Pitajte moderatore

1. Istoce, nazalost te je greskom jedan od moderatora obelezio kao hejtera, sto znaci da su ti skinuti svi negativni glasovi koje si dao. I da na profilu imas "hejter", na neko, nadam se kratko vreme.
    Moderator u pitanju je to uradio ne znavsi za vecanje ostalih, a ruku na srce i zato sto je tvoj slucaj izgledao prilicno jasno skrojen.
    Nadam se da ces i pored svega moci mirno da spavas. ;)

2. Vidim Sele ne zadovoljava svoje potrebe.Pa sam hteo da zamolim Surovog da vecers izadje sa njom negde.Shala,oprostite bilo je jace od mene.Nego da vas pitam sto mi banujete devojku?Sinoc nije mogla da udje na vukajliju pa me je probudila i morao sam da je j.... celu noc zbog vas.Ljudi nije mi jutros dobro.:0)

3. Evo i o kome se radi pošto sevast nije linkovao autora.

http://vukajlija.com/recnik/autori/9083

4. da covece i zasto je hejter?Mislim ja ovo pitam jer je ona smotana,nju i ne zanima zasto je sve to,ali hocu ja da znam sta je radila i d li je radila nesto nedozvoljeno,poz,da li me je varala sa Vukajlijom,xe

5. Javio nam je ovaj član njen pravi identitet

http://vukajlija.com/recnik/autori/8813

Sevast...zašto jednostavno ne probaš da se malo zabavljaš na sajtu? Ovo je sajt za zabavu i može da ti bude zabavno bez obzira koliko naloga i bodova imaš. I to je moguće izvesti da ti bude zabavno a da čak nikoga pritom i ne smaraš ,što i jeste poenta ,složićeš se. :-)

6. gde vam je javio?koji je njen pravi identitet?taj chlan je izgleda samo otvorio nalog da bi mene i nju zezao!zar ne vidish da je taj chlan banovan i da je hejter,taj Ludvig?

7. Jeste...ja sam banovao oboje i zalepio "hejter" za oboje ,a još par minuta pa ću i onome ko pravi te duple naloge.

8. Kurd,meni je jako zabavno i zabavljam se ,nemam pojma o cemu pricas i zasto mislis da se ne zabavljam.Ludo se zabavljam,ne bih bio ovde da me to ne chini zabavljenim,m?A imam jedan nalog,imam bodova onoliko koliko sam zasluzio i to sto si rekao je uvreda i provokacija.

9. Kurd kako da ti ja objasnim da Prevlast nije dupli nalog vec nalog moje devojke napravljen sa njenog mejla i ona ga koristi?Hoces da te zovem telefonom,ono daj mi broj?

10. Pošto imaš nalog,bori se onda za njega ,a ne za druge za koje kažeš da nisu tvoji.

I batali me sa time da li je i šta je za tebe uvreda. Idi piši nešto ili čitaj po sajtu. To je poenta.

Pa idi onda malo pričaj sa njom(tvojom devojkom),što gubiš vreme ovde samnom?

11. A kako da se bori za nalog neko ko je bez razloga hejtovan i banovan?Si ti ustao na levu nogu?Lepo pitam,ne svadjam se i nisam neprijatan kao ti

12. Sa mnom se pise odvojeno,a ona spava,da mislim da gubim vreme ne bih trazio objashnjenje.Ne mozhesh da mi pretish ako lepo pitam

13. Nalog o kome pričaš nema definicija,nema ničega osim velikog plusa tebi i jedan komentar kako si ti car.:-))
    Izvini ,imam drugih poslova još ovde...

14. nalog je imao josh definicija koje su obrisane.car je interna fora,svako ima pravo da ima svoj profil i da pise sta hoce to car nikoga ne vredja.I plusevi na definiciju mi nisu dati u razmaku od po 5 sekundi da bi prevlast bila hejter!

15. (ovo je samo isečak)

27.01.2009. - 01:07:03 sevast
    27.01.2009. - 01:07:01 sevast
    27.01.2009. - 01:06:55 sevast
    27.01.2009. - 01:06:53 sevast
    27.01.2009. - 01:06:48 sevast

E,nisu ,istina...ima i na dve sekunde,ne samo 5...Molio bih te da ova rasprava prestane. Taj nalog je banovan za stalno.

16. znaci mala je varala,dobro,samo sam trazio obavestenje,xe prestajem sa daljom raspravom.i molio bih ako neko moze da me odbanuje jer sam ja razuman lik koji je trazio objashnjenje,xe poz.

17. da u potpisu sevast vi citajte savest

18. Surovi, stvorio si cudoviste!

19. Ne, već je našu Dunjicu jednostavno zaposjeo hmm...bez komentara.

20. Nista meni ovde nije jasno...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.