Prijava

JA PLANDUJEM NA LIVADI POD HRASTOM.

Ја, као део филозофске багре, потврђујем да давимо.

poznavalac filozofije nije nužno filozof, bre :)
a ložim se i na momke sa naočarima :shy:

Kad hoće da joj otpevam "Mala moja, šimširovo drvo". Ženio bih takvu na keca.

hahah,tulume!
ne znam,falilo mi što sa jednim ne mogu o filozofiji da pričam,pa mi taj segment fali,a opet drugi je bio poznavalac,ali udavi gnjurca kad krene,jeba ga.

ja se k'o ložim na naučnike (prirodnjake), a vek sam se za neke umetnike kačila.. a do mojega :D

beži od onog ko piše pesme i sam' o njima zabada,taj će na kli da ti se penje sa monolozima,na početku je zanimljivo i lepo i načitan je lik i svira i piše pesme i sve,ali brate drži slovo o sebi k'o penzioner u pošti.

Срна
beži od onog ko piše pesme i sam o njima zabada,taj će na kli da ti se penje sa monolozima,na početku je zanimljivo i lepo i načitan je lik i svira i piše pesme i sve,ali brate drži slovo o sebi k'o penzioner u pošti.

+1000

Eto, meni je prvi i osnovni uslov da ona bude žensko... Tu odmah odbacim skoro 4 milijarde kandidata.

Bravo kurde, to im ja stalno pričam, a oni jok. Sve im nešto fali...
Cccc, ova današnja omladina.

Срна
beži od onog ko piše pesme i sam o njima zabada,taj će na kli da ti se penje sa monolozima,na početku je zanimljivo i lepo i načitan je lik i svira i piše pesme i sve,ali brate drži slovo o sebi k'o penzioner u pošti.

Реко' ја, ако будеш писао песме, нећеш јебати.

Nije sve u jebanju, ima nešto i u zlatnim polugama.

i ti često patetišu bez razloga.
EDIT : pesmarice.

i ti često patetišu bez razloga.

Kažem ja, papučari i pičkice.

Moja idealna riba mora da ima na levom oku 22 trepavice, na desnom 24 i jednu prepolovljenu. Mora da zna na da uradi zvezdu na jednoj ruci, da me na latinskom zamoli da mi popuši, da ima baršunastu kosu sa tufnama šućmuraste boje. Mora da poseduje najnoviji model kosilice za travu, petnaest ovaca i 10 ari placa u Donjem Stepošu. Da je bila na Marsu, da zna da vozi tenk i helikopter i da se lično rukovala sa poglavicom Bik Koji Sedi.

da me na latinskom zamoli da mi popuši

aaahahahahaha do jaja!

Mora da poseduje najnoviji model kosilice za travu

Mnogo tražiš.

Inteligentna, lepa, duhovita, skromna, emotivno stabilna, vruća, preplanulog tena po mogućstvu, sa dobrim ukusom odevanja, maštovita, perverzna, malko morbidna, vredna, uvek spremna za pregovore, puna razumevanja, romantična i ponekad frigidna u isto vreme, širokih shvatanja, neko kao ja....... da ima VELIKE USMINE, I MUŠKOBANJASTE BRADAVICE ! JAVITE SE DAME NA 065 - 535 - 23 - 85 ! PIPAM KURU I PRDIM POD JORGAN !