Prijava

Ništa, onda će Bač da mi završi to xd

Bač mož da ti završi sada samo košnice udario je u pčelarstvo.
Mada zna Milovića vrv lolo

Lol tast i tašta xaxaxaxaxa
Papučaru jebeni

Boli me tuki, samo nek kupe xd

Bač pčelar lolo

Odmah sam ga zamislio kao ovog drkoša što šuknjava na finjaka. :)

https://youtu.be/0AO0pEUoMFs

Idem malo na Tasos za dve nedelje.

Tasos je jedino mesto (ostrvo u kompletu) u Grckoj koje mi se nije svidelo. Tu me je jedino zaustavila milicija za sve ove godine, jedino tu su mi trazili da registrujem camac (inace legalno registrovan u Srbiji), neki ribari su jeli govna stalno sto se mi tu muvamo i prijavljivali obalskoj strazi, morao sam da bijem italijana koji je hteo da neovlasceno privatizuje jkp "Morsko dobro Tasos" i da meni zabrani vadjenje hobotnica koje sam morao da dajem kao mito vlasniku restorana koji nam je davao struju. A more, plitko, plitko pa to nema dalje, ne mozes da zabodes dublje od 12m a da ne odes kilometar od obale. Na kraju nam je crkao kompresor kad je nestala faza, a grk je trazio 300E da ga previnkluje. More je bilo PUNO meduza tip "Slina" koje ne zare, ali su odvratne znaci CELA povrsina mora je prekrivena njima bljah. Ostrvljanima sam se osvetio poharavsi potopljeni grad sa ono vazduha sto mi je ostalo. Jedina svetla tacka je sto je tad bio skup bajkera iz cele EU na tasosu, (NAS 8000 iz cele Evrope, sto vikao moj drug. )Ucastvovali smo u mini-junior klasi sa dva kimka od 50 ccm. Od tog Tasosa pozitivno pamtim samo nekog debelog lika sto je uvece sedeo na terasi, pevao "Moj kolega jebo oca svoga" i prdeo kao stoka. Prijatan provod zelim.

Hvala.

Nikad nisam bio tamo, uglavnom po onoj seljaniji Halkidikiju. Jel ima regularno trajekt, idem kolima svojim?

Za 20 dana Halkidiki neka me se plaši!!!

Imas iz Kavale i iz Keramotija. U zavisnosti gde ides vidi koji je bolji (jeftiniji) i da znas da ti je solidno blize na Bugarsku (nesto vise od 100 km). Put je ok, uzmi vinjetu odmah na granici, jedino sto posle Sofije ide dosta uzbrdo-nizbrdo, jebada je ako imas neki slab auto ili kao ja vukljas camac. Posle silazis i ides niz tok Strume, nije autoput al je lepo.

Halkidiki je dobar, bolja je Sitonija od Kasandre, ja uvek u maju idem tamo, opustencija, duboookooooo...
EDIT:
Nema na cemu srecan put.

Hvala iako znam da si bombasu poželeo

Brt ko god da fura negde srecan mu put, a pogotovu ljudima sa Vukajlije kremu srpske slobodne filozofije, bastionu pravopisa, i najobjektivnijem izvoru informacija!
Ti sa bembarom pravac Bugarska, samo pevas stip-tibidi-dibidi-dip pipni me tuk i tuk...

Gde je najljući klabing u Grčkoj?

a da nije milion kilometara daleko

Vi i dalje niste naucili koga da pitate za klabing i to

pa Deky slabo dolazi lolo

hahahha sisaj jaja