Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
UZMEMO SHAMPANJAC I POSHTO MU JE CHEP PUKAO RAZVALIMO GA GLODARIMA O GLAVU XXXXD
http://www.dodaj.rs/f/6/wt/4IpfdQPO/image-1.jpg
Zašto me ne čudi što je Kasalica u gaćama? Pa da, Kasalica.
MENI JE DRAGO SHTO JE OVA NASHA GENERACIJA STASALA SPREMNA JE ZA VELIKA DELA UZ STOJADINA
Атмосфера у свлачионици је била пресудна
GROBARI GDE SU SUZICE?
ЈЕСТ ДА ЈЕ ПРОСЛАВА ТИТУЛЕ БИЛА ТЕШКО СРАЊО АЛИ ЈЕ МАКАР ОЊИЛО ПОКАЗАО ШТА ЗНА
Najjace je to sto smo mi vise slavili onaj usrani kup sa Lukićem.
prvo, dragan mrđa je najbolji fudbaler na svetu
drugo, da me sveti vasilije ubije namestu ako ikad više odgledam utakmicu u kojoj je đorđe rakić starter ili ulazi pre 89. minuta. čovek me je naterao da poželim da kasalica uđe u igru, EJ, KASALICA
treće, jebo im dunjić 29 majki po sred pičke
četvrto, dragan mrđa je najbolji fudbaler na svetu
peto, i konačno - OTIMAJ TITULU
Trebao je Vučić da nam dodeli pehar.
Драган Мрђа продире кроз противничку одбрану као споловило Ифеани Оњила у младу клаберку
čak ni veličina poput dragana mrđe ne može da pokrije rakićeve budalaštine, rakića obavezno poslati na pozajmicu u srbija vode da ustima ispumpava vodu iz kuća u obrenovcu. umesto njega postaviti džak cementa, možda će se lopta nekad i odbiti u okvir gola
хаахахахах
ахахахахахаха
konacno nije namesteno prvenstvo
Kako sam lepo izmalerisao Kasalicu. Ulazi covek, svi se kao podsmevaju Rakicu, aplaudiraju onom malo pederku, i ja onako junacki, iz sveg srca mu pozelim da udje i da sjebe nogu, i tako bude. Svaka cast Slavisa za izmenu, hvala ti!
Pogodio moj drug tacan rezultat sa 220 dinara uzeo 12700.
svet je opet normalno mesto
Sasvim prirodno.
slaviša iskusno ubo izmenu, pušta degenerika da nam jede živce 70 minuta i onda kao aj da ga izvadim kad je promašio jedno 6 stopostotnih prilika. pa jebo te život ja gledam ovaj fudbal više od decenije ali ovakvog panja još nisam video. a tu računam i seoske lige
Direktore dobili smo 3 anlajka!