nego što je igrao poslednju sezonu? A ispostavilo se da je fantastičan igrač..
A i ako sam fan Engleskog fubala realno govorim da su Barcelona (zadnjih nekoliko sezona) i Ajax 1995 najjače ekipe poslednjih 20 godina.

Sa jednim Kristijanom Ronaldom u ekipi to nijedan tim ne sme sebi dozvoliti, ako je mnogo slabiji tim u pitanju onda je to ok, ali Real jebote, pa mislim da oni u svojoj istoriji nikada nisu igrali bunker. A ako filozofija fudbala bude ta da ti je primarni cilj da sačuvaš gol bez obzira da li ćeš da ga postigneš onda ja taj sport više ne želim da gledam.

Ako Murinjo sledeće sezone osvoji LŠ sa Realom, sve sumnje treba otkloniti oko toga ko je najbolji trener na svetu. U svakom slučaju, odličan trener tj. psiholog, što mu dođe isto.

I realno ono nije bilo svesno srljanje u poraz. Imao je Junajted izgledne šanse na početku u oba finala, da je dao gol, ko zna kako bi se završilo. A realno gledano, nije sramota izgubiti od Ćavija, Inieste, Mesija, Vilje, Pike, Danija Alveša, Pujola i družine, a za ono pre koju godinu oduzmi vilju i dodaj Etoa, isti kurac. Sve u svemu, Barsini uspesi nisu uspesi seniorskog tima, nego Barsine škole fudbala i fantastičnog skeniranja talenata. Svi su dovedeni kao mladi i korjeni za potrebe seniorskog tima.

Pa da , ja sam navijač Partizana , ali poslednji derbi koji je pobedila Zvezda , svi ga se sigurno sećate , igrali smo katastrofalno povukli se nazad i pokušavali da iznenadimo iz kontre i to je fudbal ? To nije fudbal fudbal je napadanje a napad je najbolja odbrana. Škendija je na primer mnogo slabija od Partizana najskuplji igrač u timu vredi 240 000 ali su napadali i imali nekoliko dobrih šansi u prvom poluvremenu druge utakmice , jeste da su izgubili 4:0 ali mala Škendija nije htela da se brani kao Veliki Real Madrid koji je institucija u koju ulaže cela španija..

Što se tiče Tošića vreme će pokazati da li se zajebao jer je on još mlad, a ima potencijala, u Mančesteru nije imao priliku da se dokaže, a što se Valensije tiče ja sam znao za njega, ali mi nije baš toliko dobar, pred kraj ove sezone je igrao solidno, ali ono pre toga slabo, mislim da će sada još manje imati prostora kad je došao Jang.

Povućiće kurac sve sa tim Realom sledeće sezone, Real nema tim za njegovu taktiku, nema tim koji može da se tako dobro zatvori protiv Barse, nema tim koji može da igra perfektnu odbranu, a nema ni tim koji može fizički da se nosi sa Englezima.

http://www.youtube.com/watch?v=8rFr0mAxHbk
Ima i Tošić svoje momente , uz prave ljude je mogao da uradi mnogo više..

Ove godine šanse imaju Barsa i Englezi, ali to je tako već par godina unazad.

Razlika između Reala i Barse je u tome što Barsa menja trenere ali ne menja svoju koncepciju i fudbalsku filozofiju, dok Real sa promenom trenera menja sve, pa i igrački kadar, setite se samo Šustera, Kapela, Luksemburga, Kamača, Pelegrinija...

a za ono pre koju godinu oduzmi vilju i dodaj Etoa, isti kurac.

Kakvo neznanje. :)

Brate budimo realni, Barsi ne treba trener. U Barsi je vrlo malo arogantnih igrača koji će sebe staviti ispred tima. Njih može da vodi svako, sa njima titula nije uspeh, nego obaveza.

I to je tačno, ali s druge strane ja npr. ne bih mogao da ih zamislim u formaciji 4-4-2

Kramponom realno poenta je da su i jedan i drugi vanserijski igrači. A Barsa ima toliko jak tim da lagano može bez ijednog og njih.

Pa kad je čika Johan od Barce napravio instituciju i u fudbalu a počeo je i u basketu , zna se njena igra koja je jednom morala da izađe na videlo i da pobedi fudbal a ne pare po prvi put.. Real dovodi jake igrače od kad znam za sebe .. Ronaldo , Kristijano Ronaldo , Bekam , Zidan , Karlos i ostala družina , ali dok se u jednom timu troši u drugom se radi i taj rad i trud jednom izađu na videlo..