Numizmatika

Thumb_tarmi

YeahBatch

Da nece neko mozda da kupi novcic od 2 dinara iz 1938. godine? Imao sam ja tih govana kolko oces ali sam pogubio. Imao sam i onu novcanicu od 500 milijardi.

Thumb_patrik

Sterija

Imam i ja tu od 500 milijardi.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Mamu im jebem, kako im stadose sve one nule?

Thumb_tumblr_mdyqgkxsug1qdztmso1_400

Pišem Uz Vetar

Ja sam imao novčić od 50 para iz 19. veka, ili možda sa početka 20. ne sećam se više :)
Ali bio je baš zajeban!

Thumb_2244920226_e9e17581e3_o

Млатони

Ја имам неке паре из 80-их и из доба инфлације, оне са много нула. На свакој другој Никола Тесла. :)

Thumb_tarmi

YeahBatch

Verovatno zto sto je potreban neko njegove inteligencije da skonta zasto toliko brojeva. Kad sam bio mali skupljao sam taj stari novac i juce nadjem ta 2 dinara iz '38. Ne znam gde mi je ostatak. Verovatno sam imao i starijih primeraka, ali se ne secam.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Imao sam i strane pare. Forinte, lire, marke i ostale kurce.

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Ja imam dvije kovanice od 10 dinara sa znakom Univerzijade u Bg. Kontam da je gotivno što su izbacili tu seriju.

Thumb_snoopy

Natnat

E, Dube ima i ja jednu.
Imam brdo srebrnih dolara s početka veka. Sve uredno složeno po godinama i serijama. Čekam da nestane Amerika, tada će baš da vrede.

Thumb_medium_hordak-and-imp-1024x768-wallpaper-toonswallpapers.com-

Манијак

ja imam 100DM, oće neko da je kupi za 50 evreja? pucam na nostalgiju lolol

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Manijake, da su KM, bila bi druga priča :D

Thumb_mv5bmtg0mdexnzuwov5bml5banbnxkftztcwnzqznta0mq__._v1_

Ronnin

I ja sam skupljao to. Mislim kad nađem, pa sačuvam.
Imam:
50 kinti iz 87.
1 dinar iz 68.
1 dinar iz 85.
10 kinti iz 55. Kaže: Federativna Narodna Republika Jugoslavija
I još dosta njih od 90. pa na dalje. Sve u metalu.

Thumb_default

Pjer88

Idi u hotel Slaviju neki vikend, tamo se održavaju mini sajmovi antikviteta i kapiram da ces moci da uvalis nekom, ali pogledaj na netu kolko vrede novcici da te matori pederi ne zavrnu sa cenom.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Manijace, mozes tu novcanicu da prodas nekoj gastarbajterskoj budali za dobar kes. Oni su se uzeleli maraka.

Thumb_..........

.Vule

Slabo ti je to, 10 dinara iz `38 su skoro bezvredne. Imam ja dosta njih, vec je druga prica kovanica iz 1879 koju posedujem :)

Thumb_zaharije_orfelin

Давид

ako se neko bas pali na numizmatiku imam novac iz vremena careva Domicijana, Nerve i Honorija.

Thumb_5_renton

Cenotaph

Imam 2 marke i mogu da kupim pivo.

Thumb_tarmi

YeahBatch

ako se neko bas pali na numizmatiku imam novac iz vremena careva Domicijana, Nerve i Honorija.

Da nemas mozda i onaj kojim je Isus kupio burek?

Thumb_..........

.Vule

`vaka je stvar, u markice se slabo razumem iako sam imao pozamasan broj, doduse bezvrednih. Juce sam dosao u posed celog albuma sa oko 500 markica, iz oko 10-12 zemalja, vidim negde su popunjene i cele kolekcije. Ima bas starih, ima i novijih, ali ne ispod 20 godina. Ocuvane su dobro. Ima li neko da se razume u to, da mu dam spisak neki ili posaljem slike da vidi vredi li to cemu, dal da prodajem ili jok.