U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
На сваком улазу на Маракани треба да пише оно из "Божанствене комендије", као на улазу у Пакао: "Ви који улазите, оставите сваку наду."
Ваљда зато кажу за Маракану да је гротло, м?
Како сам начитан...
Квалитетном нападачу су довољни саиграчи који имају толико фудбалског знања му не сметају у нападу. Ако стварно нешто зна, довољно ће бити да му Касалица и Милуновић не сметају, односно да му не блокирају шутеве тј. да му се не постављају испред лопте. Ако Дауда вреди, онда ће му бити довољан неки добар пас Нинковића и Печника, а не Касалице, Милуновића или Лазовића.
jebač čita
јашта него шта!
Sanitarni, ponavljas konstatno isto, a to ne znaci da si u pravu. Njegov kvalitet nije dolazio u pitanje pre ovoga, bar to se mene tice. Verovatno je i Ninkovic ispusena lula, koji nije mogao da nadje nigde drugde da igra, pa se vratio, jel? ja ne uporedjujem nasu i Nemacku ligu, vec kazem da bi tamo bio sasvim solidan spic. Izvini, Marko Pantelic je dominirao u Herti, i tada su postojali neki Lam, Bajern i Borusija, pa njemu to nije smetalo, a mnogi ga smatraju za drvo. Naravno da treba da se vrati nazad, ako je u mogucnosti da uzme loptu. To gledanje stvari u jednom pravcu samo, tipa bek mora da trci i da centrira samo, stoper da izbija na palac, je najveca glupost koju sam cuo. Znam da nisi to napisao, ali ti kazem to jer si pomenuo kako je njegov zadatak da daje golove, ali ako on da 10-15 golova u sezoni, i doda tome jos 10 asistencija, onda je to odlican spic. E sad to sto vi ocekujete 30 golova u sezoni, zapitajte se da li je to realno. Fendere, to o cemu ti pricas mogu Mesi, Ronaldo i mozda jos 3 igraca na svetu, ali kad ih usere. Kao sto sam rekao, svako ima svoje misljenje,
Mislio sam na Tarzanovog majmuna lololololo
хахахаха јебем ли те уста
mani filozofiju...kome je dauda davao golove?na kojoj je utakmici zablisato?ninkovic je zaradio para,moze da se vrati gde hoce.ovaj nije,ganja ih.ninkovic ce za sezonu dve u neki katar.time sto kazes da bi bio solidan spic tamo uporedjujes jer je ovde prosecan.pantelic je za njega rivaldo u najjacim danima.kada si jedini napadc,a imas podrsku krila,ne vraca se nazad po loptu jer je nemoguce napraviti kontra napad ako ti spic nije na svom mestu.klasican crnac koji trci k'o muva bez glave.gledaj,darko spalevic da toliko golova po sezoni,pa nije igrac.jako veliko pitanje kome je dao golove-nikome...da nije dao golove invalidima,jebali bi ga.dosada niko nije2 reci rekao da valja,sada odjednom bog.sutra u novinama mojes salje 17 milja i cicarita za daudu.
Није Дауда Меси, али и не игра против Пујола, Пепеа или Серхија Рамоса. Ако он не може да предрибла летве као што су Остојић и Војислав Станковић или не може да пређе маторог Обрадовића, онда он за нашу лигу и није неки играч. Вукић, Клео и Мореира су својевремено макар знали да дупе померају Психољубу и Туторићу.
Nije jos igrao portiv Ostojica i Vojislava, tako da ce tek pokazati da li moze ili ne. Igrao je protiv Ivanova, koji je ralno najbolji centralni bek u zadnjih 5-6 godina u Srbiji, i odlicno se nosio. A to sto su Vukic i ostali Slavoljubu i Tutoricu jebali kevu, ne znaci nista, jer su ova dvojica klasicni idioti. Daleko od toga da ova trojica nisu dobri igraci, ali da li je Vukic pomerao dupe odbrani Zvezde prvi put kada je igrao, kada je bila ozbiljnija odbrana? Ne. Sa tim da opet kazem, Vukic je odlican igrac...
Sanitarni, prosle sezone nas je Dauda drzao u trci za titulu, i davao sve bitne golove. Dosao covek, i napravio razliku istog trenutka...
koliko je bilo tih bitnih golova?pricas kao da ih je dao 20,a ne 4-5.i to protiv jakih ekipa.
Nebitno koje ekipe su u pitanju, dosao je, i prilagodio se vrlo brzo. Nekome treba 3 meseca da udje u formu. Covek je dosao spreman. Nije mogao da da 20 golova, jer je igrao fazon 10 utakmica ukupno, od kojih je bar 3 usao sa klupe. Tako da 4-5 golova uopste nije lose. Kleo je davao 20 golova po sezoni, u svim takmicenjima, a ne za 10 utakmica koliko ti ocekujes.... Njega sam uzeo kao primer jer je kvalitetan spic. Ili nije, a?
kak nije bitno koliko i kome daje?
ovako,dao je 4 gola,1 smederevu,znamo gde je smederevo bilo prosle sezone,2 gola hajduku koji se rasforimirao i jagodini.jedino da se kaze da je polujaka tekma.jake tekme,legenda.dosao spreman?pa kakav je trebao da dodje?ove sezone 10 tekmi,2 invalidima u kupu,jedan donjem sremu,jedan radnickom.za prosecno 70 min provedeno na terenu.igracina brate!0 golova u kvalifikacijama za uefa.5 liga,jedna kup,4 kvalifikacije za uefa.eto,prosecno u kupu daje 2 gola.
http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-dragi-dnevnice
Ko je postizao golove za nas ove sezone i koliko?
Dajte taj podatak.
pecnik 3,dauda i kasalica po 2,onjilo i ninkovic po jedan.to je liga.ovo ostalo nije tesko upamtiti.nije bilo mnogo.
Onjilo nije ni jedan dao u dresu Zvezde?
da,dao ga je zvezdi...to su zvezdini strelci,fali jos jedan gol.izuzme se onjilo i fali 9ti gol.
pecnik nam je najbolji igrac
Ninkovic je 2 dao...Drago mi je da se slazes da je igracina.