FK Crvena Zvezda

1. Odo da gledam drugo poluvreme, cya!

2. Mijailović igra u odbrani zato što nema ko drugi i zato što je do sad korektno to radio. A Murinjo, preciziraj gde ti vidiš Vidića na ovoj slici?

3. sranje, neću gledam ič

4. Od danas navijam za Fk Kozlić. Zašto nam to rade, dechko?

5. ja sam odustao od gledanja... srce mi preskače...

6. Brus, ajde beži. Video sam tamo da si grobar! :))

7. Nisam grobar, samo ne volim da me svrstavaju u "one druge" bez obzira što to jesam :)

8. Kako bre možeš da budeš nesvrstan? Moraš da naviješ za nekoga, makar malo? Znači, ti si u kladionici, pusti nego Zvezda-Partizan, i ko će ti biti simpatičniji?
    Jedan mora

9. Zna Murinjo

Nemojte da se ložite ljudi. Meč je namešten i zvezda dobija na kraju... To znam ja, snate vi, zna i Kovačević... Ne zajebavam se, nagledao sam se ja ovakvih mečeva, dobijamo 3:2 ili 2:1, oće neko da se kladi?

pre sat vremena

http://a323.yahoofs.com/ymg/ept_sports_sow_experts__13/ept_sports_sow_experts-348898480-1287388161.jpg?ymCAZ8DDNnTYbRMG

10. Који си ти краљ!

11. Prvi gol greška Kovačevića, čistu loptu je poklonio, drugi greška živog zida. Slaba igra jebemumater.

12. Penal zaista sramno dosuđen, čovek leži na 17, 18 metara, fizički je nemoguće da je napravio prekršaj unutar 16.

Vilotić smoren, opušten...po onoj njegovoj nakurčenoj faci sam zaključio da je već ugovorio transfer i da ga boli kurac i za Zvezdu i za Suboticu.

Dimitrijević jedina svetla tačka...al opet, teško funkcioniše to u gostima, mučiće se Zvezda stalno na gostovanjima.
    AK99 je još jednom pokazao kakva je rupa od igrača. Čovek još nije postigao gol a da to nije bilo na tacni ili da ga je usralo. Nadam se da je Mezenga nadoknadio kondiciju i da će moći da igra od početka u četvrtak. Takođe je neophodno i da Adi igra, ne mogu se ni Ćosić a još manje Mijailović nositi sa onim crnčugama.

13. Penal zaista sramno dosuđen, čovek leži na 17, 18 metara, fizički je nemoguće da je napravio prekršaj unutar 16.

Оно, очајна игра ал опет судија?

14. Borko, ajde idi života ti... Imaš svoju temu ako oćeš da spamuješ, nije ti fora da jebavaš ovde. Baci neki štos ako oćeš, al pusti nas da se tešimo. ;) Glupo je malo

15. Takođe je neophodno i da Adi igra, ne mogu se ni Ćosić a još manje Mijailović nositi sa onim crnčugama.

Црнац се црнцем избија, тај фазон.

У нападу без идеје, ови стисли ко Вентспилс и курац. Фале Евандро или Каду, нема ту шта. И слажем се Хенријем, Мезенга треба да почне против Рена.

16. Sad će da dođe Aurora, ona je sve i izbaksuzirala. :(
    Ta je bila da gleda, sto posto.

17. Идем да ургирам код Толета да вам смање шеснеастерац на 12 метара. Може тако? :)

Ајд нећу више да вас смарам. Ал ми је глупо што о Звезди могу само делије да коментаришу. Јбт седамдесетих је био један новинар који је пратио вечити дерби, а сад имаш новинаре који прате искључиво један тим. Реално и објективно је постало имагинарно у Србији... И то се не односи само на Звезду... То му дође изјава Партизана да ће у ЛШ бити други у групи...

18. Црнац се црнцем избија, тај фазон.

Buahahahahahahha, to!

Ne, stvarno, Mijailović nema šanse da igra DC, Adi i Vilotić (al digra kako ume) i Bog da nas vidi.

19. Е овако:

Под један, прво јебем матер оном Вилотићу педерчини смрдљивој. Цела Звезда и цео север је био уз њега кад је он имао проблем, а сада игра ноншалантно и не даје ни 50%. Јебем ли му матер, дакле, још једном.

Борха много дави лопту, јесте он јак и све то, али мора то све много брже.

Боли ме курац за Адија, може да буде добар играч милион пута, кад је као човек говно. Ако постане мало зрелији и нормалнији нек га убаци, ако не, мрш у Сопот.

Пенал и ајде, сами смо криви, поготово Ковачевић кер се зајебава испред гола, али фаул из кога су дали гол је сраман. О Чави имам само речи хвала, и о овом малом Јанковићу што је ушао.

Карлеуша, дечко који је преспреман и прејак, али је толико глуп да је то невероватно. Да је само мало, али мало паметнији био би одличан бек.

Све у свему, нема везе, не треба пљувати играче сада, звиждати им и шта ти ја знам. Нисмо ми гробари!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.