Prijava

Jbg navika mi to, kazem daj breskvu, jabuku i to. Realno gde u restoranu prodaju jabuke i breskve, zna se da je sok.

A ceđena pomorandža ništa?

pre pet godina sam bio na tri mora za jedno leto

crna gora, hrvatska i grčka

grčka je pobedila

ko planira da ide na tasos, a nema para za zeleni karton i međunarodnu dozvolu, neka pogleda reprizu SAT Plusa, Mirko Alvirović vozi preko Bugarske

Mickey, restorane za gejeve ne posecujem jbg.

Radjard, meni je jaca Hr uvek. U Grckoj uvek nesto fali da ga jebem. Pre dve godine bio u Village Mare na Halkidikiju, realno dobar hotel, hrana da se useres, ali plaze nikakve.

Pa Grčka je osrednja bila, Cg je Budva mada nema plaže. U Hr nisam bio niti planiram, da se pazim šta pričam i ustežem, to mi ne treba.

Nikog vise nije briga sto si iz Srbije, ili barem bilo kog relevantnog za turizam ili generalno na primorju. Ja imam dosta prijatelja ustasa ortodoksnih, idem kad hocu i gde hocu uvek me lepo prime. Kod Tompsona jebenog u kafic isao kad sam bio u Splitu.

samo istra, tamo ih oduvek boli kurac odakle si.

Naravno, ako se kurcis popices batine i u Krnjesevcima, nema to nista sa geografijom.

Nije to baš tako kako svi pričaju za Hrvatsku, od pet puta koliko sam bio, tukli su me triput i dvaput skinuli tablice, svaki put bez povoda, osim što imam akcenat kakav imam.

I ti se 5 puta vracao po jos?

Valjda su i Bohora tukli kad mu u kafiću zazvonio mob sa pesmom baje malog knindže.

šta ću kad je sve ostalo do jaja

nisu te dovoljno tukli

bože zdravlje, opet će da se ide

Lepa je Hrvatska mamu im jebem.

Imaš ti rvatsku žicu u genetskom kodu.

Ko ti je bio rvoje, priznaj lepo.

Nema takvih do 1760 i neke koliko znam poreklo. Imam nekod djeda, privatnik u penziji trazio 10 godina po manastirima papire i nema Hrvata. Sve Srbi krsteni. Iako ne bih imao nista protiv.

don_brate
ја не идем нигде ове године, препоруке за једнодневни излет близу београда?

Centar zdravlja "Izvor" - Stojnik

Zivim u CG, na more idem jednom u 3 godine, nase more je precijenjeno i cesto preskupo. Budva jeste lijepa ali je ogromna guzva da pocne panika da me hvata od ljudi. ko moze, bolje da ode u Grcku, vjerujem, bar zna gdje je novac dao. Mada imamo mi manjih gradova koji su fini i manje optereceni.
Ipak, zlatila se planina.