FK Crvena Zvezda

1. Spartak će najverovatnije igrati u formaciji 3-4-3, tako da je velika verovatnoća da će biti GG.

2. samo da pozdravim YeahBatcha povodom trenutnog rezultata

http://i.imgur.com/Frbes.jpg

opala

edit:

http://i.imgur.com/mC5c2.jpg

lolek

3. И опет се помно прати сваки наш потез. Што лијепо не ставите обиљежја на себе и будете прави цигани, а не прикривени ?

4. nisi lepo pročitao, ja sam ovo namenio jebaču koji dan i noć visi na našoj temi i nešto nas kao troluje. mnogo mi je drag dečko

5. Шта то би?

6. хахахахахахаха ја немам речи

7. nisi lepo pročitao, ja sam ovo namenio jebaču koji dan i noć visi na našoj temi i nešto nas kao troluje. mnogo mi je drag dečko

Сине, ја досад ушао максимум пет пута на вашу тему и помало прцо, не знам одакле ти да сам ту дан и ноћ. А на ово у Суботици сам извриштао од смеха. :Д

8. Сине, ја досад ушао максимум пет пута на вашу тему и помало прцо, не знам одакле ти да сам ту дан и ноћ. А на ово у Суботици сам извриштао од смеха. :Д

to ne menja činjenicu da si nam drag :D

9. I JE BI ZVE ZDU ALE ALE ALE. AJDE MAJKE VAM GA NABIJEM OD OVIH PARAPLEGIČARA DA GUBE SA 2 0 NABIJEM IH SVE NA RACKU.

10. SnoopDoggyDogg
    I JE BI ZVE ZDU ALE ALE ALE. AJDE MAJKE VAM GA NABIJEM OD OVIH PARAPLEGIČARA DA GUBE SA 2 0 NABIJEM IH SVE NA RACKU.

Није два, него три. :)

11. Ма опуштено, долази из кеца у двојку. Наместио Толе за кладионицу.

12. 'АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИГРАЈ И БОРИ СЕ,
    'АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ, СЕВЕРОМ ОРИ СЕ,
    'АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ, ДО ПОБЕДЕ СА НАМА ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

13. друштво, дођох дизјавим саучешће :) опет идете на, специјално за вас резервисано, друго место :)

14. И КАДА ГУБИМО И КАДА ВОДИМО МИ ТЕБИ ПЕВАМОООООО

15. ООООООООООО НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕ

16. НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕ

17. ОООО МИ ТЕБИ ПЕВАМОООООООООООООО

18. НАПРЕД ЗВЕЗДА ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.