Prijava

Pa sam si kriv, što si se postavio kao ortak? Ćapi je za sisu da vidi da misliš ozbiljno hahaha

Baba, mozda i bi, al' osam godina ortaci, ne ide.

ma kaki ne ide, nek vidi da si muškarčina!

Pitaj je da je jebes kurcem u picku LoloLO!

e to, to je lepo i direktno a ribe vole iskrenost. još ako ga izvadiš pred njom ne moš da omaneš.

Evo ovako:

Fizički: Velika žena (bar 170 cm), da može dobro pojesti, da ima dobro dupe i jake noge, jedno 5% viška, da korača sigurno i otresito, da ima ili smeđe/crne oči i kosu.

Psihički: Da je ljupka, brižljiva i da ima majčinske instinkte.

I to sto kazes! Do prekosutra nema brijanje, pa kad pridjem, i bez pitanja slomim to u struku i au pizdu materinu, ako se vidimo posle toga tek na sudu, nema veze, vredelo je!
EDIT:

Fizički: Velika žena (bar 170 cm), da može dobro pojesti, da ima dobro dupe i jake noge, jedno 5% viška, da korača sigurno i otresito, da ima ili smeđe/crne oči i kosu.

Umalo burazer malopre da napravi tucu u gradu zbog jedne ovakve, i to nesvesno.

Luksdoc zašto me opisuješ dečko?

Uh. greška. majčinski instinkt, el se to maže na leba? :) jbg

NadžakBaba

Pa sam si kriv, što si se postavio kao ortak?

Sticajem cudnih okolnosti, bejasmo isto odeljenje, pa rek'o da spostavim k'o ortak.

Uh. greška. majčinski instinkt, el se to maže na leba? :) jbg

Ne maže se na leba nego je odavno zaboravljena vrednost, brez koje žensku osobu ne bih mogao zamisliti kao svoju ženu, taman da joj stari drži ćevapdžinicu, nudi mi novog Audija i ulogu u novom Džejms Bond filmu. Et' tako.

Joj lukse, da je i buregdžinica u sklopu te ćevapare, ja bih se zamislio.

Ne maže se na leba nego je odavno zaboravljena vrednost, brez koje žensku osobu ne bih mogao zamisliti kao svoju ženu

E sad ga pretera.
Sebe ne smatram ženom nego devojkom, realno sam još klinka i uvek sam se ježila onih devojčica što od prve menstruacije planiraju svadbu i daju imena deci. Za sebe ne znam, možda mi to dođe s godinama možda ne...

Kretenka, idiotkinja, debilka, da se benavi i izigrava poplavu uveče kao i ujutru, i to samo za sebe i još jednog čoveka.
To jes, da ne dava svoj život za trenutak nečije pažnje. Ili trenutak pažnje akutnog društva.
To jes, da je niko ne poznaje.

Neograničena devojka.

Naravno, samim tim što je živa, pretpostavljam, ono matematički, da ima dupe, sise, noge, ruke, oči, uši, štitnu žlezdu, pankreas, oba bubrega ( ovo ne mora), čak i pičku ( da ja ne budem jge).
Ako nema pičku, onda, ĐE SI DRUŽEEE!

Te velike i snažne su savršene da se upregnu pa da vuku plug po njivi ceo dan, nema ničeg lepšeg i nema posle da se žališ.

Crnka koja moze ponekad i da me zasmeje, da bude malo tvrdoglava ali argumentovano (ne sa zato), da kuva bolje od mene (najvece kuvarsko umece koje sam spoznao do sad kod devojaka je przenje jaja na oko jedno po jedno i barenje virsli uz supu iz kesice a ja razbijam), da moze da me ispravi u greskama, da mogu da raspravljam sa njom i da nekad pobedi (nesto mi je ovo mnogo gotivno do sad se samo jednom desilo ne zato sto sam tvrdoglavi rednek ali samo je jedna pobedila sa argumentima), da joj nikad nije dosadno da me izmasira, da zna citate iz filmove (ni latinske poslovice nisu na odmet one su mi neki fetis), da gleda south park, da mi ne bude dosadno sa njom, da se ne smeje na glupe fore ni iz pristojnosti, da ne pije pivo, da ne bezi od belog luka kao djavo od krsta, da mogu sa njom da odem na kampovanje a da se ne zali na blato ili komarce. Verovatno bih zaprosio devojku koja bi me pitala da li znam da je Queen prva grupa koja je pevala zajedno sa publikom.

osim boje kose,stalnog konzumiranja belog luka i činjenice da pijem pivo to sam ja.lolololo

Ofarbaj se i dogovorili smo se :) ako umes sarmu da pravis.