FK Crvena Zvezda

1. Za ovo što je Vešović uradio kod nas u seljačkoj ligi se dobija crveni ladnije od leda

2. Tuzno igramo-opet. Promeniti Stojanovica posle ove utakmice, dovesti nekog iole normalnog trenera. Mrdja najgori na terenu, malom Kovacevicu reci loptu dobacuje na razdaljini od 5m, ne vise od toga. Ova ekipa kod Robija bi plesala....

3. Који курац су довели овог Мрђу?

4. Mrđa out niko in

5. Inace, nije mi jasno kako lik nije dobio zuti zbog onog starta nad Vesovicem. I posle se seljacina busa, i dobije on...

6. ДАДАУДАУДАУДА ИЗГУЖВАНА СВИЛА ДАУДАУДА У КРВИ ПЕТ ПРОМИЛА ДАУДАУДА НЕ ПРИЧАЈ ДА САМ ТЕБЕ ЉУБИЛА \o/

7. JEBOTE TAMAN MISLIO NEĆE MILUNOVIĆA DA UVODI, KAD GA UVEDE!!!
    JEBO TE ON!!!

8. докле више сви редом да исправљају грешке оног гмаза крнете! што га неко не упуца, мајку му јебем ружну

9. ау дауда мајку ти црну јебем

10. Е ОВАКО СЕ ТРЧИ КОНТРА, БРАВО БРЕ

11. НИНКАРАААААААААА

12. Nisam video ovako organizovanu kontru Zvezde još od 2006.godine!

13. Знате шта је овај Дауда за Мрђу? Појам.

14. ДАДАУДАУДАУДА ИЗГУЖВАНА СВИЛА ДАУДАУДА У КРВИ ПЕТ ПРОМИЛА ДАУДАУДА НЕ ПРИЧАЈ ДА САМ ТЕБЕ ЉУБИЛА \o/

Предосетио сам!

15. ЈЕБИ ЂАВОЛЕ!

16. Стојановић на крају меча: "Радује што нисмо примили гол, види се да то долази на своје место"... Па брате рођени данас смо само могли да примимо 2 најмање, Крнета и Лазић никако заједно. Лазић може да буде трећи штопер, да се учи, Крнету на позајмицу негде. Који курац смо довели Арауха ако предност добија Крнета? И Оњило? Човек ни у 18 играча...

17. ТЕРАЈТЕ БРЕ КРНЕТУ У МЛАДОСТ АПАТИН ЈЕБ'О ВАС ОН ДА ВАС ЈЕБ'О УСРАНКО РЕТАРДИРАНИ. ОН СЕ ДЕЧКО ГУБИ ПО ТЕРЕНУ К'О ДА ПИЈАН У ДИСКОТЕЦИ ТРАЖИ ДРУГАРЕ ЈЕБЕМУСУШУ. ГЛАВОЊА ДЕГЕНЕРИЧНИ, ДАБОГДА ИЗЛОМИО И НОГЕ И ВИЛИЦУ И БУТНУ КОСТ ДА СЕ НИКАД ВИШЕ НЕ ВРАТИ ФУДБАЛУ. Е.

18. dusane, ti nemaš pametnija posla nego da stalno kačiš te klipove od po dva sata, još od An Juice - a. Ne znam za druge, ali ja ne nameravam to da gledam...

19. Ja odgledam samo monolog to vredi odgledati traje 15 neprocenjivih minuta :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.