FK Crvena Zvezda

1. oce i on sada biti proglasen za mucenika kao i onaj sto je hteo da spali coveka bakljom?

2. Треба скупити све навијачиће, и ове озбиљне кримосе и оне интернет што прете батинама због коментара на фејсу, стрпати их у Маракану и затворити све излазе херметички. Онда сипати воду оним хеликоптерима за гашење пожара данима док се не подаве ко пацови.

3. да је остао на томе не би га неко смакао :)

Možda jedino što se slažem sa Cokulom. Preživeo je grom, znači da je bio mnogo iznad prosečnih dilera i muvara, da se njemu spremalo nešto specijalno. Ali da mi je žao Velibora Dunjića - nije. Žao mi je što je ubijen čovek, žao mi i onih što ih ubiju na električnoj stolici, kao čoveka ne kao pojedinca. Svet je na kratko postao malo bolje mesto. Na kratko, jer je već uveliko neko drugi upao na njegovo mesto.

A ko zna koliki je problem bio, kad je ubijen ispred famoznih ultrazajebanih splavova, pred gomilom ljudi i devojkom šta li, a njegovi dileri u obezbeđenju tih istih splavova. Njegovi verovatno ne mogu da grešim dušu, ali sigurno dileri, to je bar poznato.

U svakom slučaju to ne bi trebalo da ima nikakve veze sa utakmicom, evenutalno ako skandiraju njegovo ime jednom, dva puta, sve preko toga je bezobrazluk koji govori da je tribina podređena vođama, ne vođi tribini. I ako ništa, valjda će još malo iskulirati sa "Blic laže ljude", smaraju, a idu mi na kurac što su mlatili na koš. tekmama s njom, nisam video pola terena. Neće odma skinuti, al očekujem da hoće.

4. Žao mi je što je ubijen čovek, žao mi i onih što ih ubiju na električnoj stolici, kao čoveka ne kao pojedinca.

То.

5. Sever čine grupe a ne pojedinci.

6. E, samo malo, jel imaš ti išta u glavi Cokula?
    Dakle, u redu je prodavati drogu na stadionu? U redu je svako nasilje koje iz tog proizilazi? Kad se pređe na viši nivo dilovanja, to je još viš kul? Jel shvataš ti da odaješ počast kriminalcu, koji teško da nije imo krva na rukama? Jel shvataš ti šta pričaš? Čitaš li ti svoje postove?

7. Oće li meni odavati počast ako nekad umrem? Svi smo jednaki na severu.

8. Sviđa mi se ova rečenica

За трибину је учинио много

9. Ali koliko si ti učinio rasni?

10. Треба скупити све навијачиће, и ове озбиљне кримосе и оне интернет што прете батинама због коментара на фејсу, стрпати их у Маракану и затворити све излазе херметички. Онда сипати воду оним хеликоптерима за гашење пожара данима док се не подаве ко пацови.

+милијарду

11. Pa stace im onda parola sever cine grupe a ne pojedinci. Strasno, bice sranja zestokog.

12. Расни ако икад умреш окривићу Вучића

13. Pa mislio sam ako ikad umrem nasilno, ili poginem, pu pu daleko bilo.

14. Само пре тога уради нешто за трибину и немаш бриге, одаћемо ти почаст како доликује. Само немој да ваљаш жуто, остало ок.

15. Uletim na derbiju u jug u zvezdinom duksu. Ima spomenik da mi izgrade u kopu.

16. Jel sam samo ja ovako zabrinut zbog moguceg sranja u subotu?

17. Ja mislim da će izbiti tuča, neko će zapevati ap će ga pratiti 200 ljudi i onda će krenuti da se biju. Ozbiljno očekujem i pištolje i noževe.

18. Ау, какве приче. Па јбт, све и да је лик био Исус лично, КО СУ ОНИ да забране било коме да пева на стадиону? Је л' вође држе Звезду? Јбт, ако платим карту, имам право да навијам и радим шта хоћу на стадиону, тј. све оно што је дозвољено законом. Говнари.

19. I ja mislim da ce biti veliko sranje. Dosta ce da ih peva. Al je pitanje kakav ce stav zauzeti sve grupe pojedinacno.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.