Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kako smo zasrali jebeno, najbolje odigrano poluvreme od Perice maestra Ognjenovića i primimo ga ovako fušarski u 45.
Opustite se momci, 3:1 kraj. Upravo ovako neki šupački gol sam i očekivao. Do nekog šezdesetog 2:1, posle 75-og treći i etooo.
Ovako smo od Kairata primili isto.
Šta je stoka pominjala Čović legenda-auoa?
Na foru kolko para da vam čović plati, da se u predsedničkoj fotelji klati. Parafrazirano.
Negoo, ako smo ih ovako urnisali u prvom, dobro, primili smo gol, al pta sad, a poznato je da mnogo bolje igramo drugo (ofk zna zašto), kolko li ćemo da im utrpamo sad? Zlooo.
P.S. Ponovo radi tunel, lol. (ko razume shvatiće)
Pa ovaj nece smeti u kraju da bleji boga nema
Ko da bleji, šta?
EDIT: Aaaa Alen, hahaha
ZVEZDA JEBE POČINJE KARANJEEEEEEEEEEEEE
Sunce ti jebem, šta ovo bi
AJOOOOOOOOOOOOJ KRV TI JEBEM
AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
2:1
AU LEPOG FUZBALA NEVERUEM ŠTA GLEDAM
Au...
HAHAHA PA PLAČEM JEBENO KAKAV KURAC MANČA LUZERPUL
PA OVO NIJE POGOĐENO JOŠ OD ŽIGIĆA
MADA ME PODSEĆA MOŽDA VIŠE NA LUKU MILIVOJEVIĆA I GOL U DERBIJU ŠTO SMO DOBILI 3:2
OVO JE TEK PREDIGRA...
I ŠTA SAM REKAO
Aj što je lep gol nego što trče i napadaju i jedni i drugi, lepi pasovi, lepa otvaranja, nevera.