Prijava

toliko su dobri da su se svi otimali za njih,pa su se vratili u zvezdu.jedino mrdja,ninkovic i lazovic nesto vrede,ostalo sve boranija.

Јебига, је л' би ти купио неког ко је играо у Звезди?

da mi istovara šut po potrebi.mozda...

Zamislite da se vrati i Kelhar i Ninković. Pa JEBOTE IMALI BISMO PO 4 IGRAČA NA 1 POZICIJI. Treba to naraniti, o drugim stvarima da i ne pričam. Mi svake sezone imamo po 40 igrača PLUS MLAĐARIJA. Pa ne organizuju prelo da im trebaju gomile ljudi.

Ovi naši treneri moraju po 4 igrača na jednoj poziciji da imaju, "da jačaju konkurenciju". Zato prodaju đoku svake godine, igraju najstariji, kojima istekne ugovor, ostali nisu videli terena.

Danas od pola 7 protiv Hanovera... Ima prenos na SportKlubu 2. Pozz svim Zvezdashima

Има, одиста. 14 минут а већ водимо 2-0, Хановер има црвени картон.

Матер им ја јебем са све припремним периодом, а и ја дегенерик играм кеца на швабу смрдљивог против шампиона припремног периода.

ај дајте неки линк да се гледа то

http://www.netraja.net/2013/10/sport-klub-2.html

ја гугл'о, изашло ово, солидна слика.

ИГРАМО КАО БАРЦЕЛОНА

ал она стара Барса, не ова досадна

дали нам два гола с играчем мање, искрено се надам да ће још једно два :Д

ВЕЛИКОПОЉАЦ ПОСЕРЕМ ТИ СЕ УУСТА ИЗДАЈНИЧКА, ЈЕБЕМ ТЕ У ГЛАВУ, ЈЕБО ТЕ ТИКЕТ!

Jebiga. Usra nas Sobieh

Kakav urnebesan trol, auuu Nekro al si nam uvalio kurčinu, NE VE RA! Meni posle ovakog popišavanja po nama ciganima ne preostaje ništa drugo nego da zamolim moderaciju da mi krne trajni ban, a da Nekrou odabere sav sadržaj čiji je kreator i, po mogućnosti, zamoli Kajzena da se odrekne dela svojih ionako prevelikih primanja od sajtoa i da tim novcem plati gore navedenom kurve koje bi jebao dok ne dobije kilu i da mu uplati vikend na Zlatiboru. Pozz

Što si tako uzrujan?

Mnogo si me dobro istrolovao pa sam nervozan, jebiga.

Ja kacam gled'o na teveju Iliju Ivića kako Partizanou daje tri gola, pa dobija crveni karton, ti si bijo... Nemam pojma 'de si bijo, ali ja sam gled'o! I drao se "ale, ale".